Zalandon juhla-alen poiminnat

Zalandolla alkoi tänään virallisesti joulun juhla-ale ja käytinkin aamupäivän alen läpikahlaamiseen. Zalandon aleissa on ehkä parhain valikoima aina juuri tosi kivoista tennareista, laukuista ja muista asusteista, mutta myös collareita, neuleita, urheiluvaatteita ja päällysvaatteita löytyy tosi kivasti. Olen huomannut, että Zalando pistää usein myös aleen ns. vakiokamasta hajakokoja, joten saattaa tehdä tosi kivojakin löytöjä jotka taas täydentyvät hetken päästä valikoimaan ihan normaalihintaisena! 😉
Nyt joulun jälkeisistä aleista on näppärä bongailla esimerkiksi urheiluvaatteita alkuvuoden liikuntaharrastuksiin, välikausitakkia kevääksi tai vaikka muuten vaan kivaa olo- tai työvaatetta. Ei sillä etteikö kuka tahansa nyt varmasti tee ihan muutenkin vaan jotain extempore-löytöä!
Poimin jotain kivoja löytöjä alen puolelta..

1. Lyhyt collegepaita Even&Odd täältä 2. Vaaleanharmaa college Tommy Hilfiger täältä 3. Maastokuvioinen college Ralph Lauren Denim & Supply täältä 4. Valkoinen collegepaita Even& Odd täältä 5. Vaalea printitön college Bik Bok täältä 6. Lyhyt teksticollege Cheap Monday täältä
1. Pooloneule Pepe Jeans täältä 2. Valkoinen pörröneuletakki Even&Odd täältä 3. Beige neuletakki Calvin Klein Jeans täältä 4. Mustavalkoinen kuvioneuletakki VILA täältä 5. Vaalea pitkä neuletakki Minimum täältä 6. Ruskea neulepaita Banana Republic täältä 7. Musta pörröneuletakki Even& Odd täältä 8. Pitkä neuletakki ICHI täältä 9. Musta collegetakki Ucon Acrobatics täältä

1. Tennarit Converse täältä 2. Adidas Stan Smith-tennarit täältä 3. Hapsutennarit Vans täältä 4. Tennarit Vans täältä 5. Tennarit Vans täältä 6. Pinkit lenkkarit Nike Roshe täältä 7. Kokomustat tyylikkäät lenkkarit Nike täältä 8. Maastonvihreät Nike Air Maxit täältä

Itse ostin juuri uudet Niken lenkkarit vapaa-ajalle, mutta nuo kokomustat (7) pistivät nyt kyllä himottamaan! Aivan kokomustat Niket olisivat kyllä niiiin hienot!! 🙂
 1. Beige laukku Rebecca Minkoff täältä 2. Pikkulaukku Michael Kors täältä 3. Punainen hapsulaukku Even & Odd täältä 4. Musta olkalaukku Michael Kors täältä 5. Printtireppu Even& Odd täältä 6. Michael Kors Hamilton Mini täältä 7. Lompakko DKNY täältä 8. Musta pikkulaukku Miss Selfridge täältä
 Noiden mustien lenkkareiden lisäksi himottaisi itseäni ainakin joku nahkainen hapsullinen bucket bag tuolta aleista, niitä löytyy Zalandon valikoimista aina! 😀
Koko Zalandon alehan löytyy täältä!
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.