TGIF

Nyt se olisi taas viikon paras päivä käsillä, eli tietysti perjantai! Viime viikonlopun vietin aikalailla puoliksi kotihommien parissa ja niinhän ne lauantait yleensä tuppaavat menemään, kuinka tylsää.. Oli imuroimista, lattioiden pesua, pyykkien pesua, petivaatteiden vaihto, kaupassa käynti, ruoan laitto ja ties mitä muuta. Eli koko kirjo siis toisinsanoen 😀 Lupasin itselleni, että tänä viikonloppuna a) en siivoa paljoa (tai ainakin yritän, jos kämppä pysyisi edes päivän siistinä) b) en kokkaa mitään monimutkaista c) en muutenkaan ota stressiä mistään, koska viikonloput nyt eivät vaan ole sitä varten! Eli jos vaikka saisi pikaiset siivoukset sun muut tänään pois alta, niin ei tarvitsisi enää niitä miettiä huomenna.
En tiedä muutenkaan johtuuko vaan pienestä asunnosta ja suuresta tavaramäärästä vai muuten vaan ihmisistä, että kämppä menee aina heti ihan kuin olisi hurrikaanin jäljiltä? Kun vähän järjestelee tavaroita, niin hetken päästä ne ovat taas ympäriinsä. Tuntuu että saa olla koko ajan keräilemässä rompetta ympäri asuntoa.

Pikku pörrötassu!! 

Pakko sanoa, että nyt on ollut kyllä todella kiva syyssää! Vaikka olenkin kesäihminen aivan henkeen ja vereen, niin syksyssä pidän vielä tästä lämpimästä kaudesta kun ulkona paistaa aurinko, tarkenee vielä ilman huivia ja ballerinat jalassa, puissa alkaa olla jo vähän ruskaa, mutta ne pahimmat syyssateet eivät vielä ole iskeneet.

Syksyisin on myös kiva käydä lenkkeilemässä kun on sopivan raitis, mutta keuhkot eivät kuitenkaan vielä kramppaa tai kipeydy kylmästä ilmasta. Syksyisin muuten aina myös on tietynlainen tuoksu pihalla, varsinkin jos siis lähtee tuonne ihan luonnon helmaan talsimaan. Tuijottelen just olkkarin ikkunasta meidän pihan tammea ja ihailen näkymästä vielä kun voi. Myöhemmin syksyllä ei sitten ole enää niin kiva katsella ikkunasta ulos paljaita puita ja harmautta. Mutta ei vielä vaivuta epätoivoon.

Mun viikonloppu on muuten pelastettu, koska lemppari hömppäsarjasta Ruotsin miljonääriäideistä on alkanut Ruotsissa uusi kausi! Nyt katsomaan eka jakso netistä 😀 Ihana viikon nollaus!

Ihanaa viikonloppua 🙂

Yksi vastaus artikkeliin “TGIF”

  1. Mustavalkoiset kuvat on aina niin ihanan tunnelmallisia! 🙂

    Saiskos muuten koirien kuulumisista jonkin postauksen? 🙂

    t. ikuista koirakuumetta poteva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.