Täydellisen kesäpunan metsästys

Moikka! Mitäs teille kuuluu heinäkuun ensimmäiselle päivälle? Itse olen kärsinyt todella raivostuttavasta huimauksesta jo yli viikon, eikä joinain päivinä meinaa kunnolla pysyä tolpillaan kun vasta illalla. Rajoittaa elämää todella paljon ja kaikkein ärsyttävin juttu, ettei hyvänlaatuiselle asentoihuimaukselle tai niskaperäiselle huimaukselle voi oikein tehdä mitään (koska niskalihakset eivät kovin jumissa eivätkä relaksantit edes auta), joten tässä nyt sitten odotellaan vain. Jännittävää herätä aamuisin kun ei tiedä milloin pyörähtää silmissä koko maailma ja milloin ei 😀

No mutta siinä syy katoamiseen, alkoi jo olla pieni ikäväkin tänne
blogin puolelle! Mielessä oli nimittäin esitellä teille uuden
lempipunani kesälle, jonka otin käyttöön viime viikolla. Tai oikeastaan
kyseessä on enemmänkin sävytetty huulivoide, mutta itse olen aina
suosinut todella tuhtien huulipunien sijaan kevyempiä versioita, kuten
Elizabeth Ardenin sävytettyä Eight hour cream huulivoidetta, YSL:n Rouge
Volupté shine-punia tai Yves Rocherin Sheer Botanical Lipstickiä,
jotka ovat todella kevyitä mutta silti sävyä antavia hoito- tai
kiiltopunia, joiden voimakkuutta voi säädellä juurikin lisäämällä
kerroksia. (Yvesin punista kirjoittelinkin pari sanaa viime kesänä täällä.)

Kosteutus on toki aina punissa plussaa, varsinkin jos on todellinen huulirasva-addikti kuten itse olen. Oikeastaan kymmenestä levityskerrasta yhdeksänä levitän huulirasvaa ja maksimissaan yhtenä kertana huulipunaa. Olen vain kertakaikkiaan liian laiska levittämään punia joiden kanssa pitää olla tarkkana ja mahdollisimman helpot ratkaisut ovat yleensä niitä jotka itseeni vetoavat 😀 Tiedättekö niitä ihmisiä joilla on mukanaan AINA huulipuna? Itse olen niitä, joilla on taas huulirasva ja nimenomaan joka paikassa mukana.

Kesäisin tulee muutenkin karsittua päivittäistä meikkiä huomattavasti ja todella kevyen pohjustuksen seuraksi lähtee yleensä vain ripsiväri ja aurinkopuuteri, sekä tietty joku kevyt puna. Tästä testiin saadusta  Avonin Luxe Silken Lip Perfector-huulivoiteesta on tullut oikeastaan ihan kesän lemppari juurikin punan keveyten ja kosteuttavuuden vuoksi. Tai siis virallisestihan tämä on sävytetty huulivoide, mutta laiskalle punaajalle menee helposti huulipunasta.

Itselleni on ainakin plussaa, että huulipunan voi levittää kiireessä vähän huolimattomastikin ilman pelkoa siitä, että tulee maalattua ainakaan kovin pahasti yli rajojen. Pieni sävy on silti aina taattu! Itse haen nimittäin huulipunalta juurikin sitä, että se on helppo levittää kiireessä, ei ole liian tuhti eikä myöskään kuivata huulia. Pieni raikas sävy on omassa käytössäni mieluisampi juttu kun todella peittävä sävy, jonka kanssa tarvitsee koko ajan olla tarkkana ettei väri leviä yli rajojen. Onpas vaikeaa tai sitten vain olen juurikin todella laiska huulipunien käyttäjä 😀

Tässä plussaa on:
 • Juurikin se kosteutus
 • Edullinen hinta (8e tarjouksessa)
 • 4 raikasta sävyä
 • Tietysti myös se tietty huolettomuus, itse en nimittäin ainakaan osaisi levittää tavallista huulipunaa ilman peiliä! 😀

Tämä kulkee ainakin itselläni mukana käsilaukussa tämän kesän! Vielä vähän rusketusta pintaan, niin kesälook alkaa olla siinä ;D
Sain yllärinä myös Avonin uuden kesätuoksun Luck La Vien, joka muistuttaa jotain hittituoksua mutten saa päähäni mitä! Tämä menee helmiäis-kukkaiseen kategoriaan mansikan, kielon ja täyteläisen santelipuun tuoksulla. Heti ensimmäiseksi tuli mieleen, että tämä on juurikin semmoinen tuoksu joka menee todella monille, itse en ole piiitkäään aikaan suihkutellut kukkaistuoksuilla lukuunottamatta VS:n bodyspraytä, joten kai sitä mennään tämä kesä tälle tuoksuessa ;D

Blogissa onkin tämän vuoden aikana ollut melko reippalla kädellä Avonin juttuja, eikä suotta! Merkin meikit ovat nimittäin yllättäneet minut erittäin positiivisesti ja näissä onkin hinta-laatusuhde todella kohdillaan. Merkin voiteet eivät ehkä ole omalle iholleni tarpeeksi kosteuttavia, mutta meikkipuolta ja kynsilakkoja voin suositella lämpimin mielin.

Aurinkoista keskiviikkoa!

Avonin tuotteet saatu blogin kautta ja sisältää kaupallisen linkin.

10 vastausta artikkeliin “Täydellisen kesäpunan metsästys”

 1. Kyllä hyvälaatuiselle asentohuimaukselle voi tehdä, lääkäriltä voi saada ohjeet sakan liikkeelle saamiseen korvassa. Jos huimaus jatkuu pitkäaikaiseksi, kannattaisi muutenkin mennä lääkäriin esim. Menieren taudin poissulkemiseksi. T. Menieerikko

  1. Niitä sakkaliikkeitä olen itseasiassa tehnyt, mutten osaa sanoa onko ollut apua vai ei koska välissä on kuitenkin huimaamattomia päiviä eli ei ainakan ole vaivaa poistanut.. Eli mitään täsmähoitoa ei tällä hetkellä ole kun ei varmuutta mistä johtuu, sitä tarkoitin. Joku flunssaviruskin on voinut sekoittaa tasapainoelintä. JOku seikka sulki ainakin toistaiseksi pois onneksi Menieren taudin (ainakin ettei kuulossa ole ollut mitään vikaa tai siihen liittyvää oireilua), sekä kaikki neurologiset jutut 🙂

 2. Noita asentohoito-ohjeita löytää netistäkin. Yksi kerta, eikä kaksikaan välttis auta, mutta säännöllisellä asentohoidolla saattaa saada hyviä tuloksia.

 3. Mulla ei ollut apua lihasrelaksanteista, eikä muista lääkkeistä.
  Menin yksityiselle fysioterapeutille, joka hieroi ja aukaisi lukkoja. Sain avun tästä, pari käyntikertaa se vaati että ranka aukesi, joka kerran jälkeen kyllä oli parempi olo jo. Ja akupunktio oli toinen joka auttoi omassa tilanteessa tämän jälkeen. Tosi ärsyttävä vaiva kyllä!!

  1. Mullakin taisi nyt liikunta vähän auttaa, koska eilen meni taas ohi huimaus. Mutta kiitos vinkistä ja muistutuksesta, jäsenkorjaajalle tai akupunktioon pitäisi nimittäin mennä muutenkin! 😀 Ja siis nimenomaan ärsyttävä vaiva! Mulla vaan siis se että lääkäri paineli lihaksia, jotka eivät olleet kovin jumissa, joten arveli joitain syviä niskalihaksia, en osaa sanoa pääseekö niihin sitten edes hieromalle käsiksi..

 4. ohi aiheen mutta sun ripset on UPEAT!!! Käytätkö nyt jotain ripsiseerumia? Osaisitko suositella jotakin sellaista oikeasti toimivaa? 🙂

  1. Heh kiitos! Nyt olen jonkin aikaa käyttänyt Neulashiä, kaapissa lojuu pari putkiloa ja se kyllä oikeasti toimii 🙂 Esimerkiksi Ebaystä varmasti löytyy!

 5. Heippa!
  Nyt vasta pääsin lukemaan tätä postausta. Itse kärsin suhteellisen pahasta asentohuimauksesta, siihen harvemmin on tehonnut noi asentohoidot. Varmasti joillain pitkällä aikavälillä toimivat, enkä tiedä onko itseltä vienyt ne "pahimmat" oireet pois. Mulla alkaa huimaamaan ihan kauheasti jos menen tilaan jossa esim. lattia ei ole suora. Silmissä heittää ja tulee todella paha olo. Lääkäri käski "treenaamaan" erilaisissa maastoissa mutta saa nähdä auttaako 😀 Lentäessä ja laivassa käytän vahvaa pahoinvointilääkettä, muuten en niihin pääse sisälle. Joten ymmärrän vaivan, se voi välillä olla todella v****mainen. Toivottavasti helpottais/johtuis jostain jumista 🙂
  Veronica

  1. Moi! Joo se on kyllä todella v-mäinen vaiva ja tosi inhottavaa että sulla on ilmeisesti kestänyt melko kauan!! Lääkärikin sanoi, että asentohoidot ovat yleensä huuhaata, että pitäisi melkein olla ammattilainen tekemässä sun kanssa niitä liikkeitä, että on mitään hyötyä. Toivottavasti sunkin huimaus katoaisi! IHanaa kesää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.