Vielä lomaillaan… :)

Moimoimoi! Kännykällä bloggaaminen on maailman raskain juttu ja varsinkin lomalla on koko ajan menossa, eikä muka aikaa istua alas raapustelemaan tänne mitään. Onneksi kohta pääsee taas kotiläppärin kanssa nettailemaan, jos nyt jotain positiivista täytyy kotiinpaluusta keksiä. Ylihuomenna nimittäin jo kotiin, toisaalta nyt on tullut jo kuukausi reissailtuakin ja ai ainakin vähän alkaa olla jo ikävä normaaliarkea ja muitakin kun hellevaatteita 😀 saattaa mieli muuttua heti ensi viikolla! 

Tähän mennessä on tullut nähtyä täällä yhden yön verran Singaporea, Bali, Jaavaa, Lombokia ja Giliä, joten ihan paikallaan ei ole tullut kuukautta oltua. Omat lempparini Indokohteista ovat ehdottomasti Lombok ja Gili. Lombokilla plussia oli erityisesti kauniit ja autiot rannat ja hyvä ruoka sekä muutenkin esim Baliin verrattuna aivan huomattavasti rauhallisempi ”ei-niin-turremeininki”. Gili (Air) taas on edelleen ihana vaikka edelliseen 2,5v takaiseen käyntiin verrattuna olikin rantaan rakennettu uutta melko ahkeraan joka tietty on harmi. Onneksi vielä pääsi tallustelemaan rantsua pitkin saarta ympäri melko rauhallisessa meiningissä ilman muita ihmisiä rannoilla 🙂 
Instagramiin onkin tullut vähän ahkerammin postailtua kuvia, joten kannattaa kurkkia sille suunnalle (@iines) jos haluaa vähän Ahkerampaa päivitystä. Tässä nyt vielä kuvituksena Lombokin kuvia parin viikon takaa. Rantsuina ainakin Mawun ja Mawi beachit. Mehän majoituimme siis Kuta Lombokille parin tunnin ajomatkan päähän satamasta, jonne päästiin Gilin lautoilla. 
Nyt rantsuun, palataan taas!! 🙂

Yksi vastaus artikkeliin “Vielä lomaillaan… :)”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.