Perjantai 14

Mulla on koko kesän ajan ollut kamala tunne siitä että on aivan kelvoton bloggaaja kun ei ole kertakaikkiaan ehtinyt antaa tänne niin paljon kun olisi halunnut. Samalla tuntuu, että kotonakin roikkuu vaikka mitä hommia, joita ei kertakaikkisesti ole vain saanut aikaiseksi hoitaa. Meillä tulee kohta tasan vuosi täyteen tässä asunnossa ja hoksasinpa tässä eräänä päivänä, että meillä lojuu edelleen sohvan takana esimerkiksi keittiörempan ylimääräiset laudanpätkät kaapeista. Ne(kin) piti raivata pois jo viimeistään muutama kuukausi muuton jälkeen..

Eikä tuo ole tosiaan ainut juttu joka kotona on odottanut parempia päiviä. Välillä tuntuu että meidän muutosta on vain pari kuukautta, kun kaikki näyttää samalle kun pari viikkoa muutosta. Vaikka on pitänyt käydä Ikeassa, laittaa lisää tauluja seinille, raahata turhaa roinaa varastoon ja muuta ihan höpöhöpöjuttua. Ehkäpä meidän kotikin on viimeinkin valmis sitten joskus kun on aika muuttaa täältä pois 😀

Kotijuttuihin liittyen olen yrittänyt miettiä olohuoneeseen vähän lisää säilytystilaa. Tv-tasonahan meillä toimii nykyisin vanhasta kämpästä tuttu Ikean lipasto, joka nyt on tuossa ollut aikalailla ”hätäratkaisuna” kunnes keksii jotain parempaa. Nyt haluaisin viimeinkin hommata meille ihan varsinaisen tv-tason ja siirtää tuon Malm-lipaston keittiönpöydän taakse. Samalla saisi kenties perhana kaikki typerät johdot ja pelikonsolit (:D) pilloon kun olisi joku aivan virallinen tv-taso niillä johtoreiteillä. Ongelmana on, että olen maailman huonoin ihminen sisustamaan, siis kertakaikkiaan.

Onni meillä on se, että turhaa roinaa on nykyään melko vähän (jossei mennä kurkkimaan niihin täyteentungettuihin lipaston laatikoihin tai vaatekaappiin joka on aivan pommin jäljiltä :D), joten pienilläkin sisustustavaroilla ja isojen kalusteiden siirtämisellä saisi jo paljon aikaan. Itse kun olen ollut aina niitä, jotka sisustavat mutu-tuntumalla ja kai se on onneksi aina omaa silmää kuitenkin miellyttänyt. Nyt parin kuukauden sisään on kertakaikkiaan pakko saada fiksattua meiltä tämä keskeneräinen koti-vaihe pois, ehkä innostun sitten jotain kuviakin napsimaan. Se nyt oli edes jotain edistystä, että sain keväällä viimeinkin ruokailuryhmän vaihtoon, vanhat pois ja tämän Artekin tilalle. Olen ollut nimittäin niin megasuperdupertyytyväinen! 🙂

Ja tosiaan! Spirulinatabletit loppuivat viikko taaksepäin enkä ole saanut aikaiseksi tilata uusia. Sillävälin onkin menty spirulinasmoothien kanssa. Olen tunkenut normismoothien sekaan vielä ruokalusikallisen spirulinajauhetta. Tuo jauhe maistuu pelkiltään aivan kammottavalle, mutta hedelmien ja marjojen kanssa hukkuu onneksi sopvasti. Ylläolevan smoothien tein mangosta, banaanista, jogurtista, chiasta, pellavansiemenistä ja spirulinasta. Muutaman mustikankin taisin heittää mukaan ja tietysti lirauksen maitoa.  Itse tykkään ainakin, pitää kuitenkin muistaa pistää ne tabletitkin tilaukseen ensi viikolla 🙂

Ja hei muuten, tänään saan iskeä tähän sen perjantai-hehkutuksen, JEE! 😀

4 vastausta artikkeliin “Perjantai 14”

  1. Ihan ahkerastihan olet blogannut, en ole ainakaan huomannut että olisit "huonosti" tänne kirjoitellut 🙂

  2. No hei musta tuntuu samalta vaikka me muutettiin huhtikuussa. Eilen saatiin sohva hankittua ja vielä makuuhuoneesta ja eteisestä puuttuu valaisimet ja vaikka mitä muuta mistä muualta. Ei sentään oo enää yhtään pahvilaatikkoa; ehkä sekin on jo jotain 😀 Mut pikkuhiljaa pikkuhiljaa, en muuten minäkään oo mikään sisustusihminen mutta pienesti on ehkä oppinut sellaiseksi kun selailee kuvia esim. blogeista tai vaikka huonekalukaupoissa kattelee 😀

    1. Niin tuttu tunne!! Juuri blogeista olen itse myös yrittänyt jotain tiirailla, kai sitä pikkuhiljaa 😀 Toivottavasti teilläkin alkaa pikkuhiljaa näytttää siellä kodille ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.