Yksinkertaisesti paras. Kuivashampoo nimittäin!

Hiuslaiskalle ihmiselle kuivashampoo on kyllä parhain apu mitä vain keksiä saattaa. Itse kuulun niihin harvoihin, jotka vain poikkeustilanteissa jaksavat tai viitsivät hoitaa hiustenpesua aamuisin, vaan aamurutiineihin kuuluu lähinnä vain yöllä pöhöttyneen tukan freessaus ja pyörteiden taltuttaminen. Kuivahsampoo onkin jo vuosikaudet ollut aivan lyömätön kaveri tähän ja nimenomaan hiusten pidemmän pesuvälin totutteluun. Ja ei muuten unohdeta, että kuivashampoo on rasvahiuksisten lisäksi myös hentohiuksisten paras hiuskaveri 😉

Olen noin vuoden päivät suosinut kuivashampoissa aikalailla Herbinaa ja Batistea. Herbinaa käytin viime syksynä melko paljon ja sitten jotenkin vaivihkaa siirryin Batisteen, jota taas käytin useamman kuukauden sen koommin ajattelematta noiden kahden eroa. Vielä vuosi sitten esimerkiksi tuo Herbina nimittäin kuului kuivashampoista ihan suosikkeihini! Edellisen Batiste-pullon loputtua siirryin kuitenkin taas siihen Herbinaan, jonka kaivoin kylppärin kaapista ja tällä kertaa huomasin aivan radikaalin eron noiden kahden koostumuksessa. Kun Batiste nimenomaan on koostumukseltaan erittäin hienojakoinen ja kevyt, tuntui että Herbina teki hiukset heti tönköiksi ja tahmaisiksi.

Herbina on toki edelleen hyvä hätävara hiusten pelastamiseen kiireaamuina, muttei kyllä ehkä aivan ensimmäisenä mikäli haluaa tukkaan hyvin liikkuvuutta, vaan ennemminkin jonkun hätänutturan rakennusaineena pitkittämään pesuväliä yhdellä päivällä.  Batiste taas toimii ainakin itselläni ehdottomasti useamman päivän, ilman että tekisi tukkaa tönköksi tai tahmaiseksi. Olen huomannut supertuuheuttavassa Batisten XXL-kuivashampoossa vähän sitä tönkkö-efektiä enkä pidä siitä läheskään niin paljoa kun tästä tavallisesta versiosta. Nykyään tuleekin käytettyä siis aikalailla vain tätä perusversiota 🙂 Myös vaaleiden hiusten Batiste on ollut aivan loistava tuote!

Tuosta Batisten perinteisestä kuivashampoosta on tullut uusi kesätuoksu. Näissä on kyllä parhautta se, että kuivashampoon voi valita myös tuoksun perusteella 😀
Plussat:
# Erittäin hienojakoinen ei-tahmaava koostumus, joka ei tee hiuksia liian tönköiksi
# Miellyttävä tuoksu
# Poistaa ainakin itselläni todella tehokkaasti rasvaisuutta tyvestä ja levittyy harjatessa tasaisesti
Miinukset:
– Kuivashampoot noin yleisesti voivat paljon käytettynä kuivattaa tukkaa ja päänahkaa. Lisäksi nuo helposti kerrostuvat tukkaan, joten syväpuhdistavan shampoon käyttö pitäisi muistaa ainakin kerran viikossa
En keksi ainakaan tästä tuotteesta muita miinuksia 😀

Loppuun sitten taas vaihteeksi pakollinen selfie. Innostuin näiden kanssa sillä Canonin lainakameralla 😀
Jos tuo Batiste kiinnostaa, niin netissä sitä myy ainakin jo ennestään tuttu Nordicfeel (täällä). Ja kiinnostuneille vinkkinä, että Nordicfeelissä näyttäisi olevan osa Victoria’s Secret-tuotteissa tarjouksessa, esimerkiksi omat suosikkini Mango Temptation ja Strawberries & Champagne! Löytyvät täältä.

Miltä merkiltä tulee teidän lemppari kuivashampoo?
Kuivashampoo saatu blogin kautta.
Sisältää kaupallisia linkkejä.

5 vastausta artikkeliin “Yksinkertaisesti paras. Kuivashampoo nimittäin!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.