Maailman tuuheuttavin shampoo ja hoitsikka

Ajattelin ensin esitteleväni täällä uudet Lookfantasticiltä tilatut hiushömpötykseni jo lokakuussa ennen sen pidempää käyttöä, mutta maltoin mieleni kuitenkin siihen että olen saanut mielen päälle näistä muutakin turistavaa!
Siirryin ennen reissua nimittäin uuteen shampooseen ja hoitoaineeseen alunperin ajatuksina testailla uusia tuotteita vain reissun ajan kokeillakseni pitävätkö huisit tuotelupaukset näissä todella paikkansa. En ole aikoihin ostanut mitään uusia hiustenhoitotuotteita vaan lähinnä yrittänyt käyttää vanhoja tuotteita kaapeista pois, pieni vaihtelu kuitenkin piristää aina 😉 Palatessani kotiin ja noiden edellisten purkkien huvetessa oli kuitenkin pistää uusi satsi tilaukseen, koska olen ehkä löytänyt maailman tuuheuttavimman shampoon ja hoitsikan!
Nioxin-tuotteet olivat ennestään itselleni tuttuja lähinnä brändin puolesta, merkkihän tarjoaa tuotteita erilaisiin hiusongelmiin, kuten voimakkaaseen hiustenlähtöön. Nämä omat tuotteenihan ovat itseasiassa ”selvästi oheneville kemiallisesti käsitellyille hiuksille”. No aika huonossa kunnossahan oma tukka on oikeastaan aina, mutta tällä hetkellä ei mitään hiustenlähtöä onneksi ole vaan kasvatellaan tukkaa edelleen jostain niistä aiemmista kammottavista hiuskadoista. Hento on tukkani kuitenkin aina ollut ja kaikki lisätekstuuri on kyllä aina tervetullutta!

Näiden tuotteiden tarkoitus ei niinkään luvata uusia hiuksia vaan saada juurikin paksumman oloinen tukka. Shampoota ja hoitoainetta tosin levitetään ihan hiuspohjaan saakka ja annetaan vaikuttaa muutama minuutti, joten varmasti noilla on myös joku hiuspohjaa aktivoiva vaikutus. Itse en mitään uusien hiusten kasvua ole tässä parin kuukauden aikana huomannut vaan nimenomaan sen että hiukset ovat noiden käytön jälkeen ehdottomasti kuohkeammat ja niissä on enemmän rakennetta. Tosin nämä eivät lupaakaan olla mitään hiuksia kasvattavia tuotteita.
Olen välillä pessyt hiukset satunnaisesti muilla tuotteilla (tosin ei tuuheuttavilla) ja näiden kohdalla ei tulos luonnollisesti ole mitään kestävää laatua, joten tuon kuohkean kuontalon ylläpitämiseksi pitää tukka tietysti aina pestä näillä. Ja sen eron kyllä huomaa selkeästi sen jälkeen kun on lotraillut saunassa jonkun muun shampoon ja hoitsikan kanssa! Tukka menee aivan liukkaana liruna päätä myöten jossei hiuksia millään tapaa muotoile. Näillä se on pesun jälkeen tavallaan kun muotoilutuotteilla viimeistelty (runsauden puolesta siis) jo pelkällä pesulla.

Luin ennen näiden tilausta netistä kokemuksia ja suurin osa muistakin tilaajista oli ollut näihin huisin tyytyväisiä. Monet mainitsivat huonoksi puoleksi hiusten vaikean selvitettävyyden pesun jälkeen, mutta itse en ole mitään merkittävää huomannut. Tuo hoitoaine ei tosiaankaan ole mikään normaalin hoitoaineen tyylinen silottava, joten toki tukka on näiden kanssa pesun jälkeen erilainen. Itselläni ei kuitenkaan ole ehdottomasti mitään huonoa sanottavaa, paitsi se ettei tulos harmi kyllä ole lopullinen 😀

Itse ehdin jo tilata oman uuden settini Briteista kun huomasin, että esim NordicFeelillä olisi ollut näitä vielä muutaman euron halvemmalla tarjouksessa. Kaikkia noita kolmea tuotettahan voi ostaa myös erikseen isoina pulloina, mutta tuo ”aloittelijan pakkaus” on ihan huippu kyllä jos haluaa ostaa shampoon, hoitsikan ja hiuksiin jätettävän hoitovaahdon kaikki kolme ensin testiin.

Näitä on erityyppisille hiuksille ja itse tosiaan valitsin tuon Kit 4:n, joka on ohuelle ja selvästi ohenevalle kemiallisesti käsitellylle tukalle (kuten nyt esimerkiksi blondatulle kuivalle hiukselle). Muut setit listasin tuohon alle. Itselläni nuo 150ml pullot ovat kestäneet nyt siis 2kk (vaikka reissussa pesin hiukset aikalailla joka päivä) ja uutta settiä ei ole ihan vielä tarvinnut aloittaa. Tuo setti on siis näppärä siihen nähden että saa myös tuon vaahdon mukaan, ne isot pullot tosin riittäisivät harvalla hiusten pesijällä varmaan yli vuoden 😀

Tässä vähän selvemmällä kielellä, mikä setti on tarkoitettu minkäkinlaisille hiuksille:

Kit1= Normaali/hento käsittelemätön hius (täällä)
Kit2= Selvästi oheneva käsittelemätön hius (täällä)
Kit3 = Hento, kemiallisesti käsitelty tukka (täällä)
Kit4= Hento, selvästi oheneva kemiallisesti käsitelty tukka (täällä)
Kit5= Normaali/paksu/karhea, ohuen näköinen tai normaali kemiallisesti käsitelty tai käsittelemätön hius (täällä)
Kit6= Normaali/paksu/karhea, selvästi ohevena käsitelty tai käsittelemätön hius (täällä)
NordicFeel myy noita 150ml pullon settejä 29eurolla (suositushinta siis 44e) ja näköjään noista löytyy myös 300ml pullon settejä (!!) 42 eurolla (suositus 64e), joka itselläni kyllä ehdottomasti lähtee seuraavaksi tilaukseen 🙂

 

Voin suositella siis todella lämpimästi ainakin tuota Kit4:ää, josta en kyllä enää luovu! Tuuheuden saa ehdottomasti maksimoitua vielä föönaamalla tukan pesun jälkeen. Eron ovat huomanneet itseasiassa myös muutama ystäväni, jotka ovat ihmetelleet miten tukkani on paljon paksumman näköinen. Tosin eron nyt varmaan muutenkin huomaa alkusyksyyn verrattuna kun en pahemmin niiden päätä myöten-shampoiden ja hoitsikoiden ohella jaksanut kamalasti tukkaa edes föönata tai fiksailla 😀

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

2 vastausta artikkeliin “Maailman tuuheuttavin shampoo ja hoitsikka”

  1. Minulla on ollut nämä käytössä nyt synnytyksen jälkeen, mutta hormonaaliseen hiustenlöhtöön ei taida apua olla mistään, ei edes näistä.. Mutta tuuheuttava vaikutus on kyllä parhain kokeilemistani volume tuotteista. Ja hei, kokeile ihmeessä nioxinin diaboostia!! Paras ja toimivin tuote tässä sarjassa!! En tiedä ostanko noita shampoita enää mutta diaboost jäi kyllä pysyvään käyttöön 🙂

    1. Niin.. Voipi olla ettei siihen kyllä auta muuta kun aika :/ Tosin onhan se tuuheuttavakin vaikutus tietty plussaa! Ja kiitos vinkistä, täytyykin tilailla myös sitä diaboostia, alkoi sen verran kiinnostaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.