Nike x 2

En kai vielä ehtinytkään esitellä täällä uutta tennarihankintaani, vaikka nämä ovatkin olleet jo hetken aikaa käytössä! Ikuisena Nike-tyttönä nyt en muita merkkejä oikeastaan edes katsele
ja palkkapäivän tietämillä eksyinkin nettiin selailemaan. Noh, sieltä ne
sitten löytyivätkin ja pistin tilaukseen heti kun nuo bongasin 😀 Pakko muuten sanoa, että nämä Niket ovat kyllä parhaimmat jalassa ikinä.

Lähivuosina on tullut muutenkin ostettua todella vähän kenkiä tai sitten vain panostettua vähän laadukkaampiin kenkiin, joten tuntuu että 90% kenkähyllyn kengistä ovat niin vanhoja ja nuhjaantuneita, että olisivat jo melkein roskiskamaa. Mun Conversejenkin puhtaudesta on mm. töissä muistutettu kohtuumonta kertaa ja pitäisikin ihan tosissaan pistää ne pesukoneeseen (:D)

Näihin olen kyllä erittäin tyytyväinen! 🙂
Malli on naisten tennis classic ja omani tilasin Calirootsilta.

Muistatte muuten varmaan myös kun jossain vanhemmassa Zalando-postauksessa haahuilin näiden allaolevien tennareiden perään? Nyt bongasin ne Spartoolta alesta 50eurolla ja pistinpä tilaukseen!

Nyt voi hyvällä mielin todeta, että on ainakin tennarihankinnat syksyksi tehty ja samoin hyvä alelöytö 😉 Mikä tuuri kävikään kun olin tosissaan ehtinyt jo normaalihintaisena näitä katsomaan!! Vietin eilen synttäreitä ja tuli sen kunniaksi käytyä jopa Bik Bokissa shoppailemassa ensimmäistä kertaa puoleentoista vuoteen. Nyt on vähän sama olo kun joskus peruskoulussa kun alkaa olla koulujen alkuun hankittuna uusi vaatekerta ja kengät 😀

Nämä löytyvät täältä ja jotakin hajakokoja on vielä saatavilla. Lisäksi koodilla SALESPE15FI saa -5% lisäalen Spartoolta myös alejutuista (25.8 saakka) joten tuolla koodilla saa napattua vieläkin vähän hintaa alemmaksi. Kannattaa muutenkin katsastaa tuo Spartoon ale, oli nimittäin muutakin tavaraa hyvään hintaan esimerkiksi juuri Nikelta ja Converselta:) Ale täällä!
Onpa nyt havaittavissa tennarionnea kerrassaan! ;D
Sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.