Kesähöpinöitä

Aivan käsittämätöntä että vasta ihan äsken huutelin täällä kuinka mennään jo melkein toukokuussa ja nyt taas tulen ihmettelemään kuinka mennään jo ylihuomenna kesäkuussa! Muistelin juuri yksi päivä kuinka kesäloma oli lapsena koko vuoden kohokohta ja millainen se tunne oli koulun kevätjuhlassa, kun tiesi että saa lomailla ihan koko kesän. Onnistuisipa moinen vielä näin isona tyttönäkin 😀 
Aika menee kyllä nykyään niin nopeasti. Tai no ainakin kevät siinä kesää odotellessa ja ylinpäänsä kesä sitä itse kesää odotellessa. Sehän nyt on aina ohi ennenkö ehtii edes huomata! Siksi täytyisi jo toukokuusta alkaen nauttia jokaisesta kesäpäivästä ja pyrkiä tekemään niitä juttuja pois alta, joita koko talven suunnittelee tekevänsä ”sitten ensi kesänä”. Talvet nyt vielä toistaiseksi tuntuvat silti kestävän aina ikuisuuden. Muutenkin tuntuu jotenkin että mitä vanhemmaksi tulee, sitä nopeammin aika ylinpäänsä menee.

Itselläni yksi kesän to do-jutuista on ehdottomasti syödä ihan pirusti marjoja! Vaikkei vielä kotimaista olekaan tarjolla, on kauppoihin tullut jo ihan kivasti ulkomaisia marjoja. Kesä ja marjat on kyllä aivan parhautta. Pensasmustikoita olen ostanut jo muutamaan otteeseen ja viime viikonloppuna karhunvatukoitakin. Olen tehnyt niistä kreikkalaisen jugun, banaanin ja cashewpähkinöiden kanssa ehkä parhainta juguherkkua ikinä!!! 
Pakko käydä tänään hakemassa lisää pensasmustikoita ja karhunvatukoita, vaikka hintavia nyt ovatkin, nämä kuvat eivät nimittäin ainakaan auttaneet tuohon herkkujugun himooni 😀 En malta odottaa että pääsee ostamaan vielä kirsikoita ja kotimaisia marjoja. Täytyy miettiä jos tänä vuonna jaksaisi pakastaa esimerkiksi mansikoita kun on pakkasessa enemmän tilaa viime vuoteen verrattuna.

Instagramissa olenkin joskus hehkuttanut, mutta hehkutetaan vielä tänne! Meidän naapuriin on keväällä nimittäin avannut uusi sushipaikka Käpylän majakka täällä Käpylässä Joukolantiellä, josta ollaan muutaman kerran käyty sushihimoissamme hakemassa kotiin herkkuja. Moniin muihin Helsingin sushipaikkoihin verrattuna ehdottomasti paljon parempi ja toinen paikan pyörittäjistä on itse asiassa oikea sushikokki. Tiskissä on aina tarjolla irtosushia, josta saa koota oman lajitelman mukaan nälän ja sen hetkisen sushihimon mukaan. Aivan parasta! Suosittelen lämpimästi testaamaan 🙂

Meillä on ollut pientä harmitusta viime päivät. Bixu kävi eilen nimittäin leikkauksessa uusiutuneiden nisäkasvainten vuoksi ja nyt meillä ollaan toipilasta. Todella reippaasti Bixu kuitenkin on toipunut, huomattavasti paremmin kuin viime leikkauksen jälkeen. Nyt vaan parannellaan pientä toipilasta, että päästään pikaisesti takaisin taas normileikkeihin!
Nyt kuitekin aurinkoon, kivat viikonloput kaikille!

Yksi vastaus artikkeliin “Kesähöpinöitä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.