Budjettilöytöjä alen syövereistä

Netistä on mukava bongailla alehelmiä kun saa tehdä sen kotoakäsin ”turvassa” kaikelta ryysikseltä. Ainoat nettialet, joihin olen tänä vuonna tutustunut ovat Nelly ja Zalando, tällä kertaa teinkin muutaman kollaasin Zalandon alelydöistä. Kerta toisensa jälkeen pistää hämmästyttämään kyllä tuo Zalandon valikoima, joka on aivan valtava 😀 Joskus jos olen yrittänyt etsiä esimerkiksi mekkoa jonnekin juhlaan tai vastaavaa, olen aluksi jopa tuskastunut koska valikoimaa löytyy niin paljon. Mutta kun etsii, niin niitä mieleisiä juttuja löytyy kyllä valtavasti! 
Nyt on mahis täydentää vaatekaappia vielä esimerkiksi syksyn treenejä varten, vielä loppukesän helteille tai muuten vaan kesän lomareissulle, unohtamatta tietysti syysvaatetusta! Olen huomannut, että Zalandolta tekee usein todellisia budjettilöytöjä! Itse olen muutenkin todennut, että varsinkin urheiluvaatteita on todella kätsy etsiä aleista, koska ainakaan itselleni ei ole minkään valtakunnan merkitystä onko urheilutoppi tämän vai viime kauden valikoimaa 😉

1. Treenitoppi Nike täältä 2. Treenitrikoot Nike Pro täältä 3. Urheilutoppi Nike täältä (tämä itseasiassa löytyy itseltäni toisessa värissä ja on aivan super!!) 4.  Collegepaita Twintip täältä 5. Lenkkarit Nike täältä 6. Lenkkarit Nike täältä

 1. Hapsutoppi (14e) Even&odd täältä  2. Farkut Hilfiger täältä 3. Aurinkolasit Kiomi täältä 4. Musta pussukkalaukku (14e) Even&odd täältä 5. Kello Daniel Wellington täältä 6. Lenkkarit Nike Air Max täältä

1. Toppi Twintip (10e) täältä 2. Farkkushortsit VILA täältä 3. Hellehattu Even&odd (9e) täältä 4. Neuletakki Vero Moda (12e) täältä 5. Aurinkolasit Lipsy (29e) täältä 6. Vaaleansiniset Converset (52e) täältä 7.  Hapsureppu konjakin sävyssä (20e) Even&odd täältä
Tämän allaolevan kollaasin kaikki tuotteet alle 22e (lukuunottamatta takkia ja pussukkalaukkua, joka aitoa nahkaa 52e):
 1. Maksimekko Vero Moda (15e) täältä 2. Niittisandaalit Valentino-tyyliin (21e) Even& Odd täältä 3. Keinonahkatakki (39e) ONLY täältä 4. Aurinkolasit Even & Odd (7e) täältä  5. Pussukkalaukku aitoa nahkaa mint&berry täältä
itselläni tällä hetkellä aivan kahden vaiheilla tuo viimeisen kollaasin pussukkalaukku!! Kaappiin tarvitsisin nimenomaan tuommoisen laukun aitonahkaisena, apua! 😀

Toimitus ja palautushan on Zalandosta muuten aina maksuton, joten ei tule paniikkia vaikkei alelöytö päälle istuisikaan 🙂 Koko ale löytyy täältä!

Sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.