Näppärä voimalisä smoothieen superfood-sekoituksella

Olen jo jonkin aikaa pyöräyttänyt smoothieita uudella smoothiepohjalla, joka on toiminut vaihteluna ja astetta proteiinirikkaampana vaihtoehtona sille aiemmin esittelemälleni Total 25-smoothielisälle  (linkki postaukseen). Ajattelin vinkkailla tästä myös teille, mikäli proteiinirikkaampi superfoodsekoitus kiinnostaa! Itselläni smoothiehulluna tämä on ainakin muodostunut oikein mieleiseksi.
Wholefood 360-superfoodsekoitus on suunniteltu käytettäväksi sellaisenaan, smoothieen tai ruokaan sekoitettuna ja on itselläni ollut käytössä juurikin mainitsemanani kätevänä smoothiepohjana, sekä puuron kanssa. Siitä Total 25:stä tämä eroaa lähinnä sillä, että tämän idea on myöskin korvata päivän aterioita taikka sitten vain täydentää niitä, Total 25 taas on enemmänkin juuri superfood- ja viherjauhalisä, tosin oikein erinomainen myöskin juuri siinä käyttötarkoituksessa.

Itse olen todennut tämän oivaksi lisäboostiksi nimenomaan enemmän energiaa vaativina päivinä kuten vaikkapa kuntosalin jälkeisessä smoothiessa 😉 Heraptoteiini ja chia tekevät tästä nimenomaan proteiinirikkaan vaihtoehdon nyt vaikka niihin smoothieihin. Sekoitus sisältää heraproteiinin ja chian lisäksi myös, kookosta, mantelia, psylliumia, sekä siemenistä pellavan-, seesamin- ja kurpitsansiemeniä.

Itselläni on ollut käytössä tuo viiden pussin paketti, joista kukin on riittänyt suunnilleen 3-4 käyttökertaan, riippuen toki miten tuota käyttää. Esimerkiksi puuron sekaan olen laittanut vähemmän jauhetta lisäksi. Näissä ei muuten ole lainkaan lisättyä sokeria tai lisäaineita! Makuja löytyy tämän vaniljan lisäksi myös suklaa. Hyvinvoinnin Tavaratalosta Wholefood 360-sekoitukset löytyvät täältä.

Tähän smoothieen (2 isoa lasillista) tuli puoli purkkia rahkaa, mustikoita, banaani, 1/3 pussillista Wholefood 360-sekoitusta, hyppysellinen chiaa, hyppysellinen pellavansiemeniä ja pari desiä maitoa. Superhyvää! 🙂

Itse tykkään tästä, koska käyttö on yksinkertaisesti niin helppoa! Superfood-viidakosta löytyy läjäpäin eri aineita, mutta itselläni ei henkilökohtaisesti riittäisi kärsivällisyys yli viiden superfoodpussin hankintaan. Siksi nämä ovat käteviä, koska pienellä vaivalla voi kuitenkin lisäillä ruokavalioon uusia juttuja. Lisäksi olen tehnyt myös supersmoothieita, joihin olen laittanut myös tämän lisäksi sitä Total 25-jauhetta, joka löytyypi netistä täältä.

Samaan hengenvetoon ajattelin vinkkailla, että Hyvinvoinnin Tavaratalossa on 31.7 saakka -15% alennus koko valikoimasta. Itse ajattelin hyödyntää tarjouksen ja tilata kookosöljyä sekä chian siemeniä loppuvien tilalle! 🙂

Tuote saatu blogin kautta. 
Sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.