Poimintoja Nellyn alesta

Ajattelin vinkata teille Nelly.comin juuri alkaneesta kesäalesta ja innostuin kokoamaan omia lemppareitani alen valikoimasta. Tuohon allaolevaan kollaasiin liittyen muuten en ole vieläkään ehtinyt esitellä täällä omia täydellisiä loose fit-farkkujani, jotka löysin kahden tuskallisen vuoden etsinnän jälkeen 😀 Mikäs onkaan mukavampaa kun lompsia kesällä rennoissa farkuissa?! Asusta saa astetta juhlallisemman kun farkkujen kanssa yhdistää korot.
Tajusin muutenkin, että näihin aleihin saisi kulutettua rahaa vaikka millä mitalla. Nyt innostuin erityisesti noista parista ihanasta t-paidasta (joita ei voi koskaan olla kaapissa muka liikaa)! Nettialennusmyynneissä on muutenkin se plussapuoli, ettei tarvitse penkoa väkitungoksessa niitä järkyttävän sekaisia alepöytiä ja jonottaa ensin pukkariin, sitten kassoille. Enpä itseasiassa muista milloin olisin viimeksi käynyt live-alennusmyynneissä!

1. Pilottilasit Rut&Circle 2. Loose fit-farkut BLK DNM 3. Rento musta neule Noisy May 4. Printti t-paita Sweet 5. Korkosandaalit NLY shoes

1. Aloha t-paita Sweet 2. Printtishortsit Mink Pink 3. Bikinit Vitamin A 4. Slip-in tennarit NLY shoes 5. Jumpsuit-haalari MinkPink

Alen tuotteet ovat jopa -70% alessa ja koko valikoima löytyypi täältä! 

Sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.