Jotain pientä itselleni

Vaikken nyt tänä vuonna virallisesti joulua juhlistakaan, tuli kuitenkin hommattua jotain pientä ennen joulua ”lohdutuslahjaksi” 😀 Viime vuosina olen riisunut korujen käytön aivan minimiin enkä voisi nykyään kuvitellakaan laittavani ylleni mitään megamassiivisia koruja kuten aina. Päinvastoin sirous ja ehdoton minimalismi on nykyään ehdottomasti mieleen omassa korujen käytössäni.

En tiedä onko kenties pienillä takavuosien koruövereilläkin jotain tekemistä sen kanssa, ettei yhtälailla jaksa enää niiden kanssa sählätä. Tai sitten ihan yleinen nykypäivän asustetrendi joka nyt on enemmänkin sitä pientä juurikin? Nykyään riittää nimittäin rannekellon kaveriksi todella minikokoinen riipus, ehkä joku aivan ohut ketju ranteeseen ja jos heittäydytään aivan hulluksi, niin vielä korvikset päälle ovat aivan maksimi 😀

Olen yrittänyt jo jonkin aikaa bongailla aina kaupoissa kiertäessä jotain sopivan siroa kaulaketjua/riipusta vaihteluksi tuolle Tiffany’sin hopeiselle sydänlukolle (joka nyt on ollut kaulassa harva se päivä parin vuoden ajan). 
Pakko todeta, että aivan yksinkertaisia ja tarpeeksi pieniä riipuksia todella ohuella ketjulla on yllättävän vaikea löytää! Tuntuu että kaikilta yleisimmiltä merkeiltä on ketju paksumpaa ja itse riipuksetkin ovat vähän liian monimutkaisia ja isoja omaan makuuni. Poikkesin viime viikolla aivan extempore kuitenkin keskustassa piipahtaessa vanhaan tuttuun Glitteriin ja itseasiassa onnistuinkin löytämään juuri oikeanlaiset riipukset matkaan! En ymmärrä miksen ollut heti marssinut vaan Glitterin aitohopeahyllylle, joka ei oikeasti koskaan petä. 

En rehellisesti sanottuna ole kyllä täysin varma oliko tämä cupcakejuttu ihan virallisesti joku lasten koru, mutta kun oli niin söpö!! Ja kerrankin jotain ihan muuta kun tavallista 🙂 Aivan ihana!

Käytin näihin samalla Cityshopparin tarjouksen joka muistui mieleen sopivasti näin ihan vuoden lopulla. Noh, kahdella korulla jäi loppujenlopuksi maksettavaa 30 euroa, joka nyt ei mielestäni ihan liikaa ole kahdesta aitohopeisesta korusta. Olen kyllä ihan supertyytyväinen näihin! Alunperin piti ostaa vaan toinen, mutten vaan osannut päättää.. 😀

Vielä tämä yksi työpäivä ja koittaa (joulu)loma! 
Voisinkin ottaa jo varaslähdön ja toivottaa teille kaikille hyvää joulua 🙂

Yksi vastaus artikkeliin “Jotain pientä itselleni”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.