Kuivan ihon pelastajat

Huhuu! Kuluva viikko on ollut superbusy, hyvä kun on ehtinyt sähköposteihin vastailemaan. Samasta syystä on täälläkin ollut hiljaista, toivottavasti loppuviikosta tulisi muutosta asiaan 😉 Halusin tulla nyt pikaisesti esittelemään loistotuotteet kuivalle iholle!

Monet ihmiset kärsivät kuivasta ihosta pääasiassa vain esimerkiksi talvisin, mutta oma ihoni kyllä vaatii hurjasti kosteutta myös auringon jäljiltä kesäisin. Omaan ihoon tepsii parhaiten hyvä ja ravitseva kasvoseerumi yhdistettynä kosteuttavaan päivä- tai yövoiteeseen. Tuo duo nimittäin pitää kuivuuden todella varmasti loitolla, varsinkin jos talvisin suosii super-ravitsevia öljypohjaisia seerumeita. Itsellä ne tosin menevät ihan ympäri vuoden. 

Haluaisin esitellä ehdottomasti parhaimmat kuivan ihon pelastajat joihin itse olen törmännyt, nimittäin Lumenen Arctic Aqua Deep Moisture- yövoiteen ja Arctic Aqua 3D Hydration Cream- Gel tehokosteuttavan voidegeelin. Nämä ovat olleet itselläni käytössä jo vuosikaudet, tosin nyt reilun vuoden tauolla, jonka aikana tuo päivävoide onkin ehtinyt vähän uudistumaan koostumukseltaan.

Ennen näissä oli molemmissa samanlainen koostumus, mutta tuo ”päivävoide” on muuttanut koostumustaan ”voidegeeliksi” ja vähän tujumpi tuo koostumus onkin, ehkä vähän emulsiomainen. Voisi ehkä sanoa, että voide tuntuu imeytyvän ihoon vähän paremmin nyt. 

Kummassakaan näissä ei ole suojakerrointa, joten kumpaakin voi käyttää ristiin tai esimerkiksi ei ihan niin kuivaihoinen tuota ”päivävoidetta” yövoiteena, itse olen esimerkiksi talvisin saattanut käyttää tuota yövoidetta päivävoiteen sijaan antamaan lisäkosteutta.

Koostumus on näissä miellyttävä geeli, joka on kevyt ja imeytyy nopeasti ihoon. Ei missään nimessä jätä ihoa millään tapaa rasvaiseksi tai inhottavan tuntuiseksi. Ja sopivat muuten loistavasti ympäri vuoden!

Onko joku muu tykästynyt näihin vai luotatteko muihin vastaaviin? 🙂
Tuotteet saatu Lumenelta.

2 vastausta artikkeliin “Kuivan ihon pelastajat”

  1. Itselläni käytössä tuo Lumenen geelipäivävoide, enkä oikein pidä siitä. Voide rullaantuu helposti iholla, vaikka sitä levittäisi kuinka ohuen kerroksen ihoon, niin se alkaa ns. rullaantumaan/hilseilemään iholla. 🙁 Oletko itse huomannut tällaista ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.