Nudea

Pikkuhiljaa kun on alkanut päästä tässä normaaliin arkeen kiinni, niin pitäisi tänne keksiä taas muutakin turistavaa kun lomahöpinät. Yksi juttu on kuitenkin selvä, lompakko ei nimittäin ainakaan joutunut matkalla koetukselle kun koko reissulta ei tullut ostettua oikeastaan mitään huomionarvoista muutamia matkamuistoja ja tekstiilejä lukuunottamatta. Länteen suuntaavilla matkoilla kun shoppailu on yleensä yksi reissun pääjutuista, niin kerrankin ihanaa ettei ollut oikeastaan mitään ideoita liittyen shoppailuun. (Jenkkireissulle keksisin silti vaikka samantien kuinka pitkän ostoslistan tahansa niistä jutuista ”joita niin kipeästi nyt tarvitsee”, kuten uuden kellon tai juoksulenkkarit :D)

Mistään reissuostosten esittelystä ei tässä voi oikein puhua kun ostokset sisälsivät lähinnä paikallista kamaa, saronkeja, saippuaa ja muuta tilpehööriä. Honkkarin kentältä tuli kuitenkin shoppailtua jotain, kuten uusi nudepuna ja huultenrajauskynä MAC:iltä! Jos kysyy joltain mieheltä, niin on kuulemma jos omistaa esimerkiksi 15 huulipunaa, niin ei tarvitse uutta ”uudessa värissä”, koska joku niistä vanhoista on kyllä tarpeeksi lähellä vaikka nyt sitä nudea. Mun mielestä se ei kyllä mene aivan niin. Tai tietysti jos on niin värisokea, että vaikka burgundinpunainen ja beigen roosa tai nude ovat sama asia 😉 Jokatapauksessa tarkoitus oli ostaa sävyltään melko lähellä huulten omaa sävyä oleva nudepuna.

Punan sävy on siis Cremesheen-punista tuo Pure zen ja rajauskynästä Oh honey! . MAC:in punat ovat kyllä aina rahansa väärtejä ja tykkään tässä varsinkin semmoisesta sopivan täyteläisestä koostumuksesta. Nyt tekisi mieli ostaa tämmöinen samanlainen ihan vähän vielä tummemmassa sävyssä ;D

Tänään olisi tarkoitus suunnata Ikeaan shoppailemaan ties mitä pientä kotiin. Eihän tässä ole tullut kerättyä sinne ostoslistaa kun vasta melkein vuosi… Ja siinä ajassa on kyllä ehtinyt kerääntyä sille listalle vaikka minkälaista härpäkettä!
Nyt viimeisimpänä keksintönä joku ihana ja lämmin viltti, jonka alla voi helposti köllötellä sohvalla villasukat jalassa. Nykyään kun tulee illalla lähinnä röhnötettyä untuvapeiton alla sängyssä kun on niin jäässä 😀 Vain se telkkari nyt enää puuttuu makuhuoneesta!

Ja keksin muuten juuri nyt, että haluaisin makkarin lattialle lampaantaljan, niin voisin ensimmäisenä aamulla upottaa jalat siihen ;D Ehkä tärkein hankinta tällä erää on ihan tosissaan se uusi lamppu olkkariin. Alkaa nimittäin totaalisesti tympimään hämärässä eläminen!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.