Keittiön uusi kahvikaveri Dolce gusto mini

Meidän keittiö on saanut (taas kerran) uuden ja tällä kertaa pikkuruisen kahviasukkaan! Dolce Gustolta on nimittäin tullut yhdessä automerkki Minin kanssa suunniteltu Piccolo-keitin, joka näppäryydessään ja pienessä koossaan mahtuu kyllä keittiöön kuin keittiöön.

Itse olen itseasiassa rakastunut tähän paljon enemmän kuin siihen vanhempaan keittimeen juuri siksi että toimivuus/teho on tässä pienessä prikuulleen aivan sama, mutta vain pienemmässä koossa! Ja hei, onhan tämä nyt aika tyylikäs ja muutenkin sopiva meidän mustaan keittiöön!!

Ehdoton ykköinen kahveista on tietty omalla kahvakeittimellä keitetty latte, joka siis (edelleen!!) hakkaa Starbucksin mennen tullen. Kahvakeitin on tosin odottanut huoltoa jo melkein vuoden, joten jonkun aikaa on tullut juotua kahvina vähän mitä milloinkin, lähinnä kuitenkin kapselikahveja, näitä Dolce Guston ja Nespresson. Nyt olen kuitenkin jo muutaman kuukauden litkinyt lähinnä suodatinkahveja tai siis normaalia pannukahvia (Espressopuruilla) ja näitä Dolce Gustoja.

Omia lemppareitani noista nappikahveista ovat aivan ehdottomasti nuo
tavalliset paahtokahvit, Zoegasit, Grandet ja se Dallmayr joka on
itseasiassa Saksan myydyin kahvi. Nämä ovat siis nimenomaan kiireisen
tai muuten vaan laiskan aamun pelastus. Nappi keittimeen ja napista
valmiiksi. Sillä aikaa voi juosta pesemässä vaikka kasvot 😀

Itse tykkään tästä koosta kyllä huomattavasti enemmän kun aiemmasta pyöreästä Circolosta. Parhaimmillaan meillä on ollut meidän minikeittiössä kolme eri kahvinkeitintä, joten voitte uskoa että tilaa on mennyt! Sen vuoksi tämä kyllä voittaa koollaan kyllä muut keittimet mennen tullen.

Tähän lauantaiseen aikaisin heräämiseen on myös syy! Paras ystäväni nimittäin menee tänään naimisiin!!! Jännittää toisen puolesta! Mutta nyt siis järkkäilyhommiin. Ihanaa viikonloppua!

Tuote saatu blogin kautta.

2 vastausta artikkeliin “Keittiön uusi kahvikaveri Dolce gusto mini”

  1. Mä haluaisin maistaa Freddo Cappucinoa, mutta sitä ei ainakaan tällä hetkellä ollut tuolla Dolce Guston nettikaupassa :/.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.