Viikon (joulu)mietteitä

Pari viikkoa on tullut pulistua tänne vain ruokajuttua ja muuta höpöhöpöä, mutta eiköhän
joulun jälkeen saada vähän muutakin sisältöä peliin! Edelleenkään ei ole
kyllä tippaakaan joulutunnelmia, vaikka yritin tällä viikolla jopa
pariin otteeseen käydä haahuilemassa kaupoissa jouluostosruuhkissa. Enpä
silti saanut mitään joulufiilistartuntaa.

En muutenkaan ole
koristellut kotia tippaakaan jouluun, en yhtäainutta joulukoristetta, en
ostanut ainuttakaan lahjaa, eikä suunnitelmissa ollut kyllä mitään
erityisiä jouluruokiakaan tänä vuonna. Ihme ja kumma tänä vuonna on tullut kuitenkin leivottua jo kertaalleen pipareita ennen reissua ja viime viikonloppuna joulutorttuja. Teki vaan niin kovasti mieli, joten eiköhän ne meidän talouden viralliset jouluhömpötykset olleet aikalailla siinä. Ja edelliskerrasta oli ainakin se kaksi vuotta 😉

Muutenkaan en ole ikinä ollut kovin jouluihminen, joten ei ole ollut koskaan mitään pakkoa alkaa järjestelemään kotiin joulua. Jouluruoastakaan en oikeastaan välitä, joten tänä vuonna kun vietämme ensimmäistä kertaa joulua keskenämme kotona, ajattelin pähkäillä jotain aivan muuta kun jouluruokaa! Mikäs nyt sen parempi kun viettää joulua semmoisten herkkuruokien parissa joista oikeasti tykkää, eikä mitään pakollisia rosolleja ja laatikoita vain siksi että on joulu. Joku hyvä liha ja bearnaisekastike voisi ainakin kuulostaa hyvälle…

Joululahjoja keksisin itselleni kyllä vaikka millä mitalla, mutta shoppailut taitavat siirtyä ensi vuoden puolelle.. Mielen päällä olleita hankintoja ovat esimerkiksi:

– Uusi kamera, joku edistynyt digipokkari vaikkapa Canonilta tai uusi minijärkkäri
– Uusi tv-taso kotiin. Kaikkein kivoin löytö olisi joku vähän uniikimpi perus-Ikean tilalle, kuten nyt vaikka joku eurolaivoista väkerretty persoonallisempi juttu tai vanhempi senkki, mutta etsintä jatkuu..
– Haluaisin edelleen kovasti sen Minkoffin laukun josta nappasin kuvan tänne Stockalta pari viikkoa sitten, mutta myös esimerkiksi uusi musta kaulaliina vaikkapa Balmuirilta olisi toiveissa. Täytyypi joulun jälkeen mennä taas kauppoihin kiertelemään 🙂
– Joku siro riipus oli ollut jo pitkään etsinnässä, mutta tein tällä viikolla itseasiassa jopa kaksi löytöä ja pitääkin esitellä ne täällä asap!

 

Kävin viime viikolla pitkästä aikaa Ikeassa shoppailemassa ja yllättävän täyteen se kärry taas tuli. Yllättävän paljon kamaa saa ostettua 240 eurolla 😀 Toisaalta oli sitä ostoslistaakin tullut kerättyä lähes vuosi.. Pääjutut oli kuitenkin löytää vihdoin ja viimein yöpöytä, sekä yöpöydän valaisin. Olin tuota keltaista Stockholm-yöpöytää tiiraillut netistä jo tosi pitkään ja oli kyllä aivan nappiostos! 😉 Lisäksi löytyi tuo ”Aladdin-lamppu”, joka oli jotain poistuvaa valikoimaa ja itseasiassa aivan erilainen mitä edes menin hakemaan. Kuitenkin juuri täydellinen makkariin tuo himmeä valo, eikä muuten ole ihan rumakaan!
Tuntuu kamalalta, että on ollut kodin laiton suhteen niin saamaton suunnilleen siitä asti kun muutti tähän ja tekemällä ne pienet ”rästiostokset” saa heti kuntoon kaikki ne kodin pienet epäkohdat joista on marissut yli vuoden. Nyt ei oikeastaan ole enää mielessä kun se tv-taso-ongelma ja yksi tauluprojekti, jota täytyy alkaa pähkäilemään heti alkuvuodesta! Eiköhän tässä kämppä saada mallilleen viimeistään sitten kun on aika pistää se myyntiin.. 😀 Perus..
Sain eilen töiden jälkeen (thank god) onneksi tehtyä viikonloppusiivouksen, mutta kai tässä jotain pientä järjestelyä sun muuta täytyy tehdä kun kerran viikossa jopa onnistuu päivänvalossa jotain näkemäänkin!
Kivaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.