Arvonta: Voita itsellesi ja ystävällesi liput I love me-messuille!

Heti alkuun, ihanaa perjantaita!

Nyt lähtee blogissa käyntiin viikonlopun pika-arvonta, jossa kahdella on mahdollisuus voittaa itselleen ja ystävälleen liput Helsingin messukeskuksessa 16.-18.10 järjestettäville I love me-messuille! Itselleni nuo ovat kyllä messut jotka henkilökohtaisesti iskevät eniten, koska käsittävät juurikin kauneuden, hyvinvoinnin ja lisäksi vielä muotiakin. Eli kaikkea kivaa ainakin meille naisille 😀

Liput arvontaan tarjosi
Listerine, jolta on muuten tullut uusi Advanced White-suuvesi, joka lupaa valkoisemmat hampaat kahdessa viikossa. Itse olen ollut lähivuodet niin mailman laiskin hampaidenvalkaisun kanssa, joten tämä lähtee kyllä helppona ja nopeana ratkaisuna heti testiin 🙂

Osallistua voit kommentoimalla tähän postaukseen, että minä päivänä olisit messuille menossa; perjantaina, lauantaina vai sunnuntaina? Liitäthän mukaan myös sähköpostiosoitteen, jotta saan voittajiin yhteyden ja urkittua osoitetiedot lippujen postitusta varten (tai halutessaan voin myös toimitaa liput sopivaan paikkaan helsinkiläisten kohdalla :))
 
Arvon siis 2×2 lippua, eli kahdelle voittajalle ja heidän yhdelle ystävälleen. Aikaa osallistua on sunnuntaihin 11.10 klo 00:00 saakka.
 
 
Arpaonnea kaikille ja ihanaa viikonloppua!! 🙂

44 vastausta artikkeliin “Arvonta: Voita itsellesi ja ystävällesi liput I love me-messuille!”

  1. Mä haluaisin päästä sunnuntaina! 🙂 Vilhelmiina
    vilhelmiina.mikkola (at) gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.