Mid-season sale tärpit Zalandolla

Mainitsinkin jo äkkiseltään, että Zalandolla on vielä sunnuntaihin saakka käynnissä Mid-season sale ja hurja määrä tuotteita alessa. Keräilinkin omia lemppareitani varsinkin oivien syyshankintojen muodossa kollaaseihin. Tuolta näytti löytyvän erityisen kivasti ainakin syysnilkkureita, jälleen kerran urheiluvaatteita, sekä syystakkeja 🙂
Nilkkurit:

1. Timberland-tyyliset nilkkurit Even& Odd (40e) täältä 2. Mustat matalapohjaiset nilkkurit aitoa nahkaa Pieces (83e) täältä 3. Mustat platform-nilkkurit Vagabond (87e) täältä 4. Acne Pistols-tyyliset nilkkurit aitoa nahkaa Shoeshibar (111e) täältä 5. Paksupohjaiset nilkkurit Vagabond (103e) täältä 6. Ruskeat nilkkurit Anna Feld (34e) täältä

Takit:

1. Harmaa villakangastrenssi YAS (104e) täältä  2. Villakangastakki karvareunuksella Dorothy Perkins (83e) täältä (ihana!!!!) 3. Mustavalkoinen printtikuviotakki Even & Odd (38e) täältä 4. Ruskea karvatakki Dorothy Perkins (63e) täältä 5. Kamelinvärinen trenssitakki Topshop (72e) täältä 6. Musta parka karvareunushupulla (ihana!!) Numph (111e) täältä
Neuleet ja colleget:

1. Beige neulepaita edc by Esprit (34e) täältä 2. Pitkä harmaa neuletakki Topshop (44e) täältä 3. Mustavalkoinen neuletakki (38e) Mint&berry täältä 4. Musta neulepaita mint&berry (43e) täältä 5. Harmaa pooloneule (myös muissa väreissä) ONLY (19e) täältä 6. Printticollege Eleven Paris (48e) täältä
Koko Zalandon alenhan löydät täältä. Mid-season sale tosiaan on voimassa vielä huomenna 18.10 🙂
Sisältää kaupallisia linkkejä.

Yksi vastaus artikkeliin “Mid-season sale tärpit Zalandolla”

  1. Mulla on vähän samantyylinen trenssi kuin tuo Topshopin. Mahtava päällä! 🙂 Näistä ihastuin varsinkin noihin neuleisiin ja collegeihin; voisin ottaa ne kaikki!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.