Heleä on uusi matta

Tuntuu että kauneusmaailmassa oli jonkin aikaa käynnissä matta- ja blur-villitys kun taas lähiaikoina heleytys ja hehku ovat alkaneet olla se juttu. Ja ikuisena heleytystrendin kannattajana en missään nimessä ainakaan pane pahakseni! Voisi sanoa, että nyt ei haluta enää niinkään peittää ihoa vaan päinvastoin tuoda iholle hehkua ja korostaa hyvinvoivan ihon hyviä puolia!

Toki ihon hyvinvointi lähtee pitkälti oikeanlaisesta ravinnosta ja riittävästä veden tankkaamisesta, mutta ei voi kiistää etteikö myös ihonhoitotuotteilla olisi suurta merkitystä. Nyt nimenmaan luonnollisuus on asian ydin. Samahan pätee myös tukkan: pitkään haluttiin värjätä tai vaalentaa peittoon omaa hiustenväriä kun taas nykyään se oma väri on se juttu, jota korostetaan lähinnä vain esimerkiksi pituuksien balayageraidalla.

Tajusin eräänä aamuna, että olen jollain tapaa onnistunut keräämään kaappiin kunnon arsenaalin eri heleyttäviä tuotteita. Joukosta löytyy ihan seerumeista aurinkotuotteisiin ja vartalovoiteisiin. Ei kuitenkaan yritetä kiistää etteikö hehkuva iho nyt olisi kaunis, varsinkin kesällä! 😉

Ja ihan alkuun sanottakoon, että tuo kynsilakka nyt ei varsinaisesti liity tähän heleytysjuttuun millään tapaa. Ajattelin vain että se sopisi kivasti kevyen päivettyneeseen heleään meikkiin kuten nuo beige ja korallinen huulikiiltopuikkokin! 😉

Tuo vasemman kulman korallinen huulikiiltostick on saatu Yves Rocherilta ja viereinen Natural Coden beige huulikiiltopuikko Lumenelta. Näissä on sama idea, ehkäpä kuitenkin tuosta Yvesin huulikiiltokynästä  saa vähän enemmän sitä hohtoa irtoamaan ja sävykin sopii kesään. Tuommoinen kynämäinen kiilto ei tahmaa ollenkaan ja sävyä saa kevyesti huulille, tuolla Natural Coden beigellä taas saa kivan nudehuulimeikin kun laittaa päälle vaaleanroosaa huulikiiltoa.

Vartalollekin tarkoitettuja heleyttäviä juttuja löytyi ihan kolmin kappalein 😀 Tuon Lumenen BB-voiteen* esittelinkin jo aikaisemmassa postauksessa, kun taas tuosta Yves Rocherin Monoi-öljystä* en muista olenko juuri tuota kultahippuversiota täällä esitellyt.

Itse kuulun Monoi-öljyn nimeen liputtaviin ja siitä tavallisesta Yves Rocherin Monoi-öljystä vähän fancympi versio on tämä ”glitterversio”, joka antaa kivasti hohdetta vartalolle joko auringonottoon tai iltarientoihin. Monoi-öljyllä tulee kyllä parhain rusketus ikinä, mutta sen kanssa täytyy kuitenkin muistaa rasvailla alle suojakerrointa. Jos tuo kultahippuöljy kiinnostaa, niin löytyypi juuri tarjouksessa täältä.

Tämä Madaran Flower Dust Lotion oli jäänyt muuton jälkeen kylppärin kaapissa aivan unholaan kunnes muutama viikko taaksepäin löysin tämän kaapin perukoilta pölyttymästä. Ja mikä harmi! Tämä on nimittäin kesälle aivan paras vartalovoide ikinä.

Tuon Lumenen vartalon BB-voiteen tavoin tämä ei anna iholle väriä tai poispestävää rusketusta, vaan kullan hohtoa ja kevyttä kimmellystä. Varsinkin ruskettunut iho näyttää tämän kanssa tosi kauniilta ja nuo kimmeltävät mineraalit ovat tosiaan vain bonus, tämä on siis muutenkin oikein loistava vartalovoide. Madaran kaikki tuottet ovat tosiaan ekosertifioituja ja sisältävät ainoastaan luonnollisia ainesosia. Madaraa myy netissä esimerkiksi Natural goods company ja tämäkin voide löytyy valikoimista täältä.

Nämä ovat molemmat tuon Lumenen voiteen kanssa aivan huipputuotteita, erona tietysti se että Lumenen tuote antaa kevyen poispestävän päivetyksen, sekä heleytyksen kun taas tämä iholle kullanhohtoa.

Lumenelta lanseerataan alkusyksystä uusi meikkivoide, eikä varmasti yllätä että tämä uusi tulokas on nimenomaan Nude Perfection Glow Foundation*. Eli kosteuttava ja hoitava, ihon pienet virheet tasoittava heleyttävä meikkivoide. Itse en voisi ainakaan meikkivoiteelta enempää vaatia. Sekoitan yleensä meikkivoiteeni kanssa muita (yllättäen heleyttäviä mömmöjä) ja haenkin pääasiassa peittävyyden sijaan juurikin ihonsävyn tasoitusta ja pienten värivirheiden korjausta.

Tässä on peittävyys melko kevyt ja tosiaan, iho on ehdottomasti kauniin heleä tämän levityksen jälkeen! Itse käytän välillä meikkivoidetta myös kevyen peiteaineen sijaan  mm. silmäluomille, nenänpieliin ja silmien alle. Tämä on tosiaan melko kevyt, joten ei niitä kaikkein tummimpia silmänalusia yksinään peitä, mutta kevyesti kuitenkin. Eihän tämän tarkoituskaan ole olla se kaikkein peittävin tuote vaan siihen tarkoitukseen ovat sitten omat tuotteensa 🙂 Tuo sävy 3 on tällä hetkellä omalle kesäiholleni aikalailla sopiva, kun taas vaaleampaa voi käyttää kevyeen korostukseen ja juurikin ”kevyeen peittämisen”.

Tuo Stilan sävytetty kasvovoide on joskus tarttunut mukaan Sephorasta ja löysin tämän(kin :D) löysin pari viikkoa sitten hylättyjen meikkituotteideni korista. Harmittaa tämäkin, koska kesäksi tämä on aivan täydellinen!! Vähän kuin se joskus ajat sitten myyty ”alkuperäinen” sopivan tumma Lumenen heleyttäjä, mutta vähän tuhdimpi ja suojakertoimella. Ostin tämän muistaakseni jo pari vuotta sitten, mutta toivottavasti ei ole poistettu Stilan valikoimista!! Suosittelen testaamaan 🙂

Heleyttävä BB-seerumi Lumenelta* antaa kauniin helmiäishehkun kosteusvoiteen alle
samalla kirkastaen ihoa. Hc-heleyttäjä voi viimeistellä ihon tuolla Yves
Rocherin Elixir 7.9 heleyttä aktivoivalla kasvovoiteella/pikakaunistajalla*. Voidetta voi
käyttää sellaisenaan tai päivävoiteen päällä (kuivaihoisille). Itselläni
tuo on kosteuttanut ihan sellaisenaan ja voin suositella erittäin
lämpimästi! Imeytyy ihoon nopeasti ja saa kasvojen aamulla näyttämään
juurikin kauniin heleältä. Tähän olen ehdottomasti tykästynyt. Löytyy
Yvesiltä täältä ja on itseasiassa myöskin alessa, -50% 🙂

Tähän meikkiin on käytetty heleyttäviä juttuja kerrassaan! Ensin iholle aiemmin nähtyä Lumenen BB-seerumia ja päälle Yvesin 7.9 -kasvovoidetta. Meikkipohja on tehty tuolla Lumenen uutuusmeikkivoiteella ja sekaan laitettu aivan pisara Lumenen Ihon sävyn heleyttäjää, sekä Stilan sävytettyä kosteusvoidetta.

Ihme juttu ettei hiuksille ole vielä (kai?) keksitty tätä villitystä. Toisaalta kyllä true hc-heleyttäjä keinot keksii ja voi käyttää tuota kullanhehkuista Monoi-öljyä tukkaan tuomaan kullan hehkua 😉

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Blogin kautta saadut tuotteet merkitty *.

4 vastausta artikkeliin “Heleä on uusi matta”

  1. Aika tyhmää että tuo ihanalta kuulostavaLumenen uusi meikkivoide tulee kuluttajille kauppoihin vasta syksyllä?! Vaikuttaa ihan täydelliseltä kesätuotteelta :/ nyt toivon että olisin bloggaaja ja saisin tuotteita etukäteen

    1. Olen kyllä kanssasi aivan samaa mieltä, paras ajankohta tuon lanseeraukseen olisi omastakin mielestä ollut juuri esimerkiksi alkukesä. Kevyt meikkivoide kun useilla on nimenomaan kesän juttu! Muistelisin, että tämä tulee kauppoihin elokuussa, joten kovin kauaa ei onneksi tarvitse enää odotella! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.