Sunnuntain kuulumiset

Instagramin puolella (@iines) on tullut lähiaikoina jotenkin aktivoiduttua. Jossain välissä talven ja kevään harmaudessa iski kamala somemasennus, eikä pitkään aikaan oikeastaan vain kiinnostanut kamalasti postailla mitään minnekään tai napsia mitään harmaita kännykuvia.

Vaikka tämä kesä nyt onkin ollut vähän mitä on, niin tietysti olen kuitenkin iloinnut lempparivuodenajasta niin paljon kun mahdollista! Voittaahan tämä nyt pakkasen, pimeyden ja loskasateen aivan heittämällä, enkä edes jaksa jurnuttaa koska oma lomani on vasta syksyllä ja ainut asia joka nyt tosissaan harmittaa on jo poiskulunut rusketus, jonka tosin senkin saa taas pintaan purkista tai toivon mukaan loppukesästä.

Ja nyt on muuten sitten lennot Indonesiaan varattu ja loma vahvistettu!! JIPII!! En kertakaikkiaan malta odottaa! Nyt sitten vaan suunnittelemaan niitä reissun sisäisiä etappeja nyt kun on pitkät lennot varattu. Mua on alkanut pelottaa Air Asia sen taannoisen onnettomuuden vuoksi ja mietinkin että uskaltaako sillä ylinpäänsä lentää Indojen sisällä.. Apua.

Toivottavasti reilu 3kk menisi nopeasti, silloinpa pääsee reissuun virallisesti kuukaudeksi ja koko marraskuuksi, eipä harmita jättää yhtään tuota harmaata kuukautta Suomessa väliin. Kylläpä nyt kelpaa haaveilla lomasta, eikä haittaa vaikka ulkona sataisi 🙂 Maailman paras juttu on kyllä kieltämättä odottaa lomaa, aivan oikeasti!

Keräilin jotain kuvapläjäystä instasta..

Chiapuuro marjoilla! Ihan paras voimanlähde. Chiasta on tullut itselläni lähes päivittäinen elintarvike ja tosi monipuolinen tuote. Tuon puuron voimalla jaksaa nimittäin puurtaa pitkälle iltapäivään ja kovat treenitkin hoituvat aivan heittämällä.

Pari viikkoa taaksepäin käytiin Käpylän lippakioskilla syömässä mangosorbetia, nam!

Ne uudet Niket in action! 😉

Käytiin työkaverin kanssa Kurvin Fafasilla lounaalla joku aika sitten ja ei hitto kuinka hyvää!! Itse otin kanafetapitan ja pakko sanoa etten ole ikinä syönyt noin hyvää pitaa. Täytyy mennä piakkoin uudelleen, nuo soossitkin olivat aivan superhyviä!

Taiteilin tylsyyksissäni viikko sitten latvoihin pinkkiä Label M:n puuterivärillä 😀

Kaveri teki mulle syntymäpäivälahjaksi kynsiin geelilakkauksen. Aivan paras yllätys ikinä, olen jahkaillut geelilakkauksen kanssa oikeasti useamman vuoden ja nyt sain semmoisen! Vilkuilen kynsiä kokoajan ja jaksan vaan hämmästellä sitä kuinka lakka pysyy varisematta. Synttärityöpäivän vaikein päätös ylempänä oli luonnollisesti päättää että mitä väriä sitä kynsiin laitetaan ;D

Nuo H&M:n hapsushortsit ja toiset collegeshortsit ovat kyllä varmaan olleet kaikista vaatteista eniten päällä tänä kesänä. Positiivinen juttu siis on se, että on kuitenkin aivan hyvin tarennut shortseilla, vaikka välillä onkin vähän viileää pidellyt.

Eilen käytiin illallistamassa Koffin puiston kupeessa Southparkissa. Tuo ravintola on melko uusi, enkä itse ollut aikaisemmin käynyt. Oikein hyvää fuusio-aasialaista ruokaa, suosittelen! Itse vietin tällä kertaa pidennettyä viikonloppua ja otin perjantain vapaaksi. Pääsi edes vähän lomafiilikseen, vaikkei perjantaina mitkään auringonottokelit olleetkaan. Onneksi sai sentään eilen vähän rusketusta pintaan! 
Lähetin muuten perjantaina Finnairille kaksi pitkää asiakaspalautetta, meni ihan lopullisesti järki Finnair Plus-asiakaspalveluun ja koko pisteidenkäyttösysteemiin, joka on nykyään aivan mahdoton. Mitään palkintolentojakaan ei suurinpiirtein ole mahdotonta varata, koska nuo sivut yksinkertaisesti sekoavat aina!! Sillä aikaa kun tuskailee miten ne pisteet saisi käytettyä, niin ehtii ne tyypillisesti vanheta sopivasti ettei niitä enää saa käytettyä mihinkään järkevään. Argh. Saatan avautua täällä vielä tarkemmin asiasta jos jaksan 😀
Nyt keittämään puurot ja siivoilemaan, blaah.

Ps. Joku muuten joskus kyseli, että löytyykö blogini Bloglovinista. Tuon Bloglovin-painikeen kun olen näköjään joskus poistanut sivupalkista. En ole hoksannut Bloglovinia mainostaa, koska en itse sitä nykyisin käytä, mutta blogini löytyy sieltä kuitenkin täältä! Myös blogin Facebook-sivuille päivittyvät aina uudet postaukset heti, joten myös sitä kautta voi seurailla 🙂

9 vastausta artikkeliin “Sunnuntain kuulumiset”

 1. ONO sulla siis kesäloma vasta marraskuussa (voiko sitä edes pitää silloin?!) vai miten pystyt olemaan töistä pois koko kuukauden? Palkatonta tietysti voi ottaa, mutta meillä ei ainakaan onnistuisi henkilöstöresurssien puolesta noin pitkä loma :DD

  1. Joo tai siis vuosiloma, eihän se silloin tosin enää kesäloma ole! Tuolloin on huomattavasti helpompi saada lomaa kun kesälomakaudella, koska lähes poikkeuksetta ei kukaan muu ole tuolloin pois, kun esimerkiksi nyt on tiimistäni puolet lomalla. Olen siis niin monta vuotta kun muistan pitänyt 3-4 viikkoa syksyllä/talvella lomaa 🙂 Toki työnantajastakin kiinni että miten saa vuosilomia käyttää, mutta itse olen heittänyt yleensä 7 lomaviikkoani pitkin vuotta kesän ulkopuolelle, olisi jotenkin ihan höhlää jos olisi pakko lomailla kesällä vaikkei halua 🙂

  2. Miten sulle kertyy noin paljon lomaa?? Jos vuosilomaa ansaitsee sen 2,5pv jokaista työssäolokk:tta kohti, niin normaalistihan siitä tulee 5viikkoa lomaa? Tuossa iässä ei varmaan oo iän puolesta kertynyt ylimääräisiä lomia 😀

  3. Apua, siis 6 viikkoa on 😀 viime vuonna kerrytin ylitöitä, niin siksi olikin silloin enemmän vapaita. Mulla on nyt semmoinen työtehtävä josta tulee muutama ylimääräinen lomapäivä vuodessa lisäksi ja työehtospimus antaa vielä 2lomapäivää vuotta kohden 🙂

  4. Ainiin ja sitten monilla työpaikoilla voi lisäksi vaihtaa lomarahoja lomapäiviksi, silleinkin olen joskus saanut sen seitsemännen viikon!

 2. Ihana pankkikortti!!! Mulla on vaan se tylsä Nordean sininen pohja 🙁

 3. Toivepostaus: Käpylä asuinalueena! Itsekin tänne vasta muuttanut ja tuntuu kivalta kaupunginosalta. Etenkin käyttämäsi kaupat ja ruokapaikat kiinnostaisi ja puistoalueet ym. joissa voi viettää vapaa aikaa. Minusta ravintola tarjonta on vähän suppeahko. Se vinkkaamasi sushi paikkakin aukeaa kai vasta klo 16.

  1. No semmoinen voisikin olla hauska 😀 ja olen aivan samaa mieltä, että ravintolat ovat ehdoton miinus! Esim Old sophie on aivan järkky paikka, samoin tuo Käpylän kebabpizzeria. Mutta onneksi on pizzeria Uno, Thai Curry ja Käpylän majakka! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.