Lisäalekoodi Zalandolle!

En olekaan pariin viikkoon väsäillyt Zalandon kollaaseja, nyt tosin tuli aika kun ale loppuu ja lisäalea pukkaa 😀
Kerta toisensa jälkeen onnistun vaan tekemään vaikka mitä loistolöytöjä tuolta Zalandon valikoimista ja keräilin taas kollaaseihin lemppareitani tuolta alesta.

Alen osalta varsinkin urheiluvaatteisiin oli tullut uusia juttuja, joita en ollut ensimmäisellä kerralla selatessa lainkaan! Neljän ensimmäisen kollaasin kaikki tuotteet ovat siis alen puolelta ja niistä vähennetään vielä kassalla -15% postauksen lopussa olevalla koodilla 🙂

 1. Urheilutoppi Nike täältä 2. Treenitrikoot Nike täältä 3. Juoksulenkkarit Nike täältä 4. Tukevat juoksulenkkarit Nike täältä 5. Caprimalliset treenitrikoot Nike täältä 6. Tuulitakki Reebok täältä 7. Vaaleanharmaat collegehousut Nike täältä

 1. Tennarit Nike Air Max (104e) täältä 2. Tennarit Converse (59e) täältä 3. Laukku Urban Expressions (29e) täältä 4. Tennarit Converse (55e) täältä 5. Tennarit Vans (48e) täältä 6. Musta pikkulaukku Mint&berry (18e) täältä 7. Printtireppu Even&odd (15,95e) täältä
1. San Francisco t-paita (9,70e) Twintip täältä 2. Mustat slim-fit-farkut ONLY (31,95e) täältä 3. Parkatakki Even&odd (45e) täältä 4. Neuletakki VILA (17e) täältä 5. Parkatakki Even&odd (17e) täältä 
 1. Valkoinen paita More&more (43e) täältä 2. Mustat farkut kulutuksilla Topshop (43,90e) täältä 3. Harmaa collegemekko VILA (24e) täältä 4. Trenssitakki Tom Tailor (69,90e) täältä 5. Rento pastellinvärinen raitapaita ONLY (14,60e) täältä

Jotain kuitenkin löytyi myös uutuuksien puolelta, nimittäin 90-tyylisiä vaatteita! 😉 Tuo Calvin Kleinin alustoppi on ollut ostoslistalla jo melkein pari vuotta, mutta tänä syksynä se on varmaan hommattava. Viime vuoden Cali-reissulla tuota sovitinkin jo, mutta jostain syystä se kuitenkin jäi kiireessä kauppaan, harmi.. Olisikohan ollut, että kokoani oli vain valkoisesta ja tuo musta olisi ollut lempparimpi. Nuo allaolevan kollaasin Vansin collegepaidat kuitenkin iskivät minuun kovin ja tekisi mieli pistää kumpainenkin tilaukseen! 😀 

1. Alustoppi Calvin Klein täältä 2. Alushousut Calvin Klein täältä 3. Tennarit Reebok täältä 4. Collegepaita Vans täältä 5. Musta kynähame Patrizia Pepe täältä 6. Pipo Nike SB täältä 7. Collegepaita Vans täältä

Myös lappuhaalari oli ostoslistalla tälle kesälle, mutta ainakin jostain kaupoista joista netistä kurkin niin myytiin loppuun. Eikai vieläkään olisi liian myöhäistä pistää tilaukseen tuota Bik Bokin alempaa?

1. Alustoppi Calvin Klein täältä 2. Tennarit Adidas Stan Smith täältä 3. Tennarit Adidas Superstar täältä 4. Tumma collegepaita Calvin Klein Jeans täältä 5. Harmaat collegehousut Soft rebels täältä 6. Lentäjäntakki Topshop täältä 7. Musta lappuhaalari Bik Bok täältä 8. Second skin Slim-fit-farkut Cheap Monday täältä

Koodi WHS35AFF antaa tosiaan aletuotteista kassalla lisäalen ja on voimassa tänään lauantaina ja huomenna sunnuntaina! 🙂

Koko ale löytyy täältä!

 

Etu on voimassa 15.–16.8.2015 | Tilauksen vähimmäisarvo 15 %:n alennuksella on 50,00 € | Koskee vain aletuotteita

Ale-kategoria 728x90

Sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.