Lauantain sekalaiset ja ripsilook

Huomenta! Tiedän että blogissa on viimeaikoina ollut aivan ennätyskuollutta, mutta tähän on olemassa ihan syykin, en kertakaikkiaan ole vain erinäisistä omista syistäni ehtinyt/kyennyt vaikka kuinka on yrittänyt. Toivon kovasti, että viimeistään loman jälkeen on eri meno. Mietinkin, että postailen Indoista lähinnä fiiliksen mukaan, koska läppäriä en tule tälläkään kertaa kantamaan mukana. Tuleekin siis lähinnä varmasti satunnaisia känny/ipadpostauksia. Voihan se tosin olla ettei surffileskellä ole esimerkiksi siellä Jaavan pikkukylässä muuta tekemistä kun postailla blogiin, nyt kun varattiin Jaavan osuudelle koko kylän ainut ”hulppea majoitus”, jota kuolailtiin jo viime kerralla haha!
Pakko sanoa etten muista milloin olisin viimeksi lomaillut kuukautta? En nimittäin vuosikausiin. Pitkät lomat ovat aikalailla aina enintään 3 viikon mittaisia, niin saa sopivasti halutessaan pilkottua vuoden lomat yhteen 3 viikon lomaan ja toiseen lyhyempään kahteen viikkoon. Nyt on kuitenkin hillottu koko vuosi tuota kuukauden lomaa. Mietinkin jo, että haluaisin aivan alkuvuodesta reissata jonnekkin aivan viikon tai puolentoista minilomalle jonnekin suht. helpon lentoreitin päähän (puhutaan siis alle 15h lennoista ja ihan max yhdestä vaihdosta :D), mutta kuitenkin lämpimään. Nyt kun tulee aikamoinen tropiikkiloma tehtyä, niin talvella voisi suunnata jonnekkin ”ei viidakkoon”, kuten nyt vaikka Dubaihin tai Floridaan yms. Tai missä ikinä nyt ainakin saa aurinkoa, muttei ole ihan sivistyksen ulkopuolella 😀 Missään Euroopassakaan ei oikein tuohon aikaan lämpöä ja aurinkoa saa, sehän nyt ei taas sovi ollenkaan. Katsoinkin juuri että Finnair lentää nykyään suoria lentoja Miamiin 11h lentoajalla??! Aika kätsyä!
No mutta sitten ihan muihin juttuihin! Lähiaikoina on tullut nimittäin testattua erästä uutuutta ripsivärien saralla, nimittäin blogin kautta saatua Avonin Big&False Lash volumisoivaa maskaraa. Ripsivärien testailu on kyllä aivan parasta puuhaa ja itse en ole kovinkaan erottelevien ripsareiden ystävä, vaan ennemminkin juuri näyttävyyttä antavien!

Massa tässä on melko ”kuivaa” ja olen huomannut, että monissa nimenomaan tuuheuttavissa ripsiväreissä on näin. Monissa pidentävissä ja erottelevissa massa taas on juoksevampaa, jotta se helposti levittyisi pitkälle yksittäiseen ripseen. Mutta tosiaan kivasti tämä ainakin tuuheuttaa parilla levityskerroksella! Tuli ehkä vähän mieleen se Marc Jacobsin ripsiväri, jota testailin tänne joskus keväällä (täällä postaus). 
Onpa muuten aivan järkyttävä kalpeus-kriisi, eikä kyllä auta yhtään sekään että on alkanut kuulla puolisolta ettei ole nähnyt mua varmaan ikinä näin kalpeana. Ei vain ole kertakaikkiaan jaksanut levitellä itseruskettavaa 😀 Onneksi se pari viikkoa, niin pääsee tankkaamaan d-vitamiinia ja energiaa koko vuoden edestä kun tuo kesäkin nyt oli tuommoinen kun oli.. Enpä ole varmaan ikinä ollut näin kauaa ilman kunnon aurinkolomia.
Nyt aletaan kokoamaan lauantain brunssia pöytään! Pari viikkoa sitten ehdin jo itse haaveilla mielessäni kotitekoisesta brunssista pitkästä aikaa, kunnes eilen Tommi luki ajatukset kaupassa kun olin itse koko jutun jo ehtinyt unohtaa. Harvemmin tulee viikonloppuisin syötyä kotona mitään ”kunnon aamupalaa”, mutta se on ehdottomasti parhautta. Varsinkin kun saa itse valkkailla kaupasta ihan lempparijuttuja pihistelemättä. Nyt hoksasin, että pari croissanttia olisi vielä kruunannut koko homman 😀
Ps. Zalandolla on muuten vielä tänään ja huomenna meneillään Mid-season sale! Suosittelen kurkkaamaan, ale löytyy täältä 🙂
Kivaa lauantaita! 
Sisältää mainoslinkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.