Maanantai 26 ja rajauksia

Käytiin toissa viikonloppuna kaverin kanssa piipahtamassa I love me-messuilla aka naisten hömppähelvetissä. Ostettavaahan sieltä olisi löytynyt vaikka millä mitalla, mutta onneksi pysyi kohtuudessa. Noilla messuilla nyt on kiva kierrellä vaikkei nyt olisikaan tarvetta hullunlailla shoppailla. Rauhallisen aamun kunniaksi jaksoin meikata itselleni muuten rajauksetkin nestemäisellä eyelinerilla varmaan ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen 😀 Joskus nestemäinen eyeliner kuului ihan päivittäiseen meikkiin, outoa!! Nykyään on karsittu jo luomivärikin pois, vaikka kuinka monta kertaa on miettinyt että pitäisi aloittaa senkin käyttö uudelleen.

Lähivuosina on tullut ehkä suosittua ihan niitä ”kuivalla kynällä” tehtäviä rajauksia joiden suhteen ei tarvitse olla ihan niin skarppina kun nestemäisten. Pelottaa ajatella millaista jälkeä seuraisi kun yrittäisi espressotärinöissä tehdä rajauksia klo 6 aamulla.. 😀 Se ei olisi varmaan kovin kaunista katseltavaa!

Sain Lumenelta testiin tuon vedenkestävän Intense Linerin ja pakko sanoa, että rajaus levittyi oikein näppärästi tällä. Oivallinen varsinkin tarkan ohuen rajauksen tekemiseen, koska joistain rajaustusseista saa melko helposti tosi paksua jälkeä jota sitten on mahdoton enää ohentaa. Tuolla voi sitten halutessaan paksuntaa rajausta. Itse en yleensä oikein innostu vedenkestävistä meikeistä, mutta tuon kanssa oli kyllä plussaa pysyvyys! Ja onhan rajaus huomattavasti helpompi poistaa kun vedenkestävä ripsiväri 😀

Jotain messuilta kuitenkin lähti mukaankin, nimittäin mitäs muutakaan kun Batistea! Kaikki kuivashampoot oli tarjouksessa 5e/kpl ja näköjään jotain uutuuksiakin. Kumpaakaan näistä, heavenly volumea tai strenth & shinea en ollut aikaisemmin testannut. Tuota vihreää strength & shinea olen nyt pari kertaa käyttänyt ja tykkään tosi kovasti! Jättää tukan tosi ilmavaksi, muttei lainkaan tönköksi tai tahmaiseksi. Ihan super! Tuota violettia testasin kerran ja antoi kyllä ihan megakivasti tuuheutta, mutta myöskin ilman sitä tönkköä ja tahmaa. Batistet on kyllä niin parhautta 🙂

Pakko sanoa, että aivan järkyttävä kalpeuskriisi!!! Olen jo kertakaikkiaan antanut asialle periksi, enkä jaksanut ennen lomaa enää viikkokausiin levitellä edes itseruskettavaa. Ihan sama 😀 Yhtä kalpea sitä on vaikka levittäisi kuinka aurinkopuuteria. Enää muutama päivä tosin aurinkoon…

Kävin eilen kaivamassa varastosta vanhan Gaggia Evolution-espressokeittimen (jota innolla hehkuttelinkin jo reilu 4v sitten täällä kun sen hankin :D) ja tein sille töiden jälkeen kunnon megapuhdistuksen kalkinpoiston yms muodossa. Alunperin se oli ”alkanut reistaila” reilu vuosi sitten eikä enää tiputtanut kahvia kunnolla, en sen koommin jaksanut alkaa tutkia mikä siinä on vialla vaan kaivoin tuolloin joksikin aikaa Nespresson lattekoneen esiin. Nyt kuitenkin on alkanut sen verran himottamaan taas ne kotitekoiset lattet, että päätin että kalkinpoistolla se laite on saatava kuntoon, en ollut nimittäin jaksanut hetkeen sitä huoltaa kun noita kahvikoneita on kertynyt ja aina vaihtelee fiiliksen mukaan keittimestä toiseen. Puhdistus tehosi ja nyt keitin tiputtaa taas kahvia kun uusi! En kertakaikkiaan malta odottaa aamua, että pääsen pitkästä aikaa keittämään niitä omia latteja! Ihanaa!! 🙂 Elämän pieniä iloja! Hulluahan sitä olisi pantata varastossa keitintä, jolla saa kertakaikkisesti maailman parasta kahvia 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.