Joulujuttuja ja instakuulumisia

Kuinkas teillä aatto vierähti? Itsellä oli ainakin työntäyteinen päivä kaiken maailman muffinssien leivonnan ja ruoanlaiton kanssa, pitihän sitä vielä kaupastakin juosta viimehetken ostokset. Toisaalta meidän joulu ei kyllä eronnut oikeastaan millään tapaa tavallisesta viikonlopusta, mitä nyt vähän hienommat ruoat ja herkut ja vielä oikein pöytään katettuna.
Itse olin miettinyt omaa jouluateriaa jo jonkun aikaa ja päädyin lopulta luonnollisesti entrecotehen ja bearnaisekastikkeeseen 😀 Oikeastaan ainut edes vähän jouluisampi ruoka mitä on tullut tässä syötyä oli lämminsavulohi. Nyt kun olen jo jonkun aikaa totutellut syömään ”kunnon jauhelihaa” silloin kun nimenomaan teen siitä jotain itse, niin tein keskiviikkona ensimmäistä kertaa jauhelihasta spagetti bolognesea. Ihan superhyvää! Nyt on kyllä kertakaikkiaan joulumätöt omaan mieleen kun on mustikka-valkosuklaamuffineja, suklaalevypiirakkaa, pihviä, salaattia, sipsiä ja vaikka mitä muuta. Niin ja sitä spagettiakin vielä.
Kävin tänään tekemässä ensimmäisen jalkatreenin reissun jälkeen. Vaikka vedin aivan minipainoilla ja lähinnä todella kevyitä liikkeitä kuten kyykkyjä jumppapallo selän takana seinää vasten tai minitangolla askelkyykkyä, niin kylläpä jaloissa tuntuu! Saa nähdä millaiset olot on huomenna tai saati sitten ylihuomenna. Ehkä sitten seuraavalla kerralla astetta hc:mpi näin kevyen startin jälkeen.
Jotain viimeaikojen instapläjäystä (@iines) tähän kuvitukseksi..

1. Olen pari viikkoa käyttänyt yhtä uutta kiharrinta jota ilman en enää voisi elää! Maailman helpoin ja tosissaan nopein kapistus. Pitääkin tehdä siitä postaus ihan piakkoin!

2. Lisää kuvaa siitä uudesta yöpöydästä ja lampusta 🙂

3. Käytiin viime viikolla Tommin kanssa kiertelemässä Jumbossa ja verensokerit alkoi olla niin alhaalla, että sorruin tuommoiseen frozen yogurtiin. Ihan outoa etten ollut ikinä ennen vielä käynyt Jumbossa, siellähän on vaikka mitä! Shopping, shopping 😀

4. Muutama viikko sitten tuli ensimmäisen kerran leivottua niitä torttujakin..

1. Sain viimeinkin kerättyä kaikki Indonesiasta kerätyt simpukat yhteen purkkiin ja kyllähän niitä näköjään tulikin kerättyä! Ensi reissulla sitten samanlainen missio niin johan meiltä pian löytyy nurkista simpukoilla täytettyjä lasipurkkeja. Kivaa kuitenkin tehdä joku matkamuisto jonka eteen on oikeasti itse tehnyt jotain ja muistaa mistä ne simpukat onkaan kerätty.
2. Jotain randomkuvaa työmatkalta..
3. Lisää randomkuvaa. Taustalla pauhaa mikäs muukaan kun Battlefield 4 😀
4. Kävin alkuviikosta ensimmäistä kertaa Sandron lounaalla. Pakko hehkuttaa että ihan superhyvä!! Sandron brunssi on toki ennestään tuttu, mutta tuo lounas oli todella positiivinen yllätys. Vatsa täyttyy jo hyvin pelkällä tuolla ”salaattipöydällä” jossa on mm. sitä hyvää Sandron leipää, erilaisia bulgur-, linssi- ja couscousjuttuja ja salaattiversio kustantaa siis 10 euroa. Lämminruokaosion ja keiton saa maksamalla vähän extraa, mutta ainakin itse totesin että lämmin ruoka oli aivan turha juttu vaikka sen itse otinkin. 

1.Sain Dolce Gustolta joulun alla kahvilähetyksen ja nyt on taas varasto täydennetty näiden todellisten kiireisten aamujen pelastejien osalta. Itse tykkään siis eniten juurikin noista tavallisista suodatinkahvityyppisistä ja espressokapseleista, vaikka erikoiskahvejakin välillä tulee keiteltyä.
2. Nappasin joku aika sitten kaupasta mukaan tuommoisen uuden sipsilöydön. Noissa on kyllä rapeus kohdillaan, mutta pakko kyllä sanoa että ne Taffelin uudet Premium-sipsit ovat kyllä ihan rapeuden aatelia! Suosittelen testaamaan niitäkin 😉
Semmoisia joulujuttuja kuuluu meille päin!
Saa nähdä mitä pyhät vielä tuovat tullessaan 🙂

2 vastausta artikkeliin “Joulujuttuja ja instakuulumisia”

  1. Onko sulla mitä kokoa tuo Vansin harmaa collari? 🙂 oon sitä kattellu netistä, mutta nyt on saatava enää koko 38 ja normaalisti käytän kokoa 36… Mietin, kuinka isoa koko nuo on? Hukkuuko siihen 38…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.