Collegepaitaa ja merkkilaukkua Premium-alesta

Omassa vaatekaapissani käytännöllinen collegepaita on ollut vakiovaruste jo jonkun aikaa. Printitön ja huputon collari yhdistyy helposti aikalailla minkä tahansa kanssa ja kun alle laittaa kauluspaidan, niin saa helposti jo siistimpääkin asua aikaan. Ja mikäs nyt on kesäiltoinakaan kätevämpi kun heittää päälle collegepaita lämmittämään shortsien kanssa 😉

Ei myöskään unohdeta kuinka laadukkaat perusvaatteet kestävät myös aikaa. Itse liputan ehdottomasti juurikin helposti yhdisteltävien ja aikaa kestävien vaatekappaleiden puolesta. Eipä mene aamuisin ihan niin paljoa aikaa vaatekriiseilyyn!

Alla omaa collarityyliä viime syksyltä (upeassa peilin kautta otetun kuvan muodossa :D)

Olen jo jonkin aikaa kurkkinut netistä tavallisen arkicollarin rinnalle jotain vähän erikoisempaa printtiversiota, jollaista ei ihan jokaisella tulisi vastaan ja huomasinkin että Zalandolla on Premium-valikoimassa alennuksessa vaikka minkälaista collaria.
1. BOSS Orange täältä 2. Markus Lupfer täältä 3. FTC täältä 4. American Vintage täältä 5. Wood Wood täältä 6. Markus Lupfer täältä 7. Markus Lupfer täältä
Itselleni kelpaisi oikein mieluusti vaikka mikä tahansa näistä, mutta ehkä tuo numero 6 on kaikista kivoin 😉
Koko vaatteiden Premium-ale löytyy täältä ja näiden lisäksi reippaasti alessa esimerkiks Korsin, Filippa K:n ja BOSS Orangen vaatteita. Koko vaateale täällä!
Huomasin myös, että tuolla Premium-alessa oli aivan mielettömä valikoima esimerkiksi Michael Korsin ja Rebecca Minkoffin laukkuja! Oma Minkoffini on kaikista laukuista ollut koko vuonna varmasti eniten käytössä ja pitkään arkilaukkunakin kun sisään mahtuu juuri sopivasti kaikki tarpeellinen pienestä koosta huolimata, muttei siltikään mitään turhaa hömpötystä. Minkoffin 5-zip-laukku onkin jo hetken ollut haaveena jossakin toisessa sävyssä 🙂

1. Michael Kors täältä 2. Michael Kors täältä 3. Rebecca Minkoff sininen 5-zip täältä 4. Michael Kors täältä 5. Michael Kors pussukkalaukku täältä 6. Rebecca Minkoff pinkki 5-zip täältä
Yllä vain muutama poiminta alen laukkuvalikoimasta, sävyjä ja malleja on
nimittäin vaikka millä mitalla ja suurin osa -20-25% alessa. Mikäs kesäksi sen kivempi kun värikäs laukku?! 😉 Koko laukkujen Premium-ale löytyy täältä!

Itseäni himottaisi eniten tuo Minkoffin sähkönsininen 5-zip!! Kokomusta asu ja tuo, niillä menisin 😉

Sisältää kaupallisia linkkejä.

Yksi vastaus artikkeliin “Collegepaitaa ja merkkilaukkua Premium-alesta”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.