Sunglasses x 8

Käytiin eilen piipahtamassa Kallio block partyilla ja voin kertoa, että melkoisen paljon oli liikkeellä ihmisiä! En voi ymmärtää, miten aiempina vuosina on jotenkin totaalisesti mennyt ohi nuo block partyt vaikka tulikin ihan Kallion rajalla ennen asuttua. Toisaalta väenpaljoutta kun katsoo, niin ei tosin haittaa ettei tullut ihan siellä ihmisvilinän keskellä asusteltua. Hauskaa vaihtelua kuitenkin, että moista järjestetään! Eipä sitä usein pääse näkemään että olisi Kurvista katkaistu liikenne kokonaan 😀

Tänään ohjelmassa vielä myöhäistä brunssia ja sen jälkeen voikin sitten hyvillä mielin lopetella viikonloppua. Hoksasin eilen etten muuten ole vielä koko kesänä päässyt Linnanmäelle laitteisiin! Olisikohan lähiviikkoina illat jo niin rauhallisia, että voisi mennä sillä Iltahupi-rannekkeella pariksi tunniksi ilman megajonoja?! En ymmärrä miten ei ole saanut aikaiseksi hoitaa mun aivan ehdotonta lempparia kesä-aktiviteeteista pois alta?! Mutta sitten muihin jutskiin..

Kun nuo omat uudet aurinkolasit tulikin jo aiemmin esiteltyä, niin keräilin niiden lisäksi myös muita kivoja laseja Loveywearin valikoimista ja ajattelin vielä muistuttaa alekoodista samaiseen verkkokauppaan. Esimerkiksi nuo allaolevat Ray-Banin aviatorit turkoosinvihreillä linsseillä minulta löytyykin ja ovat värin puolesta kyllä mitä passeleimmat lasit kesään. Kaivelin omani kaapista viime viikonloppuna päähän sinne synttäri-dinnerille 🙂

Lisäksi Ray-Baneista varsinkin nuo aviatorit ovat niin ajattomat kun olla ja voi, samoja laseja siis tosiaankin käyttää vuodesta toiseen. Itse olen hommannut omat ensimmäiset 5v taaksepäin ja ovat kestäneet kyllä hyvin aikaa 🙂

1. Marc Jacobs täältä 2. Prada täältä 3. Ray-Ban täältä 4. Ray-Ban täältä 5. Ray-Ban täältä 6. Ray-Ban täältä 7. Gucci täältä 8. Marc by Marc Jacobs täältä

Nuo numero 3 ovat juurikin samat kun ylemmissä kuvissa!

Alennuskoodilla IAHTT15 saat kaikista laseista -15% alennuksen. Koodi on voimassa elokuun loppuun saakka 🙂

 Loveyewearille pääset tästä!

Sisältää kaupallisia linkkejä.

6 vastausta artikkeliin “Sunglasses x 8”

 1. Heippa!! Luin sun blogia joskus muutamia vuosi sitten, oli tää jäänyt ihan unholaan.
  Lopetit silloin Yasmin e-pillerit, tuliko sulle e-pillereiden lopetuksen jälkeistä hiustenlähtöä? Jos niin kauanko kesti? Onko tullut muista valmisteista?
  Mulla on alkanut e-pillereiden lopetuksesta lähtemään tukka päästä ja oon ihan epätoivoinen 🙁
  Tukkapostausta kaipailisin myöskin 🙂

  T.sirkku

  1. Siis joo tuli todellakin ja oon täällä kirjoittanutkin aiheesta varmaan jo muiden kyllästymiseen saakka, ihan täsmäpostauksia en tosin tähän hätään täältä viidakosta löytänyt :/ Lopetin ne kahdesti, ekana Yasminen, mutta aloitin uudelleen niin nopsaa (about 5kk jälkeen) ettei tullut muistaakseni huomattua sitä hiustenlähtöä, mutta vuosi sitten alkoi toisten pillereiden (Diane nova) lopetuksen jälkeen tosi rajuna, aikalailla ehkä n. 6-8kk sen lopetuksen jälkeen varmaan kun sen synteettisen hormonin tuotanto jotenkin loppui.. Huomasin sen tosin vasta jälkeenpäin kun ihmettelin miksi jakaus näyttää oudon harvalta ja pidennykset näkyvät, sitten alkoikin pukkaamaan pian semmosta pikkuhiusta ympäri päätä. Kymmenet itkut tuli viime syksynä tirautettua, nyt tosin jo parempi tilanne ja tuo uusiutunut tukka jo melkein 15-senttistä, lyhyttä siis edelleen muttei onneksi enää mitään ihan pätkää ja sekoittuu jo hyvin muuhun tukkaan.

   Tuossa on kurjaa se ettei sitä lähtöä voi oikeastaan millään estää ja tiedän ehdottomasti tuskan!! :/ Mutta voin lohduttaa, että muutaman kuukauden päästä pukkaa jo varmasti uutta tukkaa! Itselläni oli niin liru tukka muutenkin, että harventuneen tukan siis todellakin huomasi itse. Mutta siis maksimissaan pari kuukautta kesti kai se hiuskato, toivottavasti ei tule samanlaista enää IKINÄ!!! Ärsyttävintä, että hius kasvaa niin hitaasti että sitä piinaa kesti melkein vuoden 🙁

   Miljoonasti voimia ja toivottavasti tästä oli apua! <3 😀 Ja mukava kun eksyit tänne takaisin!

 2. Ihana kun vastasit!! 🙂 <3 Ihanaa avautua jollekin joka kokenut saman 🙂

  Joo yritin etsiä noita sun täsmäpostauksia, mutta en löytänyt kuin ton missä käsittelit yasminien lopetusta ja sitä kuinka olet huomannut, että yasminien käyttöaikana hiukset olisivat ohentuneet pikkuhiljaa. Ihmetellen minne lukioajan hiukset ovat kadonneet.

  Kerrompa omaa taustaa vähän… Oon syönyt Yasminia 16 vuotiaasta asti. Oon nyt siis 22. Mulla oli silloin ihan törkeän paksut hiukset ja muistan, että aina lähti paljon hiuksia harjatessa. No ne pysyi aika paksuina kuitenkin kokoajan. Vuoden 2013 sain aknen ilmeisesti stressistä ja halusin kokeilla miedompia pillereitä. Vaihdoin Yasminelleen, söin sitä 3kk mutta paikat kuivuivat eikä menkkoja tullut niin lopetin. Aloitin samaan aikaan vahvan aknelääkkeen roaccutan. Vaihdon takaisin Yasminiin.
  Aknelääke loppui vuoden 2014 alussa. Sitten mulla alkoikin kiva työstressi maalis-huhtikuussa (muutin myös vuoden alussa toiselle paikkakunnalle) ja toukokuun alussa kampaajalla ollessani hiuksia lähti jäätäviä tuppoja, kampaajakin järkyttyi. Silloin päätin lopettaa Yasminit, kun koko alkuvuoden tuntui, että hiustenlähtö oli ollut vähän runsaampaa. Mietin, että jospa ne aiheuttivat hiustenlähtöä. Jälkeenpäin tuli myös mieleen, että jospa se oli se aknelääke roaccutan mikä myös hiuksia tiputti kuurin jälkeen.

  Tultiin heinäkuun alkuun 2014 huomasin, että hiuksia ei lähtenyt normaalia enempään ja iloitsin ihanista hiuksista. Elokuussa lähti vielä vähemmän. Elokuussa alkoi taas kamala työstressi, enemmän henkisiä hommia…

  Syyskuussa alkoi taas tukkaa lähteä jäätäviä määriä, tukka rasvottui. Laskin, että 4kk lopetuksesta, johtuukohan e-pillereistä vai stressistä. Sitten stressi loppui aika nopeasti.

  Lokakuun lopussa muutto taas toiselle paikkakunnalle, tää oli ihana muutto. Kävin ihotautilääkärillä, gynellä, hormoniarvot ok. Ihotautilääkäri ei usko, että Yasmin aiheuttaisi hiustenlähtöä vaan lopetus tai stressi. Mitään vikaa ei mistään löytynyt…

  Aloitin uudestaan joulukuussa Yasminit. Tammi-helmi-maaliskuussa ei hiuksia enää lähteny. Iloitsin taas asiasta, kunnes huhtikuussa huomasin taas hiuksia irtoavan.

  Mulla oli stressiä töiden takia, mutta ei nyt niin paha pitäisi olla että hiuksiin vaikuttaa. Multa mitattiin kortisoliarvo mikä mittaa stressiä niin se oli 1200 (viite 200-680) eli ilmeisesti tiedostamatonta ylikierrostilaa kun nukkumisestakin tuli vaivalloista (samanlaista se oli syksyllä hetken ollut)

  Hiustenlähtö on jatkunut huhtikuusta tähän asti ja nyt erittäin runsasta…
  Lopetin Yasminit 2,5viikkoa sitten, joten eikai ne vielä voi hiuksia tiputtaa vaikka hiukset ja iho rasvoittuukin jo nopeasti. Lopetin Yasminit oikeastaan sen takia, että ajattelin että jos ne aiheuttaisi nyt tän, ihan niinkuin 2014 keväällä. Kuitenkin hiustenlähtö alkoi 5kk uudestaan aloituksesta (tai sitten siitä stressistä)
  Mutta ihmetyttää nyt oikeasti, että miksei ne aikaisemmin ole tälleen hiuksia tiputtaneet. Jotkut kyllä sanovat, että tauon jälkeen entiset e-pillerit ei välttämättä enää sovi…
  Nyt pohdin jatkanko Yasmineita, vaihdanko Diane Novaan (mitä ihotautilääkäri ehdotti) ja katson mitä tapahtuu. Että onko tää vaan stressi. Vai pysynkö lopettamispäätöksessä.
  Mitä sä tekisit mun tilanteessa? Mulle ei oikeastaan pillereistä oo tullut kauheita sivuvaikutuksia, joten tarvetta niiden lopettamiseen ei ole.

  Mulla oli alotustilanteessa onneksi paksu tukka, mutta siitä on jäljellä enää 1/3 jos se vielä lähtee en kestä enää :/

  Kävin kampaajalla toukokuussa ja hän tietää mun kamalan tuskan ja sanoikin silloin, että hiuksia ei lähde normaalia enempään, ehkä lohduttaakseen mua 🙂

  Tää hiustenlähtö ahdistaa ihan sikana ja haittaa mun normaalia elämää, koska hiukset on aina ollut mun paras puoli.

  <3 Sirkku

  1. Voiei, kuulostaa kyllä aivan kamalalle :/ Mulla ei muistaakseni itsessään mitkään aiheuttaneet muuta oikein kun hiusten kuivumista, mutta juurikin tuo aloitus ja lopetus laukaisivat sen hiuskadon. Veikkaan, että sun kohdalla voi tilannetta ollut pahentanut juuri tuo että olet parin vuoden sisään useampaan kertaan aloittanut ja lopettanut, niin ne hormonit eivät ole saaneet luonnollisesti tasaantua, kai se hormonien heittely juurikin aiheuttaa sitä lähtöä. Itse antaisin tilanteen rauhoittua ainakin jonkun aikaa, ehkä vuoden ja katsoisin vasta sitten uudelleen, voi nimittäin olla että uudelleen aloitus nyt vain pahentaisi tilannetta! Ja kai nuo nimenomaan tulevat aina hieman jälkikäteen, joten juuri silloin aloitus (tai lopetus)-hetkellä on vaikea sanoa että miten keho reagoi. Itse en kyllä halua enää ikinä syödä mitään keinotekoisia hormoneja, kun pistävät elimistön aivan sekaisin!!! 🙁 Ja siis tässä tapauksessa en ainakaan suosittelisi, koska juuri Diane Nova on todella voimakashormoninen, eli jos on aikaisemmin taipumusta tämmöiseen, niin jos sen joskus haluaa lopettaa niin hiuskato todennäköisesti taas uusiutuu! Miljoonasti tsemppiä <3

 3. Et arvaakkaan paljonko saan voimaa viesteistäsi! 🙂 Kirjoitin jo pitkän pätkän, mutta se katosi johonkin.

  Mä en oo kuullutkaan, että e-pillerien uudestaan aloitus voi aiheuttaa hiustenlähtöä. Ei mulla ainakaan junnuna tullut.
  Alkoiko sulla siis uudestaan aloituksestakin hiustenlähtö?

  Mulla kun on tuolta huhtikuusta asti ollut tuota hiustenlähtöä (5-6kk uudestaan aloituksesta) ja nyt tuntui runsastuneen niin lopetin. Onhan tää hiustenlähtö kestänytkin jo 3kk… Voi olla stressihiustenlähtöäkin.
  Nyt näin 2,5 viikon lopetuksen jälkeen mietin, että aloitanko vaan uudestaan Yasminit (tälläinen 1kk tauko ei kuulemma kerkeä hormonitoimintaa pistämään sekaisin, mulla on aina lopetuksesta tullut kuukautiset säännöllisesti)
  Lopetin siis sen takia kun ajattelin, että jos se onkin näiden pillereiden sivuvaikutus. Monilta palstoilta lukenut vastaavaa ja kuinka hiustenlähtö on rauhottunut melkein heti lopetuksesta.
  Vai aloitanko ihotautilääkärin määräyksestä Diane Novat. Ihotautilääkäri sanoi, että uskoo stressiin. Yasminien ei hiustenlähtöä hänen mielestään lisää. Mulla on hormonikokeiden mukaan aika vahva oma hormonitoiminta ja korkea testosteroni, vaikkakin vitteissä. Niin voi olla, että Yasmin on liian matalahormoninen mulle, tiedä sitten.

  Mua nimittäin pelottaa, että mitäs jos hiustenlähtö tulee taas 6kk viiveellä ja pahempana, koska lopetin pillet. silloin oon kalju jo!

  Monilta palstoilta myös lukenut, että stressi tekee ihan hirveää jälkeä hiuksiin. Multa mitattiin alkuvuodesta stressihormonit niin ne oli 1200. viite (200-690) nyt ne on kuitenkin ihan normaalit jo.

  Äh kumpa tietäisi johtuuko tää hiustenlähtö pillereiden syömisestä vai stressistä!

  Ennen mulla puhkesi stressistä akne, nyt iho pysyy ihan hyvänä. Ottaisin kyllä mielummin aknen kuin tämän hiustenlähdön. Muuten e-pillereiden lopetus on vähentänyt finnejä naamasta, mutta iho ja hiukset rasvottuu tosi paljon. Outoa vaikka lopetuksesta on kohta vasta 3 viikkoa.

  1. Niin siis en todellakaan aloittanut uudelleen, enkä aloittaisi. Ainahan hormonivaihtelut aiheuttavat todennäköisenä hiustenlähtöä varsinkin naisilla, oli sitten valmiste tai syy mikä tahansa (pillereiden aloitus, lopetus, synnytys, imetys yms…) joten terve järkikin sanoo, että vaiva uusiutuu varmasti etenkin jos on ollut taipumusta tuommoiseen. Juuri siksi e-pillereitäkin suositellaan syötävän aina pidempi aika per valmiste, jolloin aloituksen haittavaikutukset tasaanutvat, jos nyt vaikkapa vuoden sisällä on usempi aloitus ja lopetus, on selvää että varmaan haittavaikutukset aika radikaaleja jos kehon hormonitasapaino heittelee hurjasti noin lyhyen ajan sisällä! :/ Ja toki myös stressi voi vaikuttaa samalla tavalla, varmasti yhdessä näiden kanssa erittäin huono yhdistelmä 🙁 Mutta veikkaisin, että varmasti pillereistä johtuu! Mutta en osaa sitten sanoa että seuraako mitään uutta hiuskatoa jos näin nopeasti aloittaa uudelleen, voipi olla että ei tai voipi olla että tulee, mahdoton sanoa 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.