#nättipinkkinä ja iho puhtaaksi!

Olen tämän vuoden aikana pyrkinyt vähän skarppaamaan ihonpuhdistuksen kanssa ja itseasiassa yhä useammin onkin tullut kuorittua ihoa verrattuna entiseen, sekä aikalailla käytänkin nykyään meikinpoistoonkin kasvonpesuainetta. Tämä ihonpuhdistusjuttu taisi muuten olla tavallaan yksi epävirallisista uuden vuoden lupauksistani 😀

Ennen kun ihan oikeasti pesin kasvoni aina pelkällä vedellä ja kuorintaakin tuli tehtyä ehkä muutaman hassun kerran vuodessa. Eipä tosin koskaan tullut mitään oireilua vaikka terve järkikin sanoo että onhan ne ihoon pinttyneet meikit saatava puhdistettua sieltä pois, ainakin edes välillä. Toisaalta olin onnekas, että otin tämän tavaksi ennenkö iho ehti millään tapaa häiriintyä ja alkaa oireilla huonosta puhdistuksesta. Aikamoista edistystä kuitenkin ja onhan se kieltämättä mukavan tuntuista olla puhdistetulla iholla. Puhdistusaine ja konjac-puhdistussieni esimerksi ovat aivan lyömätön kaksikko.

Sen jälkeen kun aloitin kevät-talvella chlorellan käytön, olen huomannut muutenkin normaalia enemmän epäpuhtauksia ja finnejä kasvoissa. Ennen saatoin saada yhden finnin vuodessa, nyt tahti on aikalailla melkein finni per viikko tai kaksi. En ainakaan keksi muuta syytä kun tuo chlorella, sen kun pitäisi puhdistaa elimistöstä tehokkaasti epäpuhtauksia niin en osaa sanoa toimiiko se sitten itselläni puskien sen kaiken moskan ihosta läpi 😀 Toisaalta jotkuthan käyttävät chlorellaa jopa aknen hoitoon lääkkeeksi, hmm.. 

Toki syynä voi olla jokin muukin, mutta ihan viikon-parin säteellä
chlorellan aloituksesta kiinnitin tähän huomiota ja nyt edellisen chlorellapurkin huvetessa on tullut annostusta laskettua ja itseasiassa finnitkin ovat aikalailla kadonneet! Saa nähdä miten käy kun uusi paketti tulee postin mukana. Toisaalta asia ei niin
kovasti itseäni häiritse, että olisi syytä pitää chlorellasta taukoja
ottaen huomioon muut hyödyt, mutta ainakin se ihonpuhdistus on noussut
tässä kevään varrella tärkeämmäksi. Toki voi olla, että ihon kukkimiseen ovat syynä aivan muut esimerkiksi hormonaaliset jutut, mutta onneksi ei maailma kuitenkaan siihen kaadu.


Halusin esitellä teillekin uudet lempparini ihonpuhdistuksen saralla. Tämä Neutrogenan pinkki tuotesarja on nimittäin aivan ihana! Syy voi toki olla
siinäkin, että olen muutenkin jo aivan hulluna kaikkeen verigreipin
väriseen ja tuoksuiseen, mutta on näissä jotain muutakin. Tuo cream wash
on todellinen kuivaihoisen ystävä, jättää ihon aivan ihanan tuntuiseksi
pesun jälkeen, eikä ollenkaan kuivaksi. Daily scrub taas on
hellävarainen päivittäiseen käyttöön suunniteltu kuorinta, joka
itselläni on käytössä kerran viikossa kuorimassa ihoa. Nuo kaksi ovat
näistä ehdottomat lempparini! Molemmat puhdistavat ihon hellävaraisesti mutta tehokkaasti epäpuhtauksista sekä ehkäisevät mustapäiden syntymistä.

Neutrogenalla ja Loopilla on muuten vielä elokuun loppuun saakka käynnissä #nättipinkkinä -kilpailu, johon voi osallistua lataamalla Instagramiin oman pinkin kuvansa ja tägäämällä sen hashtägillä #nättipinkkinä . Pääpalkintona on kahden hengen matka Lontooseen 🙂 Kilpailuaikaa on 30.8 saakka. Lisätiedot löytyvät täältä!

Itsekin olen ehtinyt muutaman #nättipinkkinä -kuvani jakaa instassa, eipä tuo pääpalkinto nyt olisi ainakaan pahitteeksi 😀

Tuotteet saatu blogin kautta. 

3 vastausta artikkeliin “#nättipinkkinä ja iho puhtaaksi!”

    1. Oho, tämä tuli itselleni aivan uutena juttuna! Nyt kun sanoit, niin olen itseasiassa kiinnittänyt huomiota että monet merkit ovat vaihtaneet rakeet kuorivissa tuotteissa nimenomaan luonnollisiin. Toivottavasti Neutrogenakin uudistaisi tämän asian!

  1. Sain itseasiassa nyt Neutrogenalta pienen lausunnon tähän muovi-asiaan liityen:

    ”Mikrorakeet ovat pieniä rakeita, joita käytetään kasvojen- ja vartalonkuorintatuotteissa. Johnson & Johnson Family of Consumer Companies lopettaa asteittain polyetyleenimikrorakeiden käytön kaikissa ihonhoitotuotteissaan. Olemme lopettaneet polyetyleenirakeita sisältävien uusien tuotteiden kehittämisen ja tehneet ympäristöturvallisuustutkimuksia korvaavista vaihtoehdoista. Nämä tutkimukset auttavat varmistamaan, että valitsemamme vaihtoehtoiset rakeet ovat ympäristöystävällisiä, ja myös turvallisia sekä miellyttäviä kuluttajan käyttää. Tavoitteenamme on muuttaa ensimmäisten Visibly Clear® -tuote-erien koostumukset vuoden 2015 loppuun mennessä.”

    Eli asiaan on tulossa muutos! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.