Kesän heleyttävä meikkipohja ja ihonhoidon uusi salainen ase

Kuinkas moni teistä alkaa olla jo kesätunnelmissa? Itse ehdottomasti ainakin, vaikkei mitään superhelteitä olekaan vielä tullut. Ei ole edes vaihtoehtoa, kesä on vuodenajoista itselleni se ainut ja oikea, tuntuu oikeastaan että jokainen ja kaikki herää eloon kesän myötä. Itselleni erikoisen tekee tästä kesästä ainakin se, että tämä kesä on ensimmäinen uudessa kodissa ja Käpylässä. Eli luvassa on mitä ilmeisemmin ainakin auringonottoa omassa pihassa (joka toki on jo testattukin haha), grillaus ja ei tule unohtaa Kumpulan maauimalaa! Tuntuu yksinkertaisesti että on kesällä jokaisena päivänä hyvällä tuulella jo pelkästään sään vuoksi 🙂
Blogissa on lähiaikoina ollut melko paljon meikkijuttua, sekä ylinpäänsä kauneudenhoitoon liittyvää ja lisääpä luvassa! Nimittäin tuo jankuttamani heleyttävä meikkimössö, josta on joskus kysytty, on aivan paras juttu saada kesäiholle hehkua rusketusta korostamaan aurinkopuuterin alle. Kesäisin vähennän meikit yleensä aivan minimiin ja luovun meikkivoiteesta lähes kokonaan. Lähiaikoina olen kuitenkin sillointällöin laittanut heleyttäjän sekaan vielä yhden painalluksen meikkivoidetta vähän tasoittamaan ihon sävyä.

Vuosi toisensa jälkeen en vain saa tarpeekseni noista Lumenen heleyttäjistä, ei vain pärjäisi ilman vaikka tiedänkin että myös Narsilla ja Yves Rocherilla löytyy vastaavanlaiset hyvät tuotteet mikäli hätä tulee. Noissa Lumenen tuotteissa on parasta ehdottomasti sävyt, tuo vaaleampi tuo nimenomaan enemmän heleyttä ja helmiäistä kun taas tuo tummempi (joka ei muuten ole yhtään oranssiin taittuva, jess) korostaa rusketusta ja antaa päivetystä iholle.

Tuo tummempi sävyhän näyttää suoraan purkista todella tummalle, mutta ihmeen hyvin kuitenkin hukkuu ihoon ja yhdistettynä tuohon vaaleaan on sävy täydellinen! Ennenhän tuota helmiäisempää heleyttäjää oli myös tummemmassa sävyssä, eikä tuota mattaa lainkaan markkinoilla. Olin aivan murtunut kun nämä uudet sävyt tulivat kauppoihin ja se vanha lemppari poistui, mutta jotenkin nyt on huomannut että näppärää löytää nämä kahdesta eri purkista, jolloin niitä voi yhdistellä tarpeen ja vuodenajan mukaan 😉

Jokaista kolmea tuotetta levitän yleensä noin herneen kokoiset nokareet, jotka sekoitan Beautyblenderillä, joka nyt muuten on ollut viime syksystä lähtien aivan ehdoton meikkiä pohjustaessa! En vain kertakaikkiaan enää pärjäisi ilman ja tosiaanhan en ennen tätä edes ikinä ollut käyttänyt meikkisieniä. Lopputulos on vain niin tasainen, eikä rajoista tietoakaan, levitit sitten pojustusta koko kasvoille tai esimerkiksi silmien alle/luomille/nenänpieliin, jotka ovat omat ”pääpeittoalueeni”. Ehdottomasti jokaisen euron arvoinen 🙂 Itse olen aivan rakastunut tuohon Red carpet-versioon punaisena! Löytyy esim täältä!

Pohjustus pinnassa! Ja aamuvalo on karkoittanut rusketuksenkin jonnekin 😀 Pohjalla käytän tähän yleensä Biothermin CC-voidetta medium-sävyssä, joka nyt vain on paras geelimäinen cc-voide ikinä!
Onko muilla muuten samanlaisia comboja lempparituotteiden kanssa? Tähänhän voisi toki kuivaihoinen lisätä vielä tipan esimerkiksi arganöljyä mukaan ravitsemaan ihoa, itse taas tungen sen arganöljyn meikin alle 10min ennen levitystä 🙂
Samaan hengenvetoon ajattelin esitellä tuoreimman iHerb-hömpötykseni! Olen muutenkin löytänyt lähiaikoina vaikka mitä kivoja lemppareita iherbistä aivan mielettömällä hinta-laatusuhteella jotka pitäisi esitellä. Nyt ensin kuitenkin vuorossa tuorein hankinta, eli pycnogenol-seerumi, joka tarttui aivan sattumalta jonkun tilauksen mukaan ihan jo pelkästään silloisen tarjoushinnan (2e) perusteella. Eipä normaalihintakaan (reilu 4e) tosissaan päätä huimaa!

Pycnogenol saattaa olla suun kautta nautittavana lisäravinteena jollekulle tuttu, männyn kuoriuutteesta valmistettava todella vahva antioksidantti ja luontainen  vapaaradikaalisieppari. Pycnogenol mm:

 • Vahvistaa ihon kollagenia ja hidastaa ihon ikääntymistä
 • Edistää ihokudoksen uusiutumista
 • Toimii sisäisenä uv-suojana (ainakin siis sisäisesti nautittuna) ja estää auringon aiheuttamia ihovaurioita
 • Auttaa silottamaan ihoa ja saa ihon näyttämään sileämmältä ja raikkaammalta
 • Korjaa jo syntyneitä ihovauroita

Ja tosiaan nämä (ja toki lisääkin!) vaikutukset jo pelkästään ihoon liittyen! Pycnogenolista luvataan apu myös esimerkiksi siitepölyallergiaan, diabeetikoille laskemaan verensokeria ja jalkojen turvotukseen. Ja tietysti myös antioksidanttina vastustuskykyä tuoman. 

Pakko sanoa, että olen kyllä melko ihmeissäni tästä seerumista. Olen nyt vajaan viikon levitellyt tätä aamuin illoin puhtaalle iholle kasvoihin, kaulalle ja niskaan päivä- tai yövoiteen alle. Seerumi on todella kevyen geelimäinen ja imeytyy todella nopeasti. Ja ihan totta, olen jo huomannut että kasvojen juonteet ovat tasoittuneet ja olen aika varma siitä etten kuvittele! 
Aivan käsittämätöntä, miten parin euron tuote voi saada aikaan tämmöistä. Tutkin tuota sisällyslistaa ja aika häntäpäässä on toki silikoni joka siloittaa ihoa, mutta pakko tehon tulla jostain muustakin, koska esimerkiksi meikinpohjustusvoiteissa on silikoneja aivan alkupäässä jolloin siloittava vaikutus käy toki järkeen.
Mutta tulipa teho mistä tahansa, kukapa nyt ei haluaisi vaikka sitten meikin alle siloista ihoa, varsinkin kun hintaa tällä on muutama hassu euro?!
Onko joku muu kuullut tästä tai kenties päässyt jo testailemaan? Seuraavaksi lähtee tilaukseen saman merkin Retinol-serum (jonka muuten luvataan auttavan esimerkiksi akneen ;))!
Beautyblender saatu blogin kautta.

5 vastausta artikkeliin “Kesän heleyttävä meikkipohja ja ihonhoidon uusi salainen ase”

 1. Sujuuko tilaaminen tuolta iherbistä helposti? tarvitseeko tulleja tms miettiä

  1. Hyvä muuten kun kysyit! Olisi pitänyt niistä vielä selventää! Eräs lukija on laittanut minulle viime vuonna tämän:

   iHerb tullirajat 2014

   iHerb-tilauksesta välttyy maksamasta Tullille veroa, kun arvonlisäveron kantoraja (5 euroa) ei ylity
   – eli käytännössä tilauksen arvo toimituskuluineen ei ylitä seuraavia tullirajoja:

   Elintarvikkeita/lisäravinteita (ALV 14%) voi tilata verottomasti max. 35,70 eurolla ($44.05)
   Kosmetiikkaa (ALV 24%) voi tilata verottomasti max. 20,83 eurolla ($25.70)

   Valuutat on muunnettu Tullin käyttämällä joulukuun 2014 euro-dollari -kurssilla 1,234.

   Esimerkkejä arvonlisäverosta

   Esimerkkejä iHerb-tilauksen arvonlisäveron määräytymisestä:

   25 euron arvoinen lisäravinnetilaus (ALV 14%) olisi veroton, koska veron määrä ei ylitä arvonlisäveron kantorajaa, joka on 5 euroa (25 x 0,14 = 3,5)
   50 euron arvoisesta lisäravinnetilauksesta (ALV 14%) arvonlisävero olisi 7 euroa
   (50 x 0,14 = 7)
   50 euron arvoisesta kosmetiikkatilauksesta (ALV 24%) arvonlisävero olisi 12 euroa
   (50 x 0,24 = 12)

   Muista laskiessasi lisätä tuotteiden veron päälle toimituskulujen vero (ALV 24%), joka iHerbin postikulujen ollessa 4 dollaria olisi noin 0,70 euro

   En tiedä itseasiassa ovatko tullirajat muuttuneet tänä vuonna, mutta itse olen tilannut aina max tuolla 35 eurolla (nimenomaan siis lisäravinteita, tosin viimeksi kyllä tuo kahden euron rasva mukana) eikä ole jäänyt vielä tulliin! Postarit tuolta onneksi halvimmat vain parin euron luokkaa joten ei onneksi haittaa vaikka tekisi hädän tullen pari erillistäkin tilausta. Pitääkin tutkia tuota tämän vuoden tullirajajuttua 🙂

 2. Voisitko tehdä posatuksen, jossa kerrot mitä kaikkea tilaat iHerbistä? Hyväksitodetut tuotteet kiinnostaisi! Itse en ole vielä uskaltanut tilata mitään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.