Natural Goods Company

Sain blogin kautta testiin pari tuotetta luonnonkosmetiikkaa ja ajattelin tämän tiimoilta vinkata myös teille kyseisestä verkkokaupasta, joka itselleni ainakin oli aivan uusi tuttavuus ja oikein mukava semmoinen 🙂

The Natural Goods Company on verkkokauppa, johon on saman katon alle koottu lukuisten eri merkkien ekosertifioitua kosmetiikkaa. Merkeistä löytyy esimerkkinä Madara, Logona, Khadi, Provida, Biosolis ja Hyvän olon maailman Konjac-ihmesieni. Kaikki tuotteet ovat ystävällisiä ihmisten lisäksi myös eläimille, eivätkä ole siis eläintestattuja tai sisällä keinotekoisia ainesosia. Itselleni ennestään tuttu (tuon sienen lisäksi) on Madara, mutta suurin osa muista merkeistä tuli aivan uutena ainakin itselleni. Pakko myöntää, että pitäisi pyrkiä panostaa huomattavasti enemmän luonnonkosmetiikaan, hyviä vaihtoehtoja kun löytyy vaikka millä mitalla!

Nyt lähtee testiin siis Logonan kiinteyttävä granaattiomena & Q10-seerumi, joka auttaa ehkäisemään ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä sekä suojaamaan ihoa haitallisilta vapailta radikaaleilta ja muilta ympäristön haittatekijöiltä. Seerumi tasoittaa myös jo syntyneitä juonteita ja tasoittaa ihon sävyä. Mähän muuten sanoin jo ajat sitten, että granaattiomena nuorentaa!! 😉

Toisena uutuustuotteena Madaran solujen uusiutumista aktivoiva ja näkyviä juonteita vähentävä yövoide. Tämä tukee myös ihon yönaikaista uusiutumista ja korjaa ihovaurioita. Sanoisinko, että tässä varmasti kaksi ihan näppärää tuotetta näin kolmenkympin kynnykselle. Madaran tuotteita olen aikaisemminkin testannut ja ne ovat olleet laadultaan kyllä rahan arvoisia, toki myös plussana se ekologisuus.

 Onko tämä verkkokauppa jo teille ennestään tuttu? Toimitushan on tuolta muuten aina ilmainen. Natural Goods Companylle pääset shoppailemaan tästä! 🙂

Sisältää kaupallisia linkkejä.

Tuotteet saatu blogin kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.