Bye bye Bali

Tänään olisi sitten edessä viimeinen lomapäivä ja kotiinpaluu! Vielä viimeiset rantsuchillailut ja sitten hoitamaan loput pakkailut pois alta. Näin se kuukausi hurahti. Onneksi on edes joku reissu edessä mitä odottaa, nimittäin ensi heinäkuulle Ranskan Biarritzin matka vaikka sinne nyt vielä onkin niin ikuisuus ettei edes vielä viitsisi haaveilla 😀

Itselläni iskee lomaltapaluumasennus aina ekoina päivinä kotona reissun jälkeen kun jotkut masistelevat jo ennakkoon vikoina lomapäiviä. Pelottaa vähän jo valmiiksi miltä pimeyteen paluu tuntuu kuukauden tropiikin jälkeen. Toisaalta kyllä odottaa innolla jo varsinkin omaa espressokeitintä ja maitoa mutta myös ihan tavallisia omia salaatteja ja kotiruokaa. Varsinkin lohikeitosta haaveilin jo pari viikkoa sitten 🙂
Kuvituksena alla on Gili Airin kuvia. Yritän saada jonkunlaisen postauksen taas reissusta kasaan kotona kun semmoista toivottiin. Seuraavalla kerralla toivon reissulta ehkä aavistuksen enemmän yhdessä tai parissa paikassa pysymistä, tällä kertaa tuli kuukauden sisällä oltua neljässä eri paikassa ja jo pelkästään Balilla kolmeen eri otteeseen, joten jossain vaiheessa keskilomasta tuli olo ettei ole ehtinyt rauhoittua oikein ollenkaan kunnes sitten Gilillä pääsi chillailemaan ja tämän viimeisen kokonaisen viikon Balilla ilman mitään velvollisuuksia enää. Laskeskelin että 4-5 kokonaista päivää meni paikasta toiseen siirtymisessä koko lomasta, mutta kun miettii kuinka paljon monipuolisemmin ehtii asioita nähdä, ei paikalleen jääminen yhteen kohteeseen kannata. Ensi kerralla sitten max kolmeen eri kohteeseen 😀
Adios ja palataan Suomessa taas!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.