Pari juttua minusta

En ole hetkeen tehnyt tämmöistä ”pari juttua”-postausta, joten hetken mielijohteesta päätin semmoisen kyhätä.. Vähän vaihtelua niihin peruslätinöihin 😉

Lempparilimsani on Pommac. Sitä ei kertakaikkiaan vaan voita mikään! En ole koskaan oikein innostunut Coca colasta tai noin yleisestikään kamalasti limsoista, mutta Pomsua nyt ei vaan mikään voita. Hyvänä kakkosena tulee Novelle Plus Sinkki+E- ”vichy”, joka nyt ei varsinaisesti edes ole limsa mutta voittaa ehdottomasti kyllä limsat mennen tullen.

Aivan mielettömänä sipsihiirenä lempparit Suomessa myytävistä sipseistä ovat ehdottomasti joko Rainbown Sourcream & Onion tai Eldoradon suolattu ”pikkukreppipoimu”. Yleensä halpismerkit todellakin yllättävät ja lähes poikkeuksetta Taffelit sun muut ovat ihan huuhaata ja kaikki uudet maut mitä tulee, ovat aina aivan tylsiä (ja yllätys yllätys sourcream-pohjaisia…).

Linnanmäki ja huvipuistot ovat ehkä kivointa mitä tiedän. Muutun takaisin lapseksi kun pääsen juoksemaan laitteissa, eikä se innostus ole kyllä menneistä vuosista laantunut vielä yhtään. Mikään ei todellakaan ole Linnanmäellä liian hurjaa 😀
 

Letut, muffinsit, omenapiirakka ja mustikkapiirakka ovat niin parhautta. Tosin omenapiirakkaa en ole leiponut aikoihin . (Ja miksi melkein nämä kaikki kohdat liittyvät jollain tapaa herkkuihin?! :D) Muuten en välitä makeasta ollenkaan, mutta reilun vuoden sisällä on alkanut leivonnaisten kulutus omalla kohdallani kasvaa 😀 Ja juuri sunnuntaina muuten paistoin lettuja. Höysteenä oli tuoremansikoita, pensasmustikoita, vaniljakastiketta ja belgialaisen suklaan hakkelusta, nami!

Olen maailman eniten koukussa kahviin, en kertakaikkiaan pärjäisi varsinkaan aamuisin ilman. Hyvä kahvi on yksi aivan parhaista jutuista elämässä ja toisaalta, miksi edes pitäisi pärjätä ilman? Mielestäni pienet paheet ovat elämässä sallittuja. Aivan ykkösjuttu on omalla kahvakeittimellä valmistettu latte, joka ihan oikeasti peittoa Starbucksin latten! Harmi vaan että tuo Gaggian keitin on ollut vähän hajalla vuoden ja pitäisi viedä huoltoon, joten todelliset kahvinautinnot ovat tauolla. 

Rakastan ukkosta ja myrskyjä! Kesäisin saisi olla enemmän ukkosmyrskyjä ja kaatosateita Etelä-Suomessa. Tai ainakin niiden tavallisten harmaiden päivien sijaan, ei tietty aurinkoisten. On niin ihanaa nukkua illalla sängyssä lämpimän peiton alla kun ulkona ukkostaa ja sade ropisee!

Tuli tässä muuten juuri mieleen, että pitäisi muistaa raapustaa semmoinen to-do-lista kesälle kaikesta mitä haluaa ja suunnittelee tekevänsä, niin ei ainakaan unohtaisi mitään ja tulisi vähän paremmin tehtyä juttuja!
 
Onko teillä samoja juttuja kun yllä?! 😀

8 vastausta artikkeliin “Pari juttua minusta”

  1. Novellen aprikoosi-jasmiini on munkin suosikki, tosin eka tykästyin mango-Guavaan (Multi b+c). Nytkin on tuota aprikoosi-jasmiinia pari 1,5l pulloa kaapissa.

  2. Oletko koskaan maistanut Lidlin sipsejä? Mitä mieltä olet niistä?

    Mullakin on se ainut juttu, joka aamulla on pakko saada: kahvi. Muuten ei pävä lähde käyntiin. 😀

  3. Hhah! no itseasiassa en ole pitkään aikaan ostanut! niissä on jotenkin laatu kärsinyt 😀 rainbown ne countryt on huimasti parempia kun Kartanot muuten !:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.