Kynsilakkaleikkejä Avonilla

Nyt olisi luvassa kynsilakkatestailua Avonin uutuuslakkojen kanssa, kuten ohimennen mainitsinkin jo ennen lomaani. Posti toi nimittäin aikamoisen arsenaalin Avonin lakkoja kolmessa uudessa Magic Effects-linjassa. Ennestään olin testannut Avonin lakoista Gel finish-lakkaa, joka antaa kynnelle geelilakan tyyppisen tuloksen. 
Noita uusia Magic effects-lakkoja löytyy Fringe-, Matte- ja Mineral crush-sarjaa. Fringe Effect-lakoissa on hileen tapaisia hippusia tai ”hapsuja” ja sopivat joko päällyslakaksi tai pelkiltään tuomaan 3D-efektin. Matte Effect-lakat taas ovat yksivärisiä tai helmiäiseen taittuvia mattalakkoja ja Mineral crushit 3D-efektin tuovia hilelakkoja, jotka myöskin soveltuvat joko päällyslakaksi tai pelkiltään kynteen käytettäväksi. Lisäksi tuo allaolevan kuvan Diamond shatter-lakka on ”timanttihippusia” sisältävä päällyslakka, joka piristää ihmeesti yksivärisen lakan pintaa!

Valkkailin heti alkuun tästä valikoimasta pelkän sävyn perusteella lempilakkoja, jotka yllä. Tosin mielipide näidenkin suhteen muuttui lakkoja testattua ja tähän mennessä lemppari löytyy itseasiassa postauksen lopusta ;D Mustaa mattalakkaa en edelleenkään ole ehtinyt testaamaan, mutta se on ehkä vuorossa seuraavana!

Matta päällyslakka onkin muuten mielenkiintoinen tuote jolla saa loihdittua mistä tahansa lempilakasta mattatuloksen lakkaamalla päällimmäisen kerroksen tuolla!

Ihan ensimmäiset testilakat näistä olivat Magic Effects Matte valkoisena ja päälle nimettömiin Fringeä kultamustana. Nuo Fringelakat ovat erinomaisia juurikin koristeluun, mutta miksei myös yksinään. Mattalakoissa on ehdottomasti se plussa, että ne kuivuvat todella nopeasti!

Suurin yllättäjä näistä lakoista oli kuitenkin ehdottomasti Mineral crush-lakat! Ajattelin ensin, että nämä ovat vain tavallisia glitterlakkoja, mutta ei huhheijaa kuinka ihanat kynnet näillä tulee!!! Ja varsinkin tällä allaolevalla todelliset farkkukynnet 😉

Jos muistan aivan oikein en ole ikinä lakannut kynsiäni sinisellä lakalla. Tai ainakaan mitä nyt muistan. Lakkasin tuolla sinisellä Magic effects Mineral crush-lakalla kaksi kerrosta, joka oli juuri täydellinen määrä kerroksia. Tuo lakka jättää kynnen pinnan todella karheaksi ja yhdessä tuon hileen kanssa näyttää aivan kun olisi kynnessä geelit tai semmoiset kynsitarrat (joiden nimeä en nyt muista). 
Pysyvyys on tässä lakassa mitä mainioin! Lakkasin kynnet tällä viime viikolla, enkä muista tosiaankaan milloin lakat olisivat karisseet näin vähää vaikka onkin töissä naputellut näppiksellä! Kynnet olivat vielä kolmantena ja neljäntenä päivänä todella hyvässä kunnossa, joillain lakoilla kun tuppaa kärjet varisemaan jo seuraavana aamuna. Tosin näissä superhileisissä lakoissa on yleensä se ikävä puoli, että poistaminen on melko työlästä 😀

Tällä (tai muilla Mineral crush-sävyillä) saisi varmaan töpsöteltyä sienellä myös kivan liukuvärin ja karhean pinnan kynnen pintaan, täytyy testata. Tämän farkunsinisen sävy on Agate. Tästä tuli kyllä semmoinen ”pakko kytätä koko ajan omia kynsiä”-sivuefekti, etten moista muistakaan 😉
Avonin tuotteitahan voi tilata konsulenttien kautta ja usein nämä lakat ovatkin tarjouksessa 5,95e joka nyt ei paljoa kynsilakasta ole. Tuolta verkkosivujen kautta voi löytää lähimmän Avon-konsultin, mutta ainakin omalla työpaikallani pyörii usein Avonin kuvastoa ja kuka tahansahan voi konsultiksi halutessaan ryhtyä.

Jos vaikka tänään jaksaisi poistaa farkkukynnet ja testailla vaikka tuota kirkkaanpunaista näistä Mineral crusheista! 😉
Kaikki kynsilakat saatu blogin kautta.

4 vastausta artikkeliin “Kynsilakkaleikkejä Avonilla”

  1. Hei pakko kysyä nyt niistä neulasheista! Mistä siis oot tilannu, kun ei sitä taida suomesta saada? Riittääkö yks putilo, vai käytätkö itse jotenkin kuurimaisesti pari kertaa viikossa? Oon tässä punninnu , että pidennykaet vai ei…

    Upeeta kesää sulle! 🙂

    1. Mä oon aikoinaan ostanut laivalta, vielä puolitoista putkiloa jäljellä. Tosin kun ne loppuvat niin varmaan tilaan eBaystä, kantsii kurkata sieltä! 🙂 Nyt olen käyttänyt sitä joka ilta reilun kuukauden, mutta nyt varmaan aloitan jokatoinen ilta. Ennen olen käyttänyt muutamana päivänä viikossa tai jokatoinen/kolmas päivä. IHanaa kesää sulle myös!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.