Keskiviikon kuulumiset

Mukavat keskiviikot! Vaikka tekisi mieli, niin jätän perinteiset kesän sääjorinat sikseen. Niitä kukin on varmasti kuullut ihan kyllästymiseen asti. Eipä kyllä tällä(kään) kertaa harmita, ettei tule keskitettyä niitä lomia Suomen kesän varaan. Jos vain suinkin kestää katsoa kesät muiden lomailua, niin on hyvää aikaa suunnata pimeinä syksyinä sitten takuuaurinkoon. Eikä muuten ole pettänyt koskaan! 
Vaikka matkajorinoilta ollaankin täällä blogissa säästytty parin kuukaden ajan,  niin ei kuitenkaan täällä meillä. Matkasuunnittelu on nimittäin ainakin päässä käynnissä harva se päivä. Pitäisi vain käydä uusimassa passi tai ensin ottamassa uudet passikuvat, niin pääsisi vihdoin reissun suhteen varausvaiheeseen. Näillä näkymin vietetään kuitenkin virallisesti Suomen paskin kuukausi eli marraskuu Indonesiassa! Balin lisäksi on tarkoitus reissata ainakin kahteen muuhun paikkaan, mutta siitä sitten lisää myöhemmin. En kuitenkaan malttaisi yhtään odottaa, vaikkei edes lentoja ole vielä varattu!! 😀

Maailman ihanin ja kaunein morsian viime lauantailta <3

Nyt on tullut muuten katsottua Netflixistä Orange is the new blackin uutta tuottista ja yhteisenä sarjana sitten taas ruotsalaista poliisisarjaa Johan Falkia. Ärsyttää kun Netflixiin tulee useimpien sarjojen tuotantokaudet niiiiin hitaasti!! Nyt odotetaan varmaan neljästä eri sarjasta uusia jaksoja tai siis ollaan odotettu jo iät ja ajat. Nyt sain muutenkin OITNB:n katsottua loppuun ja mietin että mitä ihmettä seuraavaksi.

Kaveri yritti yllyttää katsomaan kauhusarjaa American Horror story. Katsottiin alkuteksteihin asti kunnes mua alkoi jo ahdistaa ja oli yksinkertaisesti pakko vaihtaa johonkin kevyempään. En ymmärrä miten oon muuttunut pelkuriksi mitä vanhemmaksi on tullut! Ennen katsoin ihan mitä vain menettämättä yöunia, mutta nykyään saatan nähdä painajaisia päiväkausia jo pelkästään jostain kuullusta kummitustarinasta 😀

Oon muuten kyllästynyt muuten lähiaikoina ihan lopullisesti Olympuksen Pen-minijärkkäriini ja alkanut kuvaamaan viisi vuotta vanhalla Canonin G12:sta, joka ei kertakaikkiaan petä koskaan vaikka jo ikivanha onkin! Parhaimmat kamerat ovat oman kokemukseni mukaan heittämällä Canonilta ja mietinkin pistäväni tuon Olympyksen myyntiin ja ostavani Canonilta uuden. Täytyy vain tutkia vähän valikoimaa ja hintoja, mieluisin olisi semmoinen joka kulkisi kätevästi laukussa mukana. Onko teillä suositella mitään Canonin minijärkkäreistä?

Tällä viikolla on ollut jotenkin erityisen vaikeaa päästä aamulla sängystä ylös. Puin äsken housutkin väärinpäin jalkaan 😀 Että sillälailla sitten.

6 vastausta artikkeliin “Keskiviikon kuulumiset”

 1. Moi!
  Millainen Pen on ollut käyttää? Ainakin sun kuvat täällä blogissa on aina ollut tosi hyvän näköisiä! Itse olen suunnitellut juurikin penin hankkimista esim. käytettynä, kun ei tule kuitenkaan kauheasti kuvailtua muuten kuin kännykän kameralla. 🙂

  1. No siis ihan ok ja suht. helppo, tosin ehkä juuri Canoneita osaan itse henk-koht paremmin käyttää 😀 Musta taas kuvat täällä ovat olleet jotenkin aivan kuraa, joten kiva kuulla että tuo luulo ehkä on ainakin osittain päässäni! 😀 En myöskään varmaan itsellekään olisi kamalasti varsinaiselle kameralle käyttöä jossei olisi tätä blogia kun tosiaan kännykamerallakin pärjää nykyään tosi hyvin 🙂

 2. Katoin Bloggerista tuon sormuskuvan hyvin huonosti, mutta silti ehdin "pelästyä", että oot mennyt kihloihin. 😀

 3. Musta marraskuu on vielä aika siedettävä, en meinaa nyt kelien puolesta vaan koska kesästä ei ole vielä niin kauaa. Tammi-helmikuu alkaakin olemaan oikein kunnon tuskaa…
  Miten muuten kestät noita pitkiä lentoja? Jotain vinkkejä? Olisi ihana joskus matkustaa jonnekin vähän pitemmällekin, mutta olen tosi allerginen vaihdoille, ja ajatus että viettää lähemmäs vuorokauden koneessa….puuh…

  1. Kyllä ne yli 30h lentoajat kahdella vaihdolla ovat kovin tuskaa!! Mutta esimerkiksi Indoihin on helppo väylä lentää (iltalennolla) suoraan Helsingistä Singaporeen ja sieltä Balille, ihan superkätsy! Ainakin jos siis on niitä jotka pystyvät nukkumaan lennoilla helposti, kuten itse olen 😀 Ja pyrin aina rytmittämään muutenkin "uuden paikan" aikaan itseni, eli jos esimerkiksi kaksi pitkää lentoa, niin pakotan itseni nukkumaan sen joka on aikaeron vuoksi kannattavampi, auttaa tosi paljon kun on yleensä perillä jo pää osittain uudessa ajassa. Mutta mun mielestä lentäminen on tosi kivaa! Ja yksi vaihto esimerkiksi ei ollenkaan paha 🙂

   Ja juu ei tammi- ja helmikuutkaan mitään herkkua ole, mutta toisaalta YLEENSÄ kuitenkin lunta joka auttaa vähän pimeyteen, marraskuu kun yleensä on niin synkkä! Ihanaa kesän jatkoa sinulle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.