Uudet meikkisiveltimet

Olin kuukausi taaksepäin sitten Jutan kanssa piipahtamassa EcoToolsin tapahtumassa, josta sai kivoja vinkkejä meikkisiveltimien käyttöön ja nimenomaan kuinka monipuolisesti niitä voi meikissä hyödyntää. Itse olen kertakaikkiaan aivan uuno kaikkien siveltimien kanssa, enkä oikeastaan ole tätä ennen omistanutkaan muita kun aurinkopuuterisiveltimen sekä kulmakarvasiveltimen.

Monta vuotta tulikin pötkittyä pelkän arskapuuterisiveltimen voimin, koska en itseasiassa ollut edes tullut ajatelleeksi että voisin muita tarvita. (Enpä varmaan muutenkaan tullut ajatelleeksi, että on olemassa muita kun puuteri- ja luomivärisivellin, joten ei sen puoleen..) Aivan älytöntä, että olen viimeisen vuoden sisällä vasta löytänyt täydelliset tuotteet meikkipohjan tekemiseen. Nämä ja tietty BB:t!

Ja itseasiassa aurinkopuuterisiveltimenikin taitaa virallisesti olla johonkin aivan muuhun tarkoitukseen, mutta itse en kertakaikkisesti vain osaa käyttää sen levitykseen muuta kuin semmoista melko isoa, vaikka siveltimiä ostaessa yleensä tarjotaan niitä paljon pienempiä siihen tarkoituksen, ei, ei, ei! 😀

Olen käyttänyt meikkaamiseen noin vuoden verran Beautyblender-sientä, joka on ajanut asian oikein hyvin, viimeksihän tykästyin hurjasti juuri siihen ”pikkumunaan” (:D) jolla saa levitettyä peiteaineet kätevästi. Nyt kuitenkin lähdin sitten taas aivan uusille teille meikkipohjan kanssa ja soveltamaan juurikin tuolta tapahtumasta kuultuja oppeja. Enpä olisi kyllä vielä muutama vuosi taaksepäin kuvitellut että levittelisin tulevaisuudessa meikkejä ja mömmöjä jollain muulla kun sormin!

Eventistä lähtikin kotiin mukaan muutama EcoToolsin sivellin, jotka ovat päässeet meikkipussiin melko vakituisiksi vieraiksi.

Tuo pienempi sivellin on Korjaava peitevoidesivellin (esim täältä), jolla onnistuu tarkasti varsinkin pienten ihovirheiden peittäminen. Isompi taas on Kiiltoa poistava puuterisivellin (esim täältä) , jonka eripituiset harjakset levittävät meikin tasaisesti ja oikean määrän. Jos itse olisin lukenut tätä postausta vielä joku aika sitten, olisin varmaan ihmetellyt mitä hittoa teen puuterisiveltimellä kun en varmasti kertaakaan eläessäni ole edes puuteria käyttänyt!!

Puutersiveltimen käyttöön tuli kuitenkin niin älytön ”väärinkäyttövinkki”, että pakkohan sitä oli testata. Nimittäin siis ihan meikkivoiteen ja niiden muiden mömmöjen levitykseen BB:n sijaan. Ja pakko sanoa että tuo toimii kyllä aivan mielettömän hyvin!! Itse olen nyt pari viikkoa käyttänyt tuota puuterisivellintä juurikin meikkipohjan tekemiseen ja tuo mahdollistaa aivan mielettömän tasaisen ja kauniin meikkipohjan.

Luulen, että hyvä tulos johtuu juurikin siitä että nuo harjakset tavallaan ”ajavat” meikin sisään ihohuokosiin tasaisesti, jolloin meikki ei vaan jää ihon pinnalle. Itse olen levittänyt tuolla juurikin maalaavin ja pyörivin liikkein meikkiä ja tulos on ihan mielettömän tasainen 🙂 Jos joku tuskailee meikkipohjan levityksen kanssa, eikä koe esimerkiksi meikkisientä omaksi jutukseen, niin suosittelen aivan sydämestäni ryhtymään tuon puuterisiveltimen väärinkäyttäjäksi!! 😀

EcoToolsin tuotteet ovat muutenkin ekologinen valinta meikkipussiin. Kaikki tuotteet valmistetaan kierrätettävistä luonnon materiaaleista. Synteettinen karva ei myöskään ole samalla tavalla huokoinen kun aito karva ja ime itseensä meikkivoidetta, vaan ajaa sen juuri ihoon minne sen pitäisikin mennä.

Itselleni ehkä kaikkein mieluisin sivellin on ollut kuitenkin tuo keskimmäinen, joka on nimenomaan silmien alueen peittämiseen suunniteltu. Itselläni se on nimittäin aikalailla alue johon kaikkein eniten panostaa. Kyseessä on Heleyttävä silmänympäryssivellin (esim täältä), joka soveltuu silmänympärysjuonteiden sekä tummien silmänalusten peittämiseen. Aivan huippu! Juuri tämmöinen on ollut hakusessa ja kova kilpailija sille ”pikkumunalle”. Ehkä suurin plussa tässä on juurikin se, ettei sivellin ime itseensä peiteainetta vaan se menee juurikin sinne ihoon.

Olen muuten kokenut aivan superhyväksi komboksi sekoittaa keskenään heleyttäjän kanssa sekä tuota Guerlainin meikkivoidetta, että Lumenen Nude Perfectionia jossa on tosi kiva kylmä sävy! Monet meikkivoiteet taittavat aavistuksen oranssiin jos mennään tummempiin sävyihin, mutta tuo ei kyllä ollenkaan. Aivan täydellinen suomalaiselle iholle 🙂

Olipa outoa pitkästä aikaa leikkiä rajauksillakin! Nykyään mennään aamuisin niin kiireellä, että oli viikonloppuna kerrankin aikaa tehdä vähän erilaista meikkiä. 


Semmoinen meikki tuli näillä siveltimillä, enää en kyllä noista hevillä luovu! Aivan täydellinen meikkipohja 🙂

Siveltimet saatu blogin kautta.

Sisältää kaupallisia linkkejä. 

4 vastausta artikkeliin “Uudet meikkisiveltimet”

  1. Hei Iines!!
    Sulla on kasvokuvassa mielettömän ihanat rajaukset! Millä oot tehnyt ne? 🙂 Ihana postissa muuten. Täytyy tilata noi ecotoolsin siveltimet..

    1. Kiitti! Noi on mustalla rajauskynällä/kajalilla tehty rajaukset (myös sisäpuolille), joita häivyttelin semmoisella "suttaajalla" levityksen jälkeen niin sai vähän utuisemmat rajat. Nuo siveltimet on kyllä ihan superhyvät! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.