Alekoodi Natural Goods Companyyn

Sain teille jakoon alennuskoodia aikaisemmin esittelemääni ekologisen kauneuden verkkokauppaan Natural Goods Companyyn. Sain joku aika sitten kyseisestä verkkokaupasta testiin Madaran uudistavan yövoiteen, sekä Logonan kiinteyttävän granaattiomenaseerumin, eli ”tehoduon” kohta kolmenkympin kynnykselle (tai onneksi vielä pari kokonaista vuotta siihen) 😉 
Tehoduo on ollut päivittäin käytössä, välillä sen pycnogenolin kanssa samaan aikaan ja välillä vuorotellen ja olen tykännyt kovasti. Rakastan erityisesti yövoiteita ja tuo Madaran yövoide onkin ollut aivan ihana tuote, iho on nimittäin aamulla harmaan ja elottoman sijaan hehkuva, joten ei huono juttu ollenkaan. Madaralta löytyy myös Miracle-sarjaa hieman ikääntyneemmälle iholle esimerkiksi tämän yövoiteen muodossa.

Valikoimaahan tuolla on aina kookosöljystä, ekologista hiusväreistä ja meikeistä aina shampoisiin, sekä Konjac-puhdistussieniin, isle of Wolf-tuoksukynttiöihin..

Alennuskoodi IINES antaa -15% alennuksen kaikista tilauksista aina 21.6.15 saakka. Postarithan ovat aina tuolta ilmaiset. Toivottavasti tästä on jollekulle iloa! Natural Goods Companylle pääset tästä!
Sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.