Uusi vuosi, uudet kujeet..

Tänä(kin) vuonna taitaa käydä samalla tavalla kun aiempinakin vuosina jolloin niin vakuuttelen, ”etten tee mitään sen kummempia uuden vuoden lupauksia” mutta siitäkin huolimatta päädyn sitten pyörittelemään eri lupauksia mielessä, vaikkei niitä välttämättä ihan tänne asti tulekaan aina listattua.

Voisin sanoa että yksi viime vuoden ”lupauksista” tälle vuodelle oli varmaankin liikkua aktiivisesti (tai ylinpäänsä pitää kiinni riittävästä liikunnasta) ja syödä kohtuullisen terveellisesti. Tulihan esimerkiksi aloitettua chlorellan ja spirulinan käyttö, sekä otettua chian siemenet aktiivisempaan käyttöön ja muutenkin aika paljon laajennettua ruokatottumuksia vaikkapa nyt erilaisiin salaatteihin, lisättyä kasvisten käyttöä, tosin herkuttelu taisi päinvastoin vain lisääntyä vaikka kylläkin myös kuntosalilla käynti.. 😀

Suuren osan vuodesta vähensin ällökyllästymisen pauloissa esimerkiksi Facebookin ja yleisesti sosiaalisen median käyttöä aivan valtavasti, joten tulipa sekin koettua. Toisaalta kyllä ei tule nytkään roikuttua päivässä tuntitolkulla FB:n maailmassa vaikka Instagram oma pieni kohtuullinen paheeni onkin.

En jaksa varsinaisesti jyrkästi luvata mitään uuden vuoden kunniaksi, koska kuinka moni ihan oikeasti LUPAA vielä maaliskuussa pitävänsä niistä lupauksista kiinni? Tai ylinpäänsä muistaa niitä? Täten ehkä voisi enemmänkin pohtia miten voisi ehkä parantaa omassa elämässään tai millä tavoin voisi tehdä elämästään pienten valintojen kautta mukavampaa ja onnellisempaa.

Epävirallisia lupauksia vuodelle 2016 voisi olla esimerkiksi:

Tehdä enemmän mukavia asioita muille ihmisille. Mielestäni tätä ei voi tehdä liikaa ja toisaalta, useinhan kiltti palvelus maksaa itsensä takaisin.

Jatkaa tietysti suht terveellisiä elintapoja ja liikuntatottumuksia.

Ajatella muista ihmisistä hyvää ennakkoluulojen sijaan ja pitää avoimen mielen asioista.

Olla itselleni kiltimpi ja armollisempi, enkä vaatia itseltäni liikoja. Jossei nyt jaksa tehdä jotain asiaa silloin kun pitäisi, niin se ei ole maailmanloppu 😉

Yleisesti stressata asioista vähemmän, koska usein se ei ole sen arvoista eikä monikaan asia ole todellisuudessa ihan niin vakavaa.

Aikalailla vuosi sitten ynnäsin yhteen myös jotain vuoden tapahtumia, nyt ynnään yhteen koko vuoden pariin lauseeseen 😀

Alkuvuodesta 2015 ei tapahtunut oikeastaan mitään kummallista ja nyt tuntuu että koko alkuvuosi meni jonkunlaisessa sumussa. Ilmeisesti töissä tuli käytyä melko reippaasti ja yleisesti koomailtua talven ja pimeyden kanssa.

Toukokuussa piipahdettiin viikoksi Portugaliin ja yllätyin aivan positiivisesti Portugalista paikkana, vaikka jostain syystä ennakkoajatuksena se oli boring. Kesä meni (kylmyydessä) jotenkin yhdessä hujauksessa, joten mitään tyypillisiä kesäjuttuja ei tullut tehtyä muutamaa maauimalapulahdusta lukuunottamatta.

Itselläni aika menee yleensä kovin innokkaasti seuraavaa reissua odotellessa ja niin kävi nytkin kun tuli kesällä aikalailla vaan mietittyä syksyn matkaa ja takuukesää! Loppuvuosi 2015 onkin ollut sitäkin jännittävämpi monelta osin. Ehkä ensi vuosi on entistäkin vaihderikkaampi muidenkin juonenkäänteiden kun reissujen osalta.

Hyvää ja onnekasta vuotta 2016 teille kaikille!!

2 vastausta artikkeliin “Uusi vuosi, uudet kujeet..”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.