Testissä Kubiss London

Tutustuin joku aika taaksepäin uuteen meikkimerkkiin Kubiss Londoniin, jonka valikoimista olen itseasiassa löytänyt pari suosikkituotetta! Pakko sanoa heti alkuun, että todella harvoin harppaan meikkien saralla markettimerkkeihin mutta nyt täytyy hieman pyörtää omia puheita siitä ettei edullinen voisi olla hyvää tai löytää jopa parempia tai itselleen sopivampia tuotteita kun selektiivisestä kosmetiikasta. Meikkivoiteissa ja voiteissa ylinpäänsä olen melko nirso, mutta varsinkin ripsiväreissä olen lähiaikoina tehnyt suuria harppauksia tuntemattomaan! 😀
Mikäli ette ole vielä aikaisemmin kuulleet Kubiss Londonista, on kyseessä Englannissa suunniteltu sekä valmistettu merkki, joka on valmistanut värikosmetiikkaa jo yli 30 vuoden ajan todella edulliseen hintaan.  Ja todella edullisella tarkoitan sitä, että jokainen merkin tuote maksaa 3,95euroa lukuunottamatta kynsilakkoja jotka lähtevät vieläkin edullisemmin 2,95 eurolla kappalehintaan tai kaksi kappaletta 5eurolla!

Valikoimaan kuuluu mm. ripsivärejä, huulipunia, huulikiiltoja, poskipunia, aurinkopuuteri, silmänrajaustusseja, kynsilakkoja, väritön ripsiväri..

Tuo violetti FANTAS eyes-ripsari on muuten todellinen yllättäjä! Minä joka olen maailman nirsoin ripsivärien suhteen, ihastuin tähän aivan täysillä! Pakko sanoa että melkeinpä yhtä hyvä kun se Estee Lauderin Sumptuous Extreme. Tuossa on jujuna ripsiä taivuttava tekoripsi/ripsenpidennysefekti ja tykkään aivan valtavasti 🙂 Kuvalitanjan lopussa kuvaa tästä ripsissä! Ja siis aivan mieletöntä löytää loistava ripsiväri alle neljän euron!

Toinen lemppari ja ehdottomasti hinta-laatusuhteeltaan erinomainen tuote on tuo aurinkopuuteri! Enkä muuten edes tiennyt että meikkejä saa näin halvalla 😀 Kolmas oiva vinkki budjettituotteita etsivälle on ehdottomasti tuo ylempänä näkynyt väritön ripsiväri, joka on loistava esimerkiksi kulmakarvageeliksi tai muuten vain laittamaan kesällä värjättyjä ripsiä ojennukseen.

En pidä ollenkaan ripsiväreistä jotka jättävät ripset tönkkösuoriksi! Koska en harrasta ripsien taivutusta, enkä edes omista koko ripsentaivuttajaa, on tärkeää että ripsari hoitaa tuon taivutuksen. Ennen tähän on ollut oivallinen ripsari esimerkiksi Sensain volumisoiva (ei varmasti ylitä uutiskynnystä :D) mutta myös tämä ajoi asian, mikä oli todella yllättävää edulliseksi tuotteeksi!

Tyngänkasvatusta oikeassa silmässä 😀
Kuvissa on käytössä tosiaan tuota Fantas Eyes-ripsaria, aurinkopuuteria, väritöntä geeliä kulmissa, sekä huulissa toista noista huulipunista ja huulikiilloista. 

Mulla oli toukokuussa käynnissä ripsien megakasvatus. Kasvukausi oli nimittäin muutamaa viikkoa aiemmin vaihtunut ja elettiin ”tynkäkautta”, näissä kuvissakin on vielä tuo tynkäkausi menossa ja ehkä eniten yllätti että tuo ripsari sai jopa tynkäripset näyttämään paremmilta kuin muut ripsarit. Nyt on ripset taas kasvatettu täyteen mittaansa ja voisi testailla mitä tämä saisi nyt ripsissä aikaan.

Katsoin juuri peiliin ja tajusin että varsinkin tuon oikean silmän ripset ovat kasvaneet valtavasti näistä kuvista. Mulla on aina ollut ”parempi silmä ja huonompi silmä”, eli se parempi silmä on jotenkin näyttänyt aina meikattuna jotenkin paremmalta, en tiedä johtuuko erilaisesta ripsivärin levitystavasta eri silmiin vai mistä, mutta noissa ylemmissä kuvissa nimenomaan parempikin silmä on aivan tynkää ja tihrua. Täytyy ottaa uutta kuvaa lähipäivinä 😀 En ole pariin viikkoon viitsinyt turhaan tätä ilmata pilalle kun vielä vanha ripsiväri käytössä!

Huomasin, että netissä Kubiss Londonin meikkejä myy 3,95e/kpl ainakin Kauneutta.com-verkkokauppa.
Näitä pitäisi löytyä hyvinvarustetuista tavarataloista. Onko joku teistä jo testannut? 🙂

ps. Postausta iHerbin lempparituotteista toivottiin ja mietin, että se voisi olla kiva idea. Yritän saada ihan lähiviikkoina semmoisen rustattua.

Tuotteet saatu blogin kautta.

Sisältää kaupallisen linkin.

Yksi vastaus artikkeliin “Testissä Kubiss London”

  1. Kiva postaus! Itselläni on tuota Kubissin aurinkopuuteria, tavallista puuteria sekä eyeliner ja todella mainioita hintaansa nähden 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.