Alekoodi Zalandoon ja loppukesän tärppejä

Ihan aluksi, ihan kamala käyttää sanontaa loppukesä kun tuntuu siltä ettei kesä oikeastaan ole vielä edes alkanutkaan! Vietän ensi viikolla synttäreitä ja yleensä synttäriajankohta on juurikin meinannut jo sitä että kesäkin on jo lopuillaan. Näin se aika rientää!

Zalando viettää tänä viikonloppuna 3v-syntymäpäiviään täällä Suomessa ja sen kunniaksi intouduin kahlaamaan läpi Zalandon valikoimaa. Ja sainpa teillekin muuten alekoodia viikonlopuksi jakoon. Koodi löytyypi postauksen lopusta! Itselleni on iskenyt lähiviikkoina ihan kamala ostomania ja tekisi mieli siirtää säästötililtä rahaa, mutta se syksyn kuukauden reissu kolkuttelee alitajunnassa ja olen onneksi saanut pidettyä pahimmat shoppailut loitolla. Jatkuvasti jotenkin semmoinen olo, etten nykyään osta oikein mitään ja tekisi mieli ”repsahtaa” oikein kunnolla. Eipä toisaalta auta asiaa myöskään se, että töissä on välillä tullut hiljaisina heinäkuisina iltapäivinä ennen kotiinlähtöä selailtua nettikauppoja läpi 😀

Repsahdin jo Acnen Raya-neuletakkiinkin, mutta onneksi sain sen palautettua kun juuri tuon Rayan malli ei aivan sataprosenttisesti miellyttänyt, vaikka tilausvaiheessa keksinkin ainakin viisi hyvää syytä tilata. Säästyipä nyt sitten ainakin rahaa! 😉 Neuletakki olisikin syksylle hakusessa, samoin kun uudet tennarit. Entisenä tennarihulluna tyttönä on tennareiden käyttö lähivuosina jäänyt vähemmälle ja se harmittaa! Pitäisi taas yrittää saada tennarivalikoimaa kasvatettua.

1. Missoni-tyyliset Comverset täältä 2. Valkoiset pitkävartiset Converset täältä 3. Aivan mielettömät Niket täältä (nämä haluan!!!) 4. Nike Roshe-lenkkarit täältä 5. Kiilapohja-Niket täältä 6. Järeämmät kiilapohja-Niket täältä 7. Valkoiset perus-superstarit Adidakselta täältä 8. Adiaksen valko-oranssit superstarit täältä

 1. Kuviollinen neuletakki Anna Field täältä 2. Valkoinen pitkä neuletakki OBJECT täältä 3. Harmaa pitkä neuletakki Vila täältä 4. Musta neuletakki Esprit täältä 5. Harmaa pitkä neuletakki ICHI täältä 6. Kuvioneuletakki Billabong täältä 7. Harmaa neuletakki Vila täältä 
Collegepaidoista nyt en vain saa tarpeekseni… 😀 
1. Lippuprintillinen college Gant täältä 2. Harmaa college Replay täältä 3. Kukkakoristeinen college Sisley täältä 4. Harmaa peruscollege Gant täältä 5. Musta Kanye-college Elevenparis täältä 6. Valkoinen college Vero Moda täältä 7. Fantastic-collari Cheap Monday täältä 8. Harmaa kukallinen college Even& Odd täältä  9. Tumma collegepaita Adidas täältä
1. Kultainen kello Softech täältä 2. Nahkahihnainen kello Daniel Wellington täältä 3. Raitarannekekello Daniel Wellington täältä 4. Tekstiilirannekkeinen kello Daniel Wellington täältä

Selasin vähän myös Zalandon laukkuvalikoimaa ja yllätyksenä tuli esimerkiksi se, että valikoimasta löytyy nykyään Furlan laukkuja! Tuo allaoleva vaaleanpunainen Furlan pikkulaukku kelpaisi ainakin omaan kaappiini 🙂

1. Musta laukku hopeasomisten Rebecca Minkoff täältä 2. Musta pikkulaukku Furla täältä 3. Mustavalkoinen pikkulaukku New Look täältä 4. Suloinen roosa pikkulaukku Furla täältä 5. Ketjuhihnainen pikkulaukku DKNY täältä 6. Hamilton minikoossa Michael Kors täältä 7. Musta pussukkalaukku Even & Odd täältä
Siinäpä omia suosikkejani!

Koodi BDAY3FZA antaa tosiaan tuotteista -10% alen ja on voimassa vain tämän viikonlopun ajan (la-su) 18-19.7. Zalandolle pääset tästä!
Ehdot: Etu on voimassa 18.–19.7.2015 | Tilauksen vähimmäisarvo 50,00 € | Syötä etukoodi tilausvahvistussivulla ennen tilauksen lähettämistä | Ei koske lahjakortteja tai Zalando Loungen tuotteita | Yksittäiset tuotteet tai merkit voivat olla poissuljettuja | Etua ei voi vaihtaa rahaksi tai yhdistää muihin etukuponkeihin | Etukoodin voi käyttää vain kerran.

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.