Lauantain aamuturinat

Mistä tietää että on viettänyt tarpeeksi pitkän ja rentouttavan loman?
Ainakin siitä, ettei kertakaikkiaan ärsytä mikään ja on saanut
varsinaisen energiaspurtin. Ei harmita kotiin tai töihinpaluu, pimeys,
sade, eikä edes aikaiset aamuherätykset. Onneksi tällä kertaa ei
tarvitse odottaa seuraavaa lomaa ihan vuotta, joten toivottavasti tämä
ärsytysvapaa aika kestää nyt toistaiseksi 😀 
Nukahdin eilen perjantain
kunniaksi jo yhdeksältä illalla, joten tässä sitä sitten on kukuttu
hereillä jo kahdeksasta saakka. Vaikkei töihinpaluu mitenkään varsinaisesti otakaan päähän, niin kyllä se ensimmäinen työviikko silti aina tuntuu yllättävän pitkältä ja raskaalta kun vasta harjoittelee sitä arkea, ainakin mukamas..

Siis ette tiedä kuinka hyvältä maistui itse voihin ja kuohukermaan tehty lohikeitto pitkästä aikaa!!! Tuo oli ehkä ainoita kotiruokia joita olin miettinyt reissun aikana oikeasti moneen otteeseen. Lisäksi koko kattilallinen hupeni jo lähestulkoon samana päivänä kun keitosta ei kertakaikkiaan saanut tarpeekseen. Jos on pakko valita, niin kotimaisista ruoista lohikeitto on kyllä aivan ehdoton lemppari. Huh, alkoipa taas tehdä mieli.. 😀

Sanoinhan että meillä on sisällä hämärää! Perkele!

En enää edes muista mainitsinko mun kahvikoneen fiksausoperaatiosta ennen reissua. Huolsin tuon vanhan Gaggia Evolution lattejen himoissa ja nyt onkin ollut oikein mukava herätä aamuisin kun tietää saavansa hyvää kahvia. Ja kevytmaitoa se on mitä tuohon on vaahdotettava, ei rasvatonta 😉 Kävin eilen muuten ekaa kertaa Helsingin Starbucksissa ja pakko kyllä sanoa, että kyllä tuo Pirkka-espressosta keitetty oma kahvi on vähintään yhtä hyvää!

Löytyi uusi lempparihuulipunakin. Lumenelta on tullut uusia True Passion Lip Color- huulipuikkoja, jotka ovat ehkä aavistuksen kynän tyyppisiä ja ihastuin uutuussävyistä tuohon sävyyn 5. Ylellinen tunne. Juuri tuommoista olen itseasiassa etsinytkin. Täytyy yrittää kuvailla vielä paremmassa valossa, jos sitä joskus ehtisi olla kotona meikit naamassa päivänvalon aikaan 😀

Tänäkään jouluna en ole ostanut tai toivonut yhtäkään lahjaa, mutta eilen löysin potentiaalisen lahjan jonka voisin kyllä itselleni ostaa. En tiennytkään että Stockalle on tullut Rebecca Minkoffin osasto? En tosin muutenkaan ollut taas käynyt keskustassa kuukausiin. Jokatapauksessa tuo pikkuinen tummansininen laukku osui siellä silmään ja harmittelenkin nyt kun en onnistunut sitä löytämään mistään nettikaupasta juuri tuossa sävyssä. Aivan superihana!! Tummanharmaana  ja mustana löytyi Boozt.comista, jossa on näköjään jostain syystä kaikki Minkoffin laukut juuri -25% (löytyvät muuten täältä)! En nyt tiedä että onko tuo sininen silti kivempi?
Ihan oikeasti en kyllä tarvitsisi kokoluokaltaan tuota laukkua, mutta aiempi Minkoff on kyllä ollut ihan hurjassa käytössä vuoden sisään isompiin laukkuihin verrattuna. Mahtuu juuri kaikki oleellinen eikä mitään hömppää. Ehkä tuota täytyy lähteä uudelleen metsästämään!
Eipä tässä muutenkaan ole vielä kovin vahvasti joulufiilikset pinnassa kun tuntuu että syksy vasta äsken alkoi, mutta eiköhän sitä pikkuhiljaa jos saisi vähän luntakin maahan 😉
Kivaa lauantaita! 
 
Sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.