Zalandon kesäalen loppukiri ja poimintoja

Ajattelin tulla vinkkaamaan teille, että Zalandolla on alkanut kesäalen loppurysäys ja tuotteiden hintoja on alennettu entisestään. Keräilin taas omia suosikkejani alevalikoimasta ja pakko taas todeta, että löytyi vaikka mitä kohtuuhinnalla.

Omasta mielestäni ehdottomasti parhaimpia juttuja alebongailuun ovat juurikin urheiluvaatteet, ajattomat kappaleet, sekä tulevan kauden tuotteet alemmalla hinnalla, kuten nyt esimerkiksi kevytuntsikka syksyksi. Urheilumuotiharvoin vaihtelee merkittävästi kauden vaihtuessa ihan mallistojen pieniä väri/printtieroja lukuunottamatta, joten ainakin itse olen onnistunut aina tekemään aleista aivan huippulöytöjä juurikin treenivaatteista. Merkkivaatteistakin voi tehdä ihan huomattavia löytöjä kun suosituista tuotteista jäljellejääneet hajakoot pistetään aleen 🙂

1. Kevytuntuvatakki 55e (untuvatäytteellä!) syksyksi MERU täältä 2. Treenitoppi 20e Nike täältä 3. Urheiluliivi 26e Nike täältä 4. Superhienot mustavalkoprintilliset trikoot 19e Adidas Originals täältä 5. Free 5.0 juoksulenkkarit 87e Nike täältä 6. Nike Pro-treenitrikoot 31e Nike täältä

Olen etsinyt omien American Apparelin printtileggareiden rinnalle toisia ja nuo Addun voisivat itseasiassa olla oikein oivallinen vaihtoehto. Nike Pro:n mustia treenitrikoita olen muuten vaan etsinyt jo jonkun aikaa, mutta aina ollut koot loppu tai ei muuten vaan löytynyt. Noissa oli vielä omaa kokoa jäljellä ja alehinnoin! 
Tuo 55e ei ole kevytuntsikasta tosiaankaan paha hinta, voin sanoa että paras hankinta ikinä välikausiksi. Untuvatäyte nimittäin säätelee lämpötilaa kehon lämmön mukaan ja tuo on todella lämmin jopa pienellä pakkasella, mutta voi käyttää ihan loppukevääseen saakka ja viileinä kesäiltoina 🙂 Meidän taloudesta löytyy kevytuntsikat kummaltakin, emmekä kyllä niitä pois vaihtaisi!

 1. Musta pipo Brixton 8e täältä 2. Maastonvihreä parkatakki ONLY 29e täältä 3. Punainen pipo Converse 11e täältä 4. Neulemekko Vero Moda 17e täältä 5. Nahkalompakko Michael Kors 97e täältä 6. Musta neuleviitta Pieces 12e täältä 7. Musta ketjusomisteinen pussukkalaukku Anna Field 29e täältä 8. Syyssaappaat Anna Field 27e täältä

Parkatakki on ollut itselleni myös harkinnassa syksyksi. Hupullinen jo löytyykin, mutta jostain syystä myös tuommoinen ohuempi huputon houkuttelisi.

1. Hapsumekko (myös harmaana) Vero Moda 18e täältä  2. Nuo Niken tennarit (jotka myös itse tilasin ja löytyy useissa väreissä!) 54e täältä  3. Välikausitakki Topshop 25e täältä 4. Vansin tennarit 42e täältä 5. Tekonahkainen bikertakki Urban Classics 29e täältä 6. Musta pussukkamallinen hapsulaukku Even & Odd 19e täältä

Alesta löytyi noita hapsulaukkuja muuten aikamoinen määrä! Itse olen viimeaikoina jotenkin tykästynyt pussukkalaukkujen lisäksi myös hapsulaukuista, paras jos on laukku jossa näiden molempien yhdistelmä ;D

1. Konjakkinen hapsulaukku Even& Odd 18e täältä 2. Hapsulaukku Even & Odd 23e täältä 3. Hapsullinen olkalaukku Even & Odd 22e täältä 4. Pussukkamallinen hapsulaukku Even& Odd 17e täältä
Koko alehan löytyy  Zalandolta täältä!
Ja esimerkiksi kaikki mekot alle 30 eurolla löytyvät koottuna täältä. 
Urheilualen taas löydät täältä.
Sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.