Alekoodi Zalandoon (voimassa vain tänään!) :)

Kuten eilen vinkkailinkin, niin sain teille täksi sunnuntaiksi jakoon -15% alennuskoodin minnekäs muualle kun Zalandolle. Koodi on tosiaan voimassa vain tänään, mutta mikäs onkaan mukavampaa kun käyttää sunnuntai nettishoppailuun ja syyshakintojen pohtimiseen.
Omat vinkkini syksyn must-hankinnoille ovat esimerkiksi:

UGG’sit, hyvät lenkkarit syksyn juoksulenkeille tai työmatkakävelyille, mukavat vapaa-ajan tennarit ja lämmin syystakki esimerkiksi kevytuntsikan muodossa. Poikkiksen kanssa hommattiin molemmat viime talvena kevytuntuvatakit, eikä kyllä enää ilman pärjäisi! Todella kätevää kun samaa takkia voi periaatteessa käyttää aivan loppukesästä tai alkusyksystä aina ihan pikkupakkasiin kehon säädellessä lämpötilaa. Poikaystävä hommasi juurikin Zalandolta oman Patagoniansa, eikä enää muita merkkejä kelpuuttaisi 😀

1. Hupullinen kevätuntuvatakki Patagonia täältä 2. Huputon kevätuntsikka Patagonia täältä 3. Nike Roshe vapaa-ajan tennarit esim työmatkoille täältä 4. Nike Air Zoom vomero iskuvaimennetut juoksulenkkarit täältä 5. Nike Blazer tennarit täältä 6. UGG Australia Mini bailey bowt täältä 7. UGG Australia Classic shortit täältä
Tässäpä omat suosikkini!
Ja hieman inspiraatiota syksyyn.. 🙂

1. Printtipaita Even&odd täältä 2. Farkut Cheap Monday täältä 3. Mustavalkoinen pörröinen neuletakki Derhy täältä 4. Pehmeä neuletakki Sparkz täältä 5. Printillinen t-paita Vero Moda täältä 6. Musta kassi Even&odd täältä 7. Nilkkurit Esprit täältä 8. Vaaleanharmaa kaulaliina Tiger of Sweden täältä 9. Nilkkurit Sixtyseven täältä

 1. Collegepaita Fifth Label täältä 2. Vaaleat farkut New Look täältä 3. Villakangastakki mint&berry täältä 4. Nude laukku Aldo täältä 5. Violettiin taittuva kaulaliina DAY by Birger et Mikkelsen täältä 6. Loaferit Michael Kors täältä 7. KEDS-tennarit täältä 8. Tennarit Adidas Stan Smith täältä 9. Harmaa collegepaita mavi täältä
1. Ruutuhuivi Pieces täältä 2. Neulemekko Vero Moda täältä 3. Tennarit Nike Roche täältä 4. Musta käsilaukku nahkaa Zign täältä 5. Nilkkurit Topshop täältä 6. Pörröliivi Vero Moda täältä

Kaikkein eniten itselläni osui silmään ehdottomasti nuo ylemmän kuvan Topshopin nilkkurit. IHANAT!! Pörröliivikin on kieltämättä aivan ihana 🙂

Koodi THARDTTEL antaa siis kassalla -15% alennuksen vähintään 75 euron tilauksista 🙂

Zalandolle tästä!

Etu on
voimassa 6.09.2015 | tilauksen vähimmäisarvo 75,00 € | edun voi käyttää
vain kerran ja se on lunastettava ennen tilauksen vahvistamista | ei
voida vaihtaa rahaksi tai yhdistää muihin etukuponkeihin | ei koske jo
alennettuja tuotteita | ei välttämättä koske kaikkia tuotemerkkejä

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.