Kauneutta kapseleista

Yksi juttu joka ei tunnu koskaan laantuvan on hulluuteni kaikenlaisiin lisäravinteisiin. Ja varsinkin jos on kyseessä jotain hiuksiin tai ihoon liittyvää. Vuosien varrella on tullut syötyä vaikka mitä ”kauneusvalmisteita” aina Priorinista muihin kapseleihin ja viime syksynä taisinkin kirjoitella esimerkiksi Swiss Beauty Pearlseista (postaus täällä), joista tuli yhden paketin testin aikana ainakin ihan kiva rusketus pintaan matkalla.

Talvesta lähtien on tullut syötyä toki spiruliinaa ja chlorellaa aka ”luonnon kauneuskapseleita”, jotka vaikuttavat tietty ihon, hiusten ja kynsien lisäksi moneen muuhunkin juttuun. Myös kalaöljykapselit ovat itselläni ihan ympärivuotinen juttu ja olen huomannut niiden tehoavan ainakin kuivaan ihoon. Sain blogin kautta testiin Puhdas+ vitamiinivalmisteita, joita löytyy mm. aurinkokapseleiden lisäksi nämä Hair Capsules-hiusvitamiinit, sekä Youth Capsules-”nuorennuskapselit”.

Molemmat näistä kapseleista sisältävät kalakollagenia, joka on tärkein ainesosa sekä hiusten elinvoimaisuudella ja kasvulle, että myöskin rakentaa ja kosteuttaa ihoa, sekä saa sen näyttämään kimmoisalta, kiinteämmältä ja sileältä. Kaikki toki tietää biotiinin ja sinkin olevan oleellisia rakennusaine hiuksille, mutta edistää myös ihon ja limakalvojen toimintaa.

Reilu kuukausi sitten lähti käyntiin tuo Youth capsules-kuuri ja sen loputtua lähtee käyntiin sitten tuo Hair capsules-kuuri. Annostus on molemmissa 2 kapselia päivässä, joten 120 kapselin paketti kestää käytössä pari kuukautta. Eli näillä tulee aikalailla täyteen 4kk testikausi, jonka aikana varmasti kyllä huomaa jo tuloksia lyhyempään aikaan verrattuna. Vertailin näiden sisältöä ja totesin, että koska molemmat sisältävät aikalailla samoja ainesosia eikä tällä hetkellä ole tarve millekään aivan megakuurille, niin järkevintä syödä nämä kaksi peräkkäin.
Tietysti avain hyvinvoivaan ihoon ja hyväkuntoisiin hiuksiin lähtee niistä perinteisistä elintavoista, mutta tiettyjä juttuja voi olla hyvä syödä purkistakin. Esimerkiksi kollagenia tai joitakin muita hivenaineita ei kovin helpolla saa suuria annoksia ihan perusruoasta, joten joskus ”täsmävitamiinit” ovat ihan hyvä juttu jos haluaa ravita jotakin tiettyä, kuten ihoa tai hiuksia tai korjailla vaikkapa stressistä, epäsäännöllisistä elintavoista tai hormonaalisista vaihteluista johtuvia hius- tai iho-ongelmia 🙂 Esimerkiksi stressihän voi aiheuttaa puutoksia tietyistä vitamiineista, joten tuolloin onkin ihan järkevää hakea sitä tankkausta purkista.

Puhdas+ – tuotteista olen aikaisemmin testannut mm. ylellisiä ihoöljyjä (postaus täällä) ja myös näiden ravinnelisien kohdalla pätee kotimaisuus ja korkea laatu. Valmistuksessa ei käytetä lainkaan ylimääräisiä ainesosia, kuten pintakäsittelyaineita, väriaineita tai säilöntäaineita.

Puhdas+:aa myy Hyvinvoinnin Tavaratalo, jonka valikoimista löytyvät nuo Hair Capsules täältä ja Youth Capsules täältä 🙂
Tuotteet saatu blogin kautta.
Sisältää kaupallisia linkkejä.

Yksi vastaus artikkeliin “Kauneutta kapseleista”

  1. Moikka! Tuli vaan mieleen kun oon lueskellut sun blogia jo jonkin aikaa (ja tykkään 🙂 ) että eikö sua huoleta yhtään noi lisäravinteet ja niiden älytön syönti maksan kannalta? Näin kerran dokumentin eräästä naisesta joka oli syönyt kaikenlaisia vihreä tee valmisteita ja maksa oli pettänyt. Dokkarissa kerrottiinkin, että ihmisten pitäs olla vähän varovaisia näiden lisäravinteiden ja superfoodien kanssa (esim luontaistuotekauppojen tuotteita ei tarvitse niin tarkasti testailla/niitä ei testailla) kun taas apteekkien myymiä.

    Kivaa syksyä sulle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.