Kauneusöljyjä!

Pakko paljastaa, että kertakaikkiaan rakastan kaikenlaisia öljyjä! Kasvoöljyjä, aurinkoöljyjä, hiusöljyjä ja vartaloöljyjä. Oikeastaan yhtä paljon kun rakastan erilaisia heleyttäviä juttuja 😀 Aina testailee uusia öljyjä aivan yhtä innoissaan ja niiden jäljiltä varsinkin iho kiittää. Monilla on öljyistä edelleen semmoinen kuva, että ne imeytyvät usein huonosti ja jättävät ihon inhottavan tahmaiseksi ja öljyiseksi, vähän kuin oliiviöljyä levittäisi. Asiahan ei kuitenkaan ole niin! Itse taas rakastan öljyissä juuri sitä tunnetta ja hehkua, jonka ne tuovat varsinkin kuivalle iholle

Öljyt ovat ihonhoidossa tärkeitä myös siksi, että monet kosmetiikkateollisuuden tuotteet poistavat iholta luonnollisia öljyjä, joka taas tekee ihosta helposti harmaan, elottoman ja kuivan. Kauneusöljyillä on mahdollista palauttaa ihon öljytasapaino ja ravita ihokerroksia. Oman kokemukseni mukaan nykypäivän kauneudenhoidon öljyt on kehitetty imeytymään ihoon hyvin ja harvoin jättävät ihoa kovin tahmaiseksi. Sain joku aika sitten Puhdas+:n öljyjä testiin ja innolla käyttänyt näitä nyt jonkun aikaa.

Puhdas+ Beauty oil-vartaloöljy auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja samalla pehmentää ihoa. Sisältää luonnollista ja puhdasta kookosöljyä, kauraöljyä, auringonkukkaöljyä, oliiviöljyä, sekä rosmariinin lehtiuutetta. En osaa kyllä sanoa kumpaan tarkoitukseen tämä olisi parempi, kuivalle talvi-iholle vai aurinkoon kesäiholle, sopii kumpaankin erinomaisesti 🙂
Plussat:
# imeytyy hyvin ihoon, eikä jätä tahmaiseksi
# iho on kauniin heleä öljyn jäljiltä
# sisältää oikeasti yllämainittuja öljyjä, monet vartaloöljyistä sisältävät varsinaisia hoitavia öljyjä vain minimäärän ja loppu onkin baby oil-tyyppistä ei-hoitavaa ”halpisöljyä”
Miinukset:
– levitystapa olisi huomattavasti helpompi pumppupullon avulla tai suihkuttamalla. Öljyä joutuu käyttämään aavistuksen enemmän kun levitys tapahtuu ensin kämmenelle annostellessa!

Puhdas + Ruusunmarjaöljy kasvoille sopii rauhoittavan, pehmentävän ja kosteuttavan vaikutuksensa ansiosta erityisesti herkkäihoiselle. Sisältää lisäksi paljon iholle hyödyllisiä omega-rasvahappoja ja lisää ihon elastisuutta. Myös tämä imeytyy itselläni tehokkaasti ja jättää kasvojen ihon kauniin heleäksi. Korostaa ja kirkastaa varsinkin päivettynyttä ihoa.

Plussat:
# pumppupullo on kätevä annosteluun 
# heleä lopputulos, joka ei oikean verran käytettynä tahmaa ihoa
Miinukset:
– kovin rasvoittuvan ihon omaavan kannattaa odottaa hetki levityksen jälkeen imeytymistä ennenkö alkaa esimerkiksi meikkaamaan


Kaikki Puhdas+ -öljyt muuten valmistetaan Suomessa ja ovat luomu-sertifioituja, sekä lisäaineettomia. Ei huono juttu ollenkaan 🙂 Puhdas+ Beauty Oil-sarjaan kuuluu 7 erilaista ja uniikkia öljyä, joista voi valita omansa juuri ihonsa mukaan.

Itse olen törmännyt joihinkin erityisesti vartaloöljyihin, jotka iholle leviteltäessä kyllä tekevät kevyesti öljyisen pinnan ja tavallaan ”meikkaavat” ihon ravitun näköiseksi. Pullo mainostaa tuotteen sisältävän jotakin tiettyä öljyä, mutta kun on katsonut sisällysluetteloa niin tuota varsinaista öljyä on vain aivan minimaalinen määrä ja loput täysin ravintoaineetonta ”baby-oilia”/mineraaliöljyä. Nämä sisältävät taas aivan ainesosaluettelon alusta saakka niitä varsinaisia öljyjä.

Jos suosit ekologisia tuotteita ja haluat ihonhoitotuotteen, joka oikeasti sisältää mitä lupaa niin suosittelen lämpimästi näitä 🙂

Tuotteet saatu blogin kautta. 
Sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.