Väriä pintaan!

Voi olla että tänä kesänä ovat itseruskettavat tulleet melko monelle tutuksi säiden vuoksi. Itse olen saanut onneksi jo tänä kesänä ihan kivan rusketuksen pintaan, mutta pari kertaa kuitenkin joutunut vähän tehostamaan väriä tässä lähiviikkojen aikana, itseasiassa tälläkin hetkellä alkaa rusketus olla jo poiskulunut muisto vain! Tämmöisten kesien onni on kuitenkin se, että nykyään sen luonnollisen näköisen rusketuksen saa onneksi purkistakin, eikä ihan sen vuoksi tarvitse repiä hiuksia päästään 😀
Itse testailin viime viikolla itseasiassa testiin saatua Lumenen asteittain päivettävää vartalovoidetta, sekä muita rusketusjuttuja ja aloinkin nyt miettimään, milloin oli edellinen kerta tämmöisen asteittain päivettävän kanssa? Muistatteko kymmenisen vuotta taaksepäin kun Doven asteittain päivettävä vartalovoide oli se juttu? Itsekin kuuluin sen suurkuluttajiin, mutta taitaapi olla etten itseasiassa vuoden 2009 jälkeen ole oikeastaan noihin asteittain päivettäviin kajonnut. Enkä edes tiedä miksi?

Gradual Self Tan lotionin voisin sanoa sopivan ensinnäkin kuivaihoiselle, joka haluaa juurikin tasaisen värin ilman laikkuja. Voiteessa on itseruskettavia ainesosia pienempi määrä varsinaiseen itserusketavaan verrattuna, jolloin rusketus voimistuu muutaman levityskerran jälkeen ja on syvin 5 päivän käytön jälkeen. Mitä vaaleampi on lähtötilanne, sitä selkeämmin huomaa tietysti eronkin. Tämä tuntuu iholla kuin miltä tahansa kosteusvoiteelta, eikä muuten tuoksu mielestäni pätkääkään itseruskettavalle! Iso plussa tässä on muuten se, että samaa voidetta voi käyttää sekä vartalolle että kasvoille!! Yleensä kun nämä ovat jaoteltu joko/tai.

Jos olet etsinyt kesäiholle kaunistavaa vartalovoidetta, niin se on tässä! Nimittäin Heleyttävä BB-voide vartalolle! Tämä on tavallaan kuin se Lumenen heleyttäjä kasvoille, mutta vartalolle! 😀

Tuo BB-voide antaa kevyen poispestävän päivetyksen iholle ja nimenomaan tuommoista pientä hehkua jota yritin tuossa ylemmässä kuvassa saada havainnollistettua. Tämä voisi olla näppärä korostamaan juhliin esimerkiksi kesäsääriä tai muuten vaan ehkä jo päivettynyttä ihoa kaunistamaan.

Tuo Lumenen ihon sävyn heleyttäjä on muuten taas kokenut uudistuksen ja tajusin, että se tummempi mattasävy on poistunut valikoimista! 🙁 Molemmat heleyttäjät ovat itselläni ihan jokapäiväisessä ja yritänkin nyt pähkäillä, missä korvike sille tummalla mattatuubille sitten kun nykyinen loppuu. Muistaakseni ehkä Narsilla ja Inglotilla on joskus ollut vastaavanlainen tumma heleyttäjä, sekä tietysti Yves Rocherilla, toivottavasti ne pysyvät edelleen valikoimissa.

Olen löytänyt kilpailijan sille Yves Rocherin lifting-kasvoitseruskettajalle, nimittäin tuon Self Tan Face Creamin. Kerrankin kasvojen itseruskettava, joka oikeasti kosetuttaa eikä jätä ihoa kireäksi. Olen todennut, että vartalon itseruskettavista ovat Vita Liberatan vaahdot ehdottomasti tehokkaimmat, kun taas Vita Liberatan kasvojen itseruskettavat eivät ehkä ole omalle iholleni tarpeeksi tuhteja. Väri on ehdottomasti täydellinen, mutta vaikka pohjalle rasvaisi yövoiteella, saattaa iho silti kiristää geelivoiteen jäljiltä. Tämä Lumenen voide taas jättää ihon yhtä ravitun tuntuiseksi kun minkä tahansa kasvovoiteen jälkeen ja antaa todella kauniin värin. 
Eli tämä ja se Yvesin (joka on tämä) ovat ehdottomasti parhaimman (tuntuiset) kasvoille käytettäväksi 🙂 Ihan superiso plussa kyllä Lumenelle näistä rusketustuotteista, vakuuttivat ainakin minut! Yksi kaverini muuten kyseli joku aika sitten kuinka saan rusketuksesta niin tasaisen (olin silloin juurikin levitellyt kasvojen itseruskettavaa) ja kai se salaisuus on kosteutettu iho sekä levityskinnas. En koskaan levitä kasvojen itseruskettavaa nimittäin täysin kuivalle iholle.

Levitän itseruskettavat aina iltaisin, puhdistan ihon normaalisti ja levitän yövoiteen. Sen kuivuttua levitän itseruskettavan Body blender-sienellä tai levityskintaalla, myöskin kaulaan, niskaan ja rinnan alueelle. Ihon kuiviin alueisiin voi itseruskettava helposti tarttua ja aiheuttaa laikkuja sekä epätasaisuuksia, mutta kun rasvaa ihon kunnolla ensin, ei niitäkään tule 🙂 Sienellä tai kintaalla säästää muutenkin käsiä ja kynsiä kun rasvaa ei tarvitse levittää käsin.

Tänä kesänä on tullut myös katettua meidän ”parveke”, eli avattua olohuoneen ikkunat ja otettua iltapäiväaurinkoa olohuoneesta. Meneehän se näinkin 😀 Meillä kun ei tosiaan omaa parveketta ole.
Ette tiedä kuinka raivostuttavaa. Kirjoitin tätä postausta alunperin viikonloppuna into pinkeänä varmasti pari tuntia, kunnes havahduin siihen että koko postaus oli jotenkin kadonnut kuin tuhka tuuleen.. Pitipä sitten aloittaa alusta 😀

Tsemppiä maanantaihin!

Lumenen tuotteet saatu. Sisältää kaupallisen linkin.

4 vastausta artikkeliin “Väriä pintaan!”

 1. En tiedä ootko jo kokeillu, mutta ostin apteekista Acon päivettävän Sunkissed -kosteusvoiteen ja Soft Bronze -kasvovoiteen. Oon siis itekkin käyttänyt päivettäviä voiteita viimeksi silloin Doven aikoina, tai siis lähinnä kokeillut. Itseruskettaviin en oo kajonnut, mitä nyt jotain kasvoille oon sillon tällön käyttänyt 🙂 nyt kuitenkin aattelin, että olis kiva pitää yllä reissurusketusta edes jotenkin, aurinkoa kun ei tälle kesää pääse ottamaan… ja oon kyllä tykännyt! Siis nimenomaan jo valmiiksi ruskettuneelle iholle tuo kosteusvoide on loistava, imeytyy nopeesti, ei jätä mitään rajoja ja korostaa päivetystä. Ja kasvovoide on siis luonnollisesti pois pestävä, ei ole itseruskettava. Sen sävy on mun mielestä bueno, ei oranssi mutta ei sitte liian tummakaan, tulee luonnollinen tulos ja kosteuttaa hyvin. Tuo Lumenen heleyttäjä on kyllä muuten kiva, mutta liian "hehkuva" mun kasvoille. Se vanha matta oli tosiaanki paras, onneksi mulla on vielä yks puteli tallessa 🙂

  1. Hei itseasiassa noista Acon jutuista olen kuullutkin hyvää! Tuosta kasvovoiteesta en tosin ollut kuullut, joten kiitos tästä vinkistä, täytyy ehdottomasti käydä ostamassa. Kuulostaa että voisi olla munkin juttu ;D

 2. Myönnän olleeni Doven asteittain päivettävän rasvan suurkuluttaja aikoinaan. 😉 Se haju oli kyllä kamala, mutta väri oli ihan kiva, verrattuna moneen muuhun sen aikaiseen tuotteeseen.
  Hassua muuten, että kaikkien kehuma vita liberatan itseruskettava (se nassu versio) saa ainakin mun kalpeaan pärstääni kellertävän lopputuloksen. 😀 Eli ehdotuksia otetaan vastaan..

  Tässä just kattelen äkkilähtöjä, kun loma on vasta ovella. Harmi, ettei kellään kaverilla näytä olevan lomaa samoihin aikoihin, kun olisi niitä lähtöjä. Sä kun olet tuollainen reissaaja, niin olisko vinkkiä kivasta paikasta, johon voi mieluusti lähteä yksinkin?

  1. Itse myös! Ja se oli muutenkin kyllä aikamoinen ilmiö tuolloin! 😀 Onko sulla Vita Liberatan naamavoiteesta sävytetty vai sävyttämätön versio? Tosi outoa koska mulla ei ole tullut yhtään keltainen vaan todella oikean rusketuksen tyyppinen :O

   Tuo on tyypillinen vitsaus, että muut ovat sitten töissä kun itse lomalla! En ole kamalasti yksin reissannut, mutta äkkilähdöistä tuli mieleen joku perus Kreikka, Mallorca yms? Tai sitten Barcelona (vähän tosin hasardimpi yksin)! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.