Meikkiuutuuksia ja (-ihastumisia)!

Salaisesti meidän kesken ei kyllä harmita Portugalin reissun shoppailumahdollisuuksien vähyys, koska mikäs nyt ihan oikeasti kivempaa kuin pistää ennen kotiinpaluuta haisemaan tax-freessä?! Hyvä meikkivalikoima ja edulliset verovapaat hinnat ei ole koskaan ainakaan huono yhdistelmä (paitsi tietysti lompakolle) ja voin kertoa, että tax-freestä löytää kyllä aina jotain ostettavaa. Se on sitten eri asia, että ovatko kaikki hankinnat nyt ihan oikeasti niitä kaikkein tarpeellisimpia. (:D)
Itselläni oli ostoslistalla meikkivoide aikaisemman Lancomen Teint miraclen tilalle, joka alkaa totisesti jo vedellä viimeisiään. Tuo loppuva purkkihan on tosiaan ensimmäinen purkki meikkivoidetta, jonka omistan ja sekin on saatu riittämään ihan hyvin lähes puolitoista vuotta. Ennen tuon voiteen hankkimista olin sävyttävien päivävoiteiden ja heleyttäjien suurkuluttaja, mutta näinpä sitä sitten siirtyy niihin tujumpiin tuotteisiin ihan huomaamattaan!

Tuon oikeasti tarpeellisen meikkivoiteen lisäksi ostin tosiaan toisenkin meikkivoiteen, jota en vain saanut jätettyä hyllyyn sen jälkeen kun luin tuon tuotekuvauksen Guerlainin Joli Teint- purkin kyljestä: Beautifying foundation. Sun-kissed, healthy glow. -Eihän tätä voi kukaan aurinkohullu vastustaa, puhumattakaan ihanasta gardenian tuoksusta! En ole vielä edes malttanut korkata tuota Lancomea sen jälkeen kun olen aamuisin kallistunut tuohon Guerlainiin. Tuttuun tapaan sekoitan tuota yhden melko pienen painalluksen Lumenen kahden eri sävyisen heleyttäjän joukkoon, sekoitan kaikki kolme tuotetta Beautyblenderillä tasaiseksi ”heleyttäjämassaksi” (:D) ja levitän koko kasvoille. Aivan täydellinen hehku!

Huomasin samalla, että Lancomella on näköjään hieman uusiutuneet nuo sävyt. Vanhaa 03:n sävyä ei näköjään ole enää olemassakaan ja on ilmeisesti korvattu tuolla 035:lla. Täytyy testailla, että huomaako noissa kahdessa mitään eroa, koska ainakin purkkien vertailun perusteella ovat täysin identtiset. En ymmärrä miksi täytyy aiheuttaa sekaannusta ja muuttaa sävykoodia, jos ero on tuskin silmillä huomattava 😀 ?!

Heittäydyin myös aivan extremeksi ripsivärin suhteen. Vanhan tutun Estee Lauderin Sumptuousin tilalle lähti nyt nimittäin Extreme-versio. Pakko kuitenkin sanoa, että vaikka aiemmasta EL:stä eli siitä perus Sumptuousista onkin jo yli puoli vuotta aikaa, niin se melkeinpä peittoaa tuon Extreme-version! Voi olla että mieleni vielä muuttuu tämän suhteen, koska huono tämä ei missään nimessä ole, mutta harja on todella iso ja olisin kieltämättä odottanut vielä ehkä aavistuksen enemmän extreme-efektiä.

Nyt taitaa lentää myös 10vuoden vakkari, MAC:in refined golden-aurinkopuuteri myös tunkiolle, koska mulla on uusi lemppari! Guerlainin Terracotta-aurinkopuuteri tietysti. Niin monta kertaa ollut ostoslistalla, mutta yhtä monta kertaa jäänyt jumittamaan juurikin tuohon MACin tuttuun ja turvalliseen. Olen tuossa Guerlainissa tykästynyt ehdottomasti ainakin siihen, ettei tulos ole yhtä (tai jos ollenkaan) hileinen kun tuossa MACin ”diskoarskapuuterissa”, jonka jäljiltä koko naama yleensä on aivan hileessä. MAC on edelleen aivan loistotuote, mutta kyllä tämä uusi vie sen pidemmän korren kuitenkin tässä aurinkopuuteriasiassa 😉

Otin puuterista sävyn Brunette 03, joka muistutti aikalailla juurikin tuota vanhaa. Jotkut vaaleammat sävyt olivat aavistuksen punaiseen taittavia, mutta tämä oli kyllä ainakin itselleni nappivalinta!
 
Onko joku näistä lemppareista myös teidän suosikki? 😀

4 vastausta artikkeliin “Meikkiuutuuksia ja (-ihastumisia)!”

  1. Ite ainaki viikko sitten ostin juurikin sävyssä 03 teint miraclen. Edellinen oli sävyssä 035. En osaa sanoa miten väri eroaa ku vielä 035:ta on jäljellä vähän enkä ole vielä avannut 03:sta. Mutta joskus aiemmin mulla on ollut tota 03:sta parikin purkkia.

    1. Ai sitä muka myydään!? Tosi outoa ettei sitä ollut siellä tax-freessä ja myyjäkään ei enää tiennyt siitä, hmm.. Siinä on varmaan joku niin pieni ero ettei silmälläkään huomaa ! 😀

  2. Hei! Onko sinulla siis ollut tuosta lancomesta käytössä tuo sävy 03? Olet paljon päivettyneempi kuin minä ja myyjä juuri minulle suositteli tuota 03 sävyä jonka sitten ostinkin. Harmi vain että minusta kotona tuo sävy mielestäni lainkaan sulaudu ihoni sävyyn :/ Mietinkin että miten tuo 035 mahtaa erota 03

    1. Joo on ollut juurikin 03, mutta sekoitan siihen siis joka kerta sitä tummempaa heleyttäjää mukaan enkä ikinä laita pelkiltään. Mutta en kyllä talvella olekaan ollut kovin päivettynyt joten olisi sopinut varmaan sävyltään ihan pelkiltäänkin ja silmien alle+ympärille+nenänpieliin käytän sitä pelkiltään. Ainakin myyjä on sanonut mulle tuosta 03, että on aivan TÄYSIN ihoni värinen. Tosi harmillista ettei sinulle sulaudu, ehkä kesällä kun tulee hieman väriä?

      Mä katsoin noita nyt vähän päivänvalossa ja niissä on siis aivan todella pieni ero! 035 on ehkä aivan aavistuksen kylmemmän sävyinen, kun se 03 taas taittuu vähän enemmän punaiseen, mutta aivan vaan sävyero, en niinkään huomannut että toinen olisi ollut kovinkaan paljon vaaleampi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.