Maanantai 15 ja viikonlopun kuulumiset

Aivan mieletön kesäviikonloppu takana! Olin kaksi yötä koirien kanssa keskenään kotona, enkä kyllä muista milloin olisin ollut viimeksi noin ”pitkään” yksin kotona. Onhan se erilaista kun saa olla tavallaan omassa rauhassa, sekä tietysti omia koko sängyn ja viisi tyynyä kaikki itselleen 😉 Unohtamatta tietty ettei ole koko ajan mies sotkemassa kotia sitä mukaan kun saa jotain jälkiä korjattua… 😀

Elämässä aivan parhautta ovat kyllä kesäaamut kun saa herätä omaan tahtiin aivan rauhassa pitkien yöunien jälkeen, juoda aamukahvia ilman mitään hoppua, ulkona paistaa aurinko eikä ole velvollisuuksista tietoakaan. Fiksuna tyttönä tein siivouksenkin jo perjantaina pois alta. Lauantaina korkattiin yksi kesän to-do-juttu, nimittäin se Kumpulan maauimala! Tämä oli muuten ensimmäinen kertani missään maauimalassa ikinä ja muutenkin ensimmäinen ”kunnon” auringonottopäivä koko kesänä. Aivan paras juttu muuten että ainakin tuolla maauimalassa on altaissa lämmitetty vesi, joten voi mennä jatkossa polskimaan vaikkei ihan kuumimmat helteet olisikaan.

Illalla pidettiin kahden ystävän kanssa rentoiluilta, tilattiin meille ruokaa, tehtiin itse guacamolea, mässäiltiin nachoilla ja katsottiin Catfishiä. Eikai se viikonloppu mitään sen kummempaa vaadikaan. Kyllä kesä on tehty kaikista kivoista jutuista ja nimenomaan ne pienet kivat jutut tuovat onnea elämään!


Enkä muuten aio valittaa edes eilisestä sadepäivästä! Vietin ekaa kertaa piiiitkään aikaan niin löhöilypäivän ettei mitään rajaa. Kolmen jälkeen heitin hanskat tiskiin kaikkien kotitöiden kanssa ja menin peiton alle katsomaan iPadiltä Netflixiä. Päätin että nyt ei kukaan saa valittaa siitä etten kertakaikkiaan tee loppupäivänä enää yhtään mitään. Läpiveto asuntoon, että sai oikein maksimoitua sadepäivän ”löhöilempä lämpimän peiton alla”-efektin, ihan parasta!
Tulipa samalla tehtyä taas vaihteeksi kotiin suursiivousta, taas jotenkin kertynyt romua ympäriinsä. Mikä se on, ettei koti kertakaikkiaan pysy siistinä vaikka kuinka yrittäisi?! 😀
No nyt aloitellaan yllättäen taas viikkoa alusta. Mukavat alkuviikot teille. Tällä kertaa ei ollut tämän ihmeempää asiaa kun pikaiset viikonlopun kuulumiset!
Ps. ainiin ja kai huomasitte, että meidän kotia koristaa nykyään jopa kaksi eri urheiluvälinettä ”sisustuselementteinä” 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.