#syksy #blaah #vaisittenkinkivaa?

Kirjoittelinkin jo aiemmin siitä kuinka itselleni syksy on aina ollut uuden alku, uusi kappale kirjassa ikäänkuin. Kesän loppumiseen liittyy myös itselläni aina pientä haikeutta ja jollain tapaa samalla ahdistaa tuleva syksy, en tiedä miksi. Ja syksyhän yllättää nopeasti! Jos muistelee vaikka lapsuusvuosia, ehti olla vain hetken koulussa kesäloman jälkeen kun ulkona jo olikin liikuntatunnilla niin kovin viileää iltapäivisin ja yhtäkkiä oltiinkin jo syystamineissa.

Moninkerroin ahdistava on syksy itselleni varsinkin jos se menee yhdessä sumussa puurtaen oikeastaan ilman mitään mitä odottaa. Yleensä kun ainakin se syksyn lomareissu motivoi. (Viimeistäänhän sitten Joulun pyhät :D) Ajatus siitä tuntuu niin oudolle, että on kertakaikkiaan niin kesä-ihminen, että tuntuu koko elämän pyörivän sen odottelun ympärillä. Kai se idea kuitenkin olisi oppia sopeutumaan kaikkiin vuodenaikoihin ja oppia nauttimaan niistäkin. Yritinkin miettiä, mitä positiivisia asioita tulevasta syksystä keksin?

# pimeinä öinä saa nukuttua ainakin helpommin
# lenkkeily raittiissa syysilmassa virkistää

# ”pääsee käyttämään” kaikkia ihania neuleita, nahkatakkia, kaulaliinoja, UGGseja..


# Syksyn kunniaksi ”saa” myös lisäksi ostaa kasan uusiakin vaatteita 😀

# ei harmita istua päivät pitkät toimistossa kun tietää ettei ulkona nyt olisi ainakaan sen parempi

# on kertakaikkiaan enemmän aikaa tehdä juttuja kun ei tule sitä ”pakko päästä aurinkoon”-oloa

Selfiepläjäystä!

Ei siitä kyllä pääse yli eikä ympäri, että kesä on vuoden parasta aikaa. Eipä nuo ylläolevat positiiviset seikatkaan loppupeleissä nyt niiin upeita juttuja ole, vaikka kuinka yrittäisi tsempata itsensä positiiviseksi. Niihin kivoihin syysvaatteisiinkin kyllästyy viimeistään kuukauden päästä ja miettii, että kunpa voisi kävellä ympäriinsä varvassandaaleissa ja collegeshortseissa. Piste 😀 (Toisaalta tuo lupa ostaa syysvaatetta on kyllä ihan kiva puoli ja pätee tosissaan ;))

Mietin muuten juuri eräänä päivänä, että ennen (puhutaan siis n. 5v sitten) kukaan muu ei ottanut peilikuvia ja selfieitä kun vaan bloggaajat. Selfie oli todellinen hätävaihtoehto kun ei oikein ollut ketään joka ottaisi susta kuvan tai et vain kehdannut pyytää, tuolloin se oli jotenkin tosi hassua. Nykyään taas kaikki ottavat selfieitä tai peilikuvia ainakin jossain määrin, aivan älytöntä! Ei varmaan olisi silloin kuvitellut, että näistä tulisi niin kertakaikkisen arkipäivää, jopa poliitikoiden hommaa. Miettikääpäs sitä! Eivät bloggajat aina aivan väärässä ole 😉

Meinasin kirjoittaa tänne, että ihanaa perjantai, kunnes….tajusin että on vasta torstai ;(

Ps. mikäli muuten kiinnostaa, niin sain tiedon että Yves Rocherilla on ensi maanantaihin asti Back to School-kamppis ja -30% alennusta kalleimmasta tuotteesta. Alennus tulee koodilla BTW30 ja on voimassa 12.8.–17.8.2015. Huom! Kallein tuote, josta alennuksen haluaa, tulee lisätä ostoskoriin ensimmäisenä! Yvesille pääset tästä!

Sisältää kaupallisia linkkejä. 

7 vastausta artikkeliin “#syksy #blaah #vaisittenkinkivaa?”

 1. En ymmärrä tätä syksymanaamista! Syksyyn on aikaa ja nyt on kesä ja +22..

  1. No ei vielä todellakaan olekaan! Mutta jo parin viikon päästä alkaa varmaan ekat kesän loppumisen merkit kolkuttelemaan, kai manailen jo vähän ennakkoon 😀

  2. Lopetan aina loppukesällä kaikkien blogien seuraamisen kun masentaa kun heti kun elokuu paukkaa niin blogit täyttyy syksypuheilla 🙁 Tykkään sun blogista fb, niin siksi tänne eksyin! Viime vuonna oli syyskuun puoleen väliin kuin kesä ja yhtenä vuonna oli helteitäkin silloin vielä!

 2. Samoin, kalenteri näyttää kesää (ilmat myös). Elokuu on ihan virallinen kesäkuukausi.

  1. Ehdottomasti on vielä kesäkausi! Elokuun loppu on aina kuitenkin jo itselläni tuonut ekat syysvibat kun alkaa olla jo kesän lopun merkkejä ilmassa 🙂

 3. Mäkin pidän kyllä elokuuta ihan kesänä koska varsinkin nyt;ilmatkin on niin kesäisiä. Mutta yks juttu joka kuuluu syksyyn niin kynttilät 😀 Musta kynttilät tuo vaan niin ihanasti valoa pimeyteen että oon jo kaivannu niitä vaikka ei sillä, vielä nautitaan kesästä 😀

  1. Joo ehdottomasti vielä kesässä mennään, mutta silti elokuun loppu tuo aina itselleni tullessaan jo ekat syysfiiliksen ja haikeuden kun kesä alkaa olla lopuillaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.