Nyt se löytyi!

Tänään seilaamme ystäväpariskunnan kanssa kohti Tukholmaa minilomailemaan sitä varsinaista oikeaa lomaa odotellessa. En jostain kumman syystä kyllä ole aikaisemmin ollut ihan näin innoissani laivalle lähdöstä, mitäs kummaa 😀 Kai se kaikki mikä poikkeaa normaalista kotielämästä, on nykyään niin ihanaa ja ihmeellistä. Varsinkin kun risteilylle lähtö Helsingissä asuvalle on niin äärimmäisen helppoa, tuskin edes miettisin mitään Tallinnan tai Tukholman reissuja jos laivamatkan päälle tulisi vielä tuntitolkulla autossa tai junassa köröttelyä. Hyvä näin, pääseepähän tänään ulkomaille 😉
Selasin muuten yksi päivä instagramia ja bongasin Nordströmin instassa paidan juuri minua varten!! Oli aivan pakko tulla jakamaan tämä teillekin, koskaan ennen ei nimittäin ole minkään paidan teksti kiinnittänyt huomiotani näin paljon tai herättänyt mitään ”tämä on ihan mun paita”-oloa. Katsokaa nyt vaikka itse…

Tutkin jonkun aikaa netistä ja löysin tästä myös ”Proud supporter of messy hair and sweatpants”-versiota. En kiistä etteikö se olisi ehkä ollut vieläkin sopivampi vaihtoehto…. 😀 Mikä nyt ihan oikeasti kuvaisi minua paremmin kun todella sekainen tukka ja nykyään ainakin ne Niken collarit hahah! Kaveri Kaliforniassa suostui ystävällisesti lähettämään paidan mulle Suomeen, joten pistin alkuviikosta tilausta menemään. En malta odottaa!

Mukavaa viikonloppua ja palataan asiaan viimeistään ensi viikolla kun palailen risteilymeiningeistä! ;D
ps. tänään buffaöverit
 
kuva lainattu täältä.

2 vastausta artikkeliin “Nyt se löytyi!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.