Kesätukka letillä ja suolasuihkeella

Virallinen kesätukka vuosien takaa on tehnyt lähiaikoina virallisesti paluun! Toisinsanoen puhutaan siis lettikiharasta suolasuihkepommista, jota ei paljoa märkänä tarvitse harjailla. Kesällä kun ei tarvitse pelätä että märkä tukka jäätyy huurteisiksi klimpeiksi, niin voi huoletta antaa hiusten kuivua itsekseen auringossa tai letillä ilman hiustenkuivaajaa. Ja säästääpä tässä vähän muuten tukkaakin! Tässä nyt taitaa olla vähän sama idea kun auringon ja meriveden tuivertamassa lomatukassa, tiedättekö kun tukka näyttää noissa olosuhteissa aina hyvältä 😉
Omaan rentoon kesätukkaani tarvitset aikalailla vain:

 Suolasuihketta tai muuta hiuksille tuuheuttavaa/rakennetta antavaa suihketta

    Pompulan. Tähän esimerkiksi Invisibobble on superhyvä, koska ei jätä hiukseen tai letin päähän ärsyttävää rajaa ja säästää muutenkin tukkaa 🙂
Hiusharjan, jolla voit hiusten kuivuttua harjata lettikiharoita auki. Itselläni on käytössä tuo perus Tangle Teezer (saatu blogin kautta Beauty Pop up:ista), joka selvittää tukan hellävaraisesti.

En ole nyt kesällä jaksanut kovin aktiivisesti kuivailla tukkaa hiustenkuivaajan kanssa vaan antanut hiusten kuivua itsekseen. Osasyy tähän on toki myös ihan puhdas laiskuus, mutta jotenkin kesäisin tulee muutenkin oltua vähän rennommin tukan kanssa 😀 Sitäpaitsi lettikiharat ovat ainakin omaan mieleeni, eikä vähän laineikas tukka ole niin lirun näköinenkään kun täysin suora! Kaikkein paras olisi käydä illalla suihkussa ja letittää tukkaan yöksi ranskalainen letti, mutta valitettavasti eivät omat sormeni kyllä läheskään moisiin letteihin taivu, eikä toistaseksi kyllä kenelläkään muullakaan meidän taloudesta haha. Eli ihan perusletillä ja pöhötyksellä mennään.

Pyyhekuivaan tukan suihkun jälkeen, mutten harjaa tukkaa läpi. Suihkin ensin muutaman suihkauksen kauttaaltaan hiuksiin jätettävää hoitoainetta ja pöhötän tukkaa. Tämän jälkeen suihkin kauttaaltaan rakennetta antavaa suihketta (kuten nyt esimerkiksi tuota Balmainin suolasuihketta, jonka olen todennut ihan superhyväksi tuotteeksi! Löytyy netistä tarjoushinnalla esim täältä!) Toinen kokeilemisen arvoinen tuuheuttava hiuksiin jätettävä on ollut Davinesin Volu-spray, joka antaa myös tosi kivasti rakennetta!
Suolasuihkeen jälkeen pöyhin tukkaa tyvestä, jotta tyvi vähän kohoaa ja annan muun puuhailun ohella tukan kuivua ensin auki. Kun hiukset eivät ole enää aivan litimärät, sidon rennon letin Invisibobblella kiinni johon suihkin vielä vähän suolasuihketta ja annan hiusten kuivua letillä itsekseen. Jos kuivumista haluaa vielä nopeuttaa, niin voi itse lettia tietysti kuivata hiustenkuivaajalla.

Kun tukka on kuiva, harjaan kevyesti läpi Tangle Teezerillä ja saatan lisäillä vielä vähän lakkaa 🙂
Tadaa, valmis! Ja on muuten maailman yksinkertaisin.

Nämä ovat ainakin omalla kohdallani kesätukan (ja laiskojen aamujen) pelastus! Ja jossei aamulla ole aikaa pestä tukkaa, voi letin sitoa kuivumaan valmiiksi jo illalla 😉
Jos muuten on niitä postaustoiveita taas vaihteeksi, niin ne ovat tervetulleita!
Ihanaa perjantaita!!!
 
Postaus sisältää kaupallisen linkin.

2 vastausta artikkeliin “Kesätukka letillä ja suolasuihkeella”

  1. Ihanan värinen tangle teezer, mistä saitkaan sen? Tuntuu että kaupoissa on vain mustia ja pinkkejä
    Kampauskin on kiva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.